Američki lešinari pokidali burzu, dioničare i oteli svu vrijednu imovinu
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Američki lešinari pokidali burzu, dioničare i oteli svu vrijednu imovinu
ja bum kupil beemweja, karavana.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
marcellus wrote:uostalom otkad ja pišem da je pravi cilj lex agrokora uništenje hrvatske prehrambene industrije i maloprodaje kako bi se otvorilo prostor tescu i lidlu da preuzmu kontrolu nad tržištem u regiji
Nista od tog sto pises nije tocno ODE LI AGROKOR TJ KONZUM TEK CE SE ONDA UPROPATITI I TA BJEDNA DOMAĆA POLJOPRIVREDA
SVE CE BITI U RUKAMA STRANOG KAOITALA
Agrokor je doduse uvozio meso. Mlijeko, i svasta ali je istodobno imao i vlastitu proizvodnju po principu
OD POLJA DO STOLA
Ti si Marcelko takav prokleti neznalica i pokvarenjak da ti fakat nista ne treba vjerovatin
Sora wrote:marcellus wrote:uostalom otkad ja pišem da je pravi cilj lex agrokora uništenje hrvatske prehrambene industrije i maloprodaje kako bi se otvorilo prostor tescu i lidlu da preuzmu kontrolu nad tržištem u regiji
Nista od tog sto pises nije tocno ODE LI AGROKOR TJ KONZUM TEK CE SE ONDA UPROPATITI I TA BJEDNA DOMAĆA POLJOPRIVREDA
SVE CE BITI U RUKAMA STRANOG KAOITALA
Agrokor je doduse uvozio meso. Mlijeko, i svasta ali je istodobno imao i vlastitu proizvodnju po principu
OD POLJA DO STOLA
Ti si Marcelko takav prokleti neznalica i pokvarenjak da ti fakat nista ne treba vjerovatin
Naravno da je Agrokor dosta proizvodio, to i kažem. I naravno da ode li Agrokor - a otišao je - da će propasti kompletna domaća poljoprivreda.
s kim se ti svađaš, ja godinama tvrdim da će kad propadne todorić propasti i domaća poljoprivreda.
Similar topics
» Užas: četnik otvorio burzu u Mumbaju
» Ramo i Lešinari
» Srbija voli da lešinari i tvituje
» Ugostitelji uzvraćaju udarac zbog PDV-a; "Poslat ćemo vam sve radnike na burzu pa ih vi hranite"
» tko su i kako funkcioniraju lešinari koji su preuzeli agrokor
» Ramo i Lešinari
» Srbija voli da lešinari i tvituje
» Ugostitelji uzvraćaju udarac zbog PDV-a; "Poslat ćemo vam sve radnike na burzu pa ih vi hranite"
» tko su i kako funkcioniraju lešinari koji su preuzeli agrokor
Page 6 of 6