ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Susret Plenkovića i Cerara dokazao: Slovenija na svojoj strani ima cijelu EU, Hrvatska je sama

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Susret Plenkovića i Cerara dokazao: Slovenija na svojoj strani ima cijelu EU, Hrvatska je sama - Page 3 Empty Re: Susret Plenkovića i Cerara dokazao: Slovenija na svojoj strani ima cijelu EU, Hrvatska je sama

Post by prckov 20/12/2017, 15:02

Sora wrote:Prcko, prc koprc 
Ne vjerujem ti nista 
Na netu svi lazu 
Svi
ko god ti je to reko slago je

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Susret Plenkovića i Cerara dokazao: Slovenija na svojoj strani ima cijelu EU, Hrvatska je sama - Page 3 Empty Re: Susret Plenkovića i Cerara dokazao: Slovenija na svojoj strani ima cijelu EU, Hrvatska je sama

Post by crvenkasti 20/12/2017, 15:33

maggie13 wrote:
prckov wrote:
maggie13 wrote:Ne trebamo se okretati nikome, samo gledat svoje interese, prilagodjavat se od prigode do prigode, a svima dat' slanu ruku.
pokrali su vam zemlju I bacilli vas u dug
tesko je sa bit neovisan
Sad samo mentalitet elitne prostitutke pomaze, bojim se

Mislim da sam te shvatio.

Dakle, jesam nula, jesam ponižena i dajem se svima, ali sam lijepa, imam držanje, i dobro zarađujem.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by L'âme 20/12/2017, 15:44

crvenkasti wrote:
maggie13 wrote:
prckov wrote:
maggie13 wrote:Ne trebamo se okretati nikome, samo gledat svoje interese, prilagodjavat se od prigode do prigode, a svima dat' slanu ruku.
pokrali su vam zemlju I bacilli vas u dug
tesko je sa bit neovisan
Sad samo mentalitet elitne prostitutke pomaze, bojim se

Mislim da sam te shvatio.

Dakle, jesam nula, jesam ponižena i dajem se svima, ali sam lijepa, imam držanje, i dobro zarađujem.
Osim ako se bogato ne uda ili dobro zivi trajno ucjenjujuci informacijama.
Bolje nego prije: mala cijena, pohlepni makroi.
Spasavaj sto se spasit moze.

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics