nema link
Page 1 of 1
nema link
posto me nece bti jedan period ovdje, zazelio bi vam sve najbolje u nadolazecoj Novoj 2018
Pozdravi sve u međurječju...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: nema link
ocemepikur37 wrote:Leviathan2 wrote:posto me nece bti jedan period ovdje, zazelio bi vam sve najbolje u nadolazecoj Novoj 2018
Levy svako dobro :)
Pozdravi sve u međurječju...
Hvala, levi..i tebi, i tvojima..:-))
Gustaj doma, odmori dusu ;-)
Gustaj doma, odmori dusu ;-)
2014-04-12
Dobar provod, lipo se zabavi za praznike, sretna Nova
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Hvala Levi..i tebi svako dobro i ugodnu zabavu, a najvažnije...odmori od 'mješalice'
Hvala levi, sve dobro i tebi...vrati se forumu i mješalici što prije.
Trinity-
2014-04-17
Similar topics
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
» Džaferović i Komšić: Ako nema slanja ANP-a, nema ni mandatara (ni BiH - op. Ero)
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
» Džaferović i Komšić: Ako nema slanja ANP-a, nema ni mandatara (ni BiH - op. Ero)
Page 1 of 1