Susret Plenkovića i Cerara dokazao: Slovenija na svojoj strani ima cijelu EU, Hrvatska je sama
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Susret Plenkovića i Cerara dokazao: Slovenija na svojoj strani ima cijelu EU, Hrvatska je sama
ko god ti je to reko slago jeSora wrote:Prcko, prc koprc
Ne vjerujem ti nista
Na netu svi lazu
Svi
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: Susret Plenkovića i Cerara dokazao: Slovenija na svojoj strani ima cijelu EU, Hrvatska je sama
maggie13 wrote:Sad samo mentalitet elitne prostitutke pomaze, bojim seprckov wrote:pokrali su vam zemlju I bacilli vas u dugmaggie13 wrote:Ne trebamo se okretati nikome, samo gledat svoje interese, prilagodjavat se od prigode do prigode, a svima dat' slanu ruku.
tesko je sa bit neovisan
Mislim da sam te shvatio.
Dakle, jesam nula, jesam ponižena i dajem se svima, ali sam lijepa, imam držanje, i dobro zarađujem.
crvenkasti-
2014-04-17
Osim ako se bogato ne uda ili dobro zivi trajno ucjenjujuci informacijama.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Sad samo mentalitet elitne prostitutke pomaze, bojim seprckov wrote:pokrali su vam zemlju I bacilli vas u dugmaggie13 wrote:Ne trebamo se okretati nikome, samo gledat svoje interese, prilagodjavat se od prigode do prigode, a svima dat' slanu ruku.
tesko je sa bit neovisan
Mislim da sam te shvatio.
Dakle, jesam nula, jesam ponižena i dajem se svima, ali sam lijepa, imam držanje, i dobro zarađujem.
Bolje nego prije: mala cijena, pohlepni makroi.
Spasavaj sto se spasit moze.
2014-04-12
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Slovenija-Hrvatska; Arbitraža
» Predsjednik EK : Hrvatska i Slovenija same moraju riješit spor
» Hrvatska i Slovenija postale članice EU Mediteran grupe
» Hrvatska, Italija i Slovenija za potpisivanje sporazuma Frontexa i BiH
» Slovenija : Hrvatska u Schengen tek kad prihvati arbitražni sporazum
» Predsjednik EK : Hrvatska i Slovenija same moraju riješit spor
» Hrvatska i Slovenija postale članice EU Mediteran grupe
» Hrvatska, Italija i Slovenija za potpisivanje sporazuma Frontexa i BiH