Turski propovjednik: 'Muškarci moraju imati brade inače mogu izazvati nedolične misli'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Turski propovjednik: 'Muškarci moraju imati brade inače mogu izazvati nedolične misli'
Ne znam ja kako je to, bilo je davno..moras stavit sliku :~dzango wrote:Ma jok, kakvi hipsteri. Morison i to. Stara garda.maggie13 wrote:Brkovi, brade nista...tamo neki hipsteri :-Pdzango wrote:Bolje njega nego Hitlera sa onim brčićima. Ne moram ni da se brijem, što me inače smara.maggie13 wrote:Ha?! Sto ti glumis I.K.Superstara.dzango wrote:
Ja imam dugu kosu pa sam morao da pustim i bradu.
:-D
Inace, sjecam se ideja da trudnice ne bi smjele izlazit.
:-}
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: Turski propovjednik: 'Muškarci moraju imati brade inače mogu izazvati nedolične misli'
maggie13 wrote:Ne znam ja kako je to, bilo je davno..moras stavit sliku :~dzango wrote:Ma jok, kakvi hipsteri. Morison i to. Stara garda.maggie13 wrote:Brkovi, brade nista...tamo neki hipsteri :-Pdzango wrote:Bolje njega nego Hitlera sa onim brčićima. Ne moram ni da se brijem, što me inače smara.maggie13 wrote:
Ha?! Sto ti glumis I.K.Superstara.
:-D
Inace, sjecam se ideja da trudnice ne bi smjele izlazit.
:-}
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Sve pobit, na kolac postavit.
2014-12-30
Kako cu usporedit sad..i znam kako Jim izgleda :-))dzango wrote:maggie13 wrote:Ne znam ja kako je to, bilo je davno..moras stavit sliku :~dzango wrote:Ma jok, kakvi hipsteri. Morison i to. Stara garda.maggie13 wrote:Brkovi, brade nista...tamo neki hipsteri :-Pdzango wrote:
Bolje njega nego Hitlera sa onim brčićima. Ne moram ni da se brijem, što me inače smara.
2014-04-12
Pustiš Džima i Hukera i to ti je to. Ne mora sve da bude nacrtano.maggie13 wrote:Kako cu usporedit sad..i znam kako Jim izgleda :-))dzango wrote:maggie13 wrote:Ne znam ja kako je to, bilo je davno..moras stavit sliku :~dzango wrote:Ma jok, kakvi hipsteri. Morison i to. Stara garda.maggie13 wrote:
Brkovi, brade nista...tamo neki hipsteri :-P
2014-04-19
Slično govori i ruski pravoslavni patrinešto.Turski propovjednik pokrenuo lavinu kritika: 'Muškarci moraju imati brade inače mogu izazvati nedolične misli'
Trinity-
2014-04-17
Šta kažu za brkate žene?Noor wrote:da, ja bi tamo nadrapala među prvimaEroo wrote:Ne smiji se, jer bi šerijatska policija mogla da reaguJe.Noor wrote:Eroo wrote:Eroo wrote:
"Erdogan je 2012. obznanio svoju namjeru da podigne 'pobožnu generaciju', a bivši je zamjenik premijera Bülent Arinç 2014. izjavio kako se 'žene ne bi smjele glasno smijati u javnosti."
Trinity-
2014-04-17
Navikli na to, nije im napetoTriny wrote:Šta kažu za brkate žene?Noor wrote:da, ja bi tamo nadrapala među prvimaEroo wrote:Ne smiji se, jer bi šerijatska policija mogla da reaguJe.Noor wrote:Eroo wrote:
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Evo, naslikano. :-Ddzango wrote:Pustiš Džima i Hukera i to ti je to. Ne mora sve da bude nacrtano.maggie13 wrote:Kako cu usporedit sad..i znam kako Jim izgleda :-))dzango wrote:maggie13 wrote:Ne znam ja kako je to, bilo je davno..moras stavit sliku :~dzango wrote:
Ma jok, kakvi hipsteri. Morison i to. Stara garda.
http://www.fanzone50.com/Eric/Troy1/sm_cap055.jpg
2014-04-12
Ovisi kako, meni npr. ovaj "propovjednik" sa svojom bradom izaziva nedolicne misli. Zamislim sliku kako ga par hollow point projektila rastavlja na dijelove i slika mi se cak i svidja, sto je svakako jako nedolicno.
omni-
2014-04-12
Liči, nema šta.maggie13 wrote:Evo, naslikano. :-Ddzango wrote:Pustiš Džima i Hukera i to ti je to. Ne mora sve da bude nacrtano.maggie13 wrote:Kako cu usporedit sad..i znam kako Jim izgleda :-))dzango wrote:maggie13 wrote:
Ne znam ja kako je to, bilo je davno..moras stavit sliku :~
2014-04-19
Morrison i Eric Bana?dzango wrote:Liči, nema šta.maggie13 wrote:Evo, naslikano. :-Ddzango wrote:Pustiš Džima i Hukera i to ti je to. Ne mora sve da bude nacrtano.maggie13 wrote:Kako cu usporedit sad..i znam kako Jim izgleda :-))dzango wrote:
Ima nesto :-P
2014-04-12
Jašta, oba katolici ...a banana je još i rvatmaggie13 wrote:Morrison i Eric Bana?dzango wrote:Liči, nema šta.maggie13 wrote:Evo, naslikano. :-Ddzango wrote:Pustiš Džima i Hukera i to ti je to. Ne mora sve da bude nacrtano.maggie13 wrote:
Kako cu usporedit sad..i znam kako Jim izgleda :-))
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Eto jos slicnosti, makar bi Bani oprostila i da nije :~Oh_Femder wrote:Jašta, oba katolici ...a banana je još i rvatmaggie13 wrote:Morrison i Eric Bana?dzango wrote:Liči, nema šta.maggie13 wrote:Evo, naslikano. :-Ddzango wrote:
Pustiš Džima i Hukera i to ti je to. Ne mora sve da bude nacrtano.
Inace, i Val Kilmer je bio dobar Morrison.
;-)
2014-04-12
Sad mi je jasno zašto snapastuju koze...'Ko im je kriv kad gole odaju uokolo.
Pederastija je vrlo rasirena kod Turaca,cak i vise nego se obicno misli..Turci uglavnom ne piju alkohol,ne piju kofi,jedu jako kvalitetno i zdravo,bave se sportom i borilackim vjestinama..vole zderati jezgricavo voce..nabrijani su kao zivina...
Onda nije niti cudo,ako ih moze napaliti muskarac bez brade..
Zene pak,tesko uhvate,jer ako ce jebat,nek izvoli prvo ozeniti..Cura nece sramotiti familiju radi narajcanog ćuke.Doduse,puno se Turkinja ,pogotovo u Svabiji,incognito jebe,ali ne dovoljan broj..
Zato s uTurci u prosjeku,nadrkani,agresivni,galamcije i lajavci..
Onda nije niti cudo,ako ih moze napaliti muskarac bez brade..
Zene pak,tesko uhvate,jer ako ce jebat,nek izvoli prvo ozeniti..Cura nece sramotiti familiju radi narajcanog ćuke.Doduse,puno se Turkinja ,pogotovo u Svabiji,incognito jebe,ali ne dovoljan broj..
Zato s uTurci u prosjeku,nadrkani,agresivni,galamcije i lajavci..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Inzko nakon sastanka PIC-a(BiH): Hitno mijenjati izborni sistem, inače će provođenje izbora imati sve manje smisla
» Novi pravilnik: Policajci Granične policije BiH moraju imati obrijanu bradu
» KGK: Svi mladi moraju imati jednake uvjete i prilike za obrazovanje...Karavana ide dalje :)
» Feministicu ocekuje moguce 3 godine zatvora zbog upisa na twitteru da muskarci ne mogu bit lezbijke
» Škole u engleskom gradu učit će da i dječaci mogu imati menstruaciju
» Novi pravilnik: Policajci Granične policije BiH moraju imati obrijanu bradu
» KGK: Svi mladi moraju imati jednake uvjete i prilike za obrazovanje...Karavana ide dalje :)
» Feministicu ocekuje moguce 3 godine zatvora zbog upisa na twitteru da muskarci ne mogu bit lezbijke
» Škole u engleskom gradu učit će da i dječaci mogu imati menstruaciju
Page 2 of 2