Američki lešinari pokidali burzu, dioničare i oteli svu vrijednu imovinu
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Američki lešinari pokidali burzu, dioničare i oteli svu vrijednu imovinu
Mate Rimac i Željko Kukurin su Gospodarstvenici, a 'lex Agrokor' i EU novac za Pelješki most događaji godineasilovski wrote:Poslovni je objavio da je to sve u redu, Index je sve to nazvao pravim imenom to je ogromna razlikaRoy_Bean wrote:marcellus wrote:Pinochet wrote:zamrznute su, jer postale nevažeće prema novom planu bosanca Ramljaka kojeg je Index.hr otkrio. (amo sada psovati kako je index.hr anti -čardak portal).
isusami ako ovo prođe, jest da ću izgubit 2000kn ,ali napit ću se krvi prvom HDZovcu kojeg vidim, i naplatit ću im 100puta više
index otkrio a ovaj moj tekst od prije tjedan dana je kaj? a ja isto nisam prvi pisal o tome. Usput plan je otkrio ramljak u tv intervjuu
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/lex-agrokor-pljacka-stoljeca-dobavljaci-i-vjerovnici-ostaju-bez-icega-u-nagodbi-lesinarima-400-zarade-1106721/
ma yoda sere k'o foka...danas je članak prvi objavio poslovni dnevnik...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
https://www.vecernji.hr/vijesti/marica-vidakovic-poderala-ramljakovu-nagodbu-1215592
Prosjecni tutleci su to mogli predvidjeti..Mislis da ovi nisu unaprijed znali i unaprijed neku pinku u dzep strpali..reda velicine mindenštens 10 mio ojrova po glavi..??Pinochet wrote:jebo im bogat mater. bosancu ramljaku, i ovim lopovima na vlasti ako to dozvole.
jebi im bog mater unaprijed bez obzira šta bilo.
evo ovako, čim bude prva prilika, čim netko prvi napadne ovu vukojebinu, idem na stranu neprijatelja. a onda budem genocidisao čardakovce.
Yoda,ne biti naivan
Guest- Guest
"Mi smo taj plan vidjeli tek danas. Ranije nam je predstavljena tek skica. Gospoda vjerojatno neće imati ugodne blagdane, barem ne što se tiče dobavljača", kazala je Marica Vidaković
prijeti praznom puskim , marice marice
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Gledajte...po meni potpuno pravo ima dioničar Leda upucati Ramljaka i naplatiti dio potraživanja...nema drugih rješenja u ovoj vukojebini i prčiji od društva...navijam za taj scenarij od srca...
darth_vader-
2014-04-17
ti Ramljaci su bas neke velike face...jos tijekom80tih i 90tih,je naš Tiho Ramljac dobivao kapitalne poslove za svoju Lektričarsku firmu,a uhvatio je neku,mlatku u to vrijeme ojojoooooj..!!!tek srednju skolu zavrsila..
Guest- Guest
Ovaj mu neki qrc rod,valjda stric..
Guest- Guest
Ja ništa nisam razumio.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Ja ništa nisam razumio.
ti nisi a bogoljub i @marc jesu
"Danas sam imao veliko zadovoljstvo da dočekam sina Ivice Todorića, Ivana i da obiđemo samo mali deo našeg gradilišta od više miliona kvadratnih metara koje gradimo. Kažu ljudi, IVICE MOJ TODORIĆU, DA SRBI NE PRAŠTAJU USPEH, a ja gledajući ono šta pojedini hrvatski političari rade Agrokoru i tvojoj porodici, firmi koja hrani 60.000 porodica, mislim da su pojedini hrvatski političari još suroviji prema uspešnim ljudima kao sto si ti!!! Da ima pameti,SPOMENIK BI VAM NAPRAVILI ZA OVAJ USPEH.
Ako firma na zapadu zaposli jednog čoveka, njemu se lično zahvaljuje premijer i šef države, a ti si Ivice zaposlio 60.000 ljudi. Na osnovu svega onog što smo, ja i moja porodica KARIĆ sa hiljadama zaposlenih, doziveli u Srbiji, to ti sada doživljavaš u svojoj majci HRVATSKOJ. Imaš predivnu porodicu i samo čuvaj zdravlje, a kada sve prodje, narod će te u Hrvatskoj dočekati kao KRALJA zbog svega što si stvorio!
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
jasambrend wrote:Gledajte...po meni potpuno pravo ima dioničar Leda upucati Ramljaka i naplatiti dio potraživanja...nema drugih rješenja u ovoj vukojebini i prčiji od društva...navijam za taj scenarij od srca...
Mnogi dijele tvoju ideju
samo pitanje je - tko ima dva para muda- za to napraviti
I da ti odmah odgovorim - NITKO -
Stoka će sitnozuba i dalje mumljati sebi u bradu, piti alkohol i normabele
Svakog čuda za 3 dana..........roblje ostaje roblje jer su ispranih mogova
- Mala riba se prepusti u raljama veće jer joj je to u prirodi naravi.............jednostavno nekako zna da je plijen -
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
jebat ću mater čardaku i HDZu, naplatit ću im 10000 puta više
Guest- Guest
Samo smo htjeli biti Hrvati. Nismo ništa krivi.
crvenkasti-
2014-04-17
jebat ću im majku, neka mi uzmu 2000kuna , ali jebat ću im mater, 100puta gore makar za 10godina
Guest- Guest
Cim se Yoda ovako zesti, mora da je popusio na bitcoinu
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Pa i ne baš pošto očito imaju način da plasiraju robu dakle police Konzuma im ne trebaju a dug će naplatiti osim ako Agrokor skroz ne bankrotiradebotoijusto wrote:"Mi smo taj plan vidjeli tek danas. Ranije nam je predstavljena tek skica. Gospoda vjerojatno neće imati ugodne blagdane, barem ne što se tiče dobavljača", kazala je Marica Vidaković
prijeti praznom puskim , marice marice
. https://www.google.hr/amp/amp.index.hr/article/1015120/jana-i-jamnica-prodaju-se-u-lidlu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pinochet wrote:
a kupio sam i dvije dionice Leda, i sada čitam da me bosanac ramljak i HDZ potezom pera proglašavaju dionice nevažećim,.
vidiš kada sam kupio dionice Leda(dvije, dakle ulog je bio 2000kn) nisam očekivao da će mi lopovi, potezom pera uzeti pare, i proglasiti dionice nevažećim.
jer to je "službena burza", to je kapitalizam, to je visoko-regulirana-državna burza, i nikoja normalna država na svijetu neće dozvoliti da im netko napada burzu.
tko će sutra ulagati u Hrvatsku ako čardak ovo radi?
a govore nam "bježite od bitcoina, to je rizik, možete popušiti pare" , a meni moje kriptovalute, stoje na sticku, i nemože ih nitko ukrasti, dok mi bosanac Ramljak i bosansko-vlaška ekipa iz HDZa, potezom pera ukrala 2000kn. meni 2000, a sve skupa 4-8milijarde kuna ostalima
Last edited by mamin sin on Fri 22 Dec - 6:54; edited 1 time in total
Guest- Guest
Pinochet wrote:i jebo bog mater svima...
Guest- Guest
kupio udio u vlasništvu tvrtke koja je u dugovima i prezadužena
tvrtka propadne, vlasništvo ispari
kme, ukro mi Ramljak pare, 2000 kn mi urko, "jebo mu bog mater"
tvrtka propadne, vlasništvo ispari
kme, ukro mi Ramljak pare, 2000 kn mi urko, "jebo mu bog mater"
Guest- Guest
Pinochet wrote:RayMabus wrote:Kad je odlično zašto onda suosnivać bitcoina prodao sve svoje i rekao da su bezvrijedni
ovako.
1)nije suosnivač bitcoina, nego vlasnik neke stranice koja se zove bitcoin....com koja se bavila , valjda burzom bitcoina
2)nije prodao bitcoine, nego je zamjenio bitcoine za bitcoin cash(bitcoin cash je kopija bitcoina nastala prije par mjeseci)
3)pošto je to malo tržište, desilo se sljedeće. on je prodao svoje bitcoine (neznam koliko) kada im je cijena bila 17500$ po komadu, i počelo ulagati u bitcoin cash.
Bitcoin cashu je cijena skočila u roku dva dana od 2000$ na 3500$, a cijena bitcoina je pala sa 17 500, jedno vrijeme čak na 15 000..
ljudi su glupe ovce, pratio sam burzu u tom trenutku, ekipa je naglo mjenjala bitcoine za bitcoin cash, jer su ljudi glupe ovce,.
lik je izveo mini "financijski udar", gdje je on povećao bogatstvo za 50%(prebacio se sa bitcoin - na bitcoin cash, i time povećao cijenu ovome 50% ) a cijena bitcoina je pala za 10-15%.
a onda je hrpa ljudi pratila, jer su muslili, da Bitcoin ide "u propast", počeli sve prodavati, međutim na 15 000$, hrpa ekipa je jeftino pokupovala bitcoine, i sad se cijena bitcoina vratila nazad i stabilizirala na 16 500$ , -18 000$.
hrpa ljudi je paničnom rasprodajom izgubila pare.
taj čovjek što je to izjavio, je preko noći postao 50% bogatiji, jer je uzrokovao tržišnu paniku, a ovce su kupovale i prodavale kako je on htio.
na kraju lik je vjerojatno(ovo je moje nagađanje) prodao dio bitcoin casha po 50% većoj cijeni, i kupovao nazad bitcoine po nižoj cijeni.
hrpa amatera i paničara je popušila pare, lik u jednu noć je 50% bogatiji.
ja iman i bitcoin cash i bitcoin, pa mi je smješno sve bilo, pratiti burzu i čitati komentare
bitcoin nije špekulativni instrument, ljudi se ne klade na njegovu vrijednost
to je sredstvo za štednju, dugoročna investicija
Yoda zna najbolje jer je učio od najboljih ekonomskih gurua poput nenada Bakića
Bakić - Moja su ulaganja sigurno isplativa, ali ne vodim evidenciju.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/biznis/gradani-ne-znaju-upravljati-novcem-i-drze-ga-u-bankama-1025967 - www.vecernji.hr
trpaj
Guest- Guest
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/ramljakov-i-dalickin-plan-hrvatima-oteti-mirovine-i-sve-dati-svojim-prijateljima-lesinarima-1108847/
Život ide dalje, Rusi neće dobit ništa a ostali pušite kurac, to je radnja cijele priče ukratko
Sad su ionako praznici tako da pauza do polovine prvog mjeseca
Sad su ionako praznici tako da pauza do polovine prvog mjeseca
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Užas: četnik otvorio burzu u Mumbaju
» Ramo i Lešinari
» Srbija voli da lešinari i tvituje
» Ugostitelji uzvraćaju udarac zbog PDV-a; "Poslat ćemo vam sve radnike na burzu pa ih vi hranite"
» tko su i kako funkcioniraju lešinari koji su preuzeli agrokor
» Ramo i Lešinari
» Srbija voli da lešinari i tvituje
» Ugostitelji uzvraćaju udarac zbog PDV-a; "Poslat ćemo vam sve radnike na burzu pa ih vi hranite"
» tko su i kako funkcioniraju lešinari koji su preuzeli agrokor
Page 3 of 6