Slovenija-Hrvatska; Arbitraža
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Slovenija-Hrvatska; Arbitraža
http://www.jutarnji.hr/hrvatskoj-je-nanesena-steta--a-slovenija-se-sad-koncentrirala-na-spijunazu-pusic--razmatramo-sve-mogucnosti--ukljucujuci-i-izlazak-iz-arbitraze/1387356/
Što bi Hrvatska trebala sada?
Što bi Hrvatska trebala sada?
Guest- Guest
Re: Slovenija-Hrvatska; Arbitraža
kic wrote:čekati službenu presudu.
Ne. Izaći iz arbitražnog postupka. Zatražiti da se to riješi na jedinom ispravnom mjestu - međunarodnom sudu.
Guest- Guest
To je trebalo učiniti odmah. Naše more je naše more. Ako se netko treba izboriti za naše more, onda smo to mi i moramo pritom biti svijesni gdje se najbolje ta bitka može voditi. A za to je trebalo slušati one koji to znaju.
Guest- Guest
i arbitraža je međunarodna po svom karakteru, meni je žalosno ovo prebacivanje loptice na Hrvatsku gdje se želi prikazati veći problem na koji način su postale poznate sumnjive radnje (prisluškivanjem), nego same te sumnjive radnje jebene sa Slovenske strane, s kim mi živimo u okruženju..
kic wrote:i arbitraža je međunarodna po svom karakteru, meni je žalosno ovo prebacivanje loptice na Hrvatsku gdje se želi prikazati veći problem na koji način su postale poznate sumnjive radnje (prisluškivanjem), nego same te sumnjive radnje jebene sa Slovenske strane, s kim mi živimo u okruženju..
Jest, arbitraža je međunarodna, ali postoji mjesto gdje se ovo treba rješavati i trebalo se rješavati odmah.
Guest- Guest
to je bio ustupak naše poitičke vrhuške u tom trenutku i za to bi svi trebali biti istjerani iz politike, u najmanju ruku.
kic wrote:to je bio ustupak naše poitičke vrhuške u tom trenutku i za to bi svi trebali biti istjerani iz politike, u najmanju ruku.
To nije bio ustupak naše vlasti u tom trenutku, nego više bih rekao naivnost potkrijepljena vjerom...U politici nema vjere...Sve je interes...
Guest- Guest
Uostalom, ovo je prilika da hrvatski narod konačno bude ponovno jedinstven...Da prepoznamo da jasno razaznajemo što je od vitalnog značaja za naš narod...Da shvatimo da je naše najjače oružje - međunarodno pravo i da imamo ljude koji imaju to isto pravo u malom prstu...
Guest- Guest
red wolf wrote:Naše more je naše more.
kako se to manifestira?
2014-04-16
iako, jedino logično rješenje je sad napustiti postupak da, nema smisla više nastaviti.
Manifestira se na ovaj način...Hrvatsko teritorijalno more je 12 km od naše obale...Onda imaš gospodarski pojas kojeg kao obalna država imaš pravo proglasiti.aben wrote:red wolf wrote:Naše more je naše more.
kako se to manifestira?
Guest- Guest
kic wrote:iako, jedino logično rješenje je sad napustiti postupak da, nema smisla više nastaviti.
Naravno.
Guest- Guest
Najbolje da svi stanemo na granicu, popišamo se kolektivno, i tako potopimo sloveniju.
marcellus wrote:Najbolje da svi stanemo na granicu, popišamo se kolektivno, i tako potopimo sloveniju.
Ako nemaš što pametno napisati na ovu temu, onda radije nemoj pisati. Sramotiš ovaj forum.
Guest- Guest
ma ne, kako se našost manifestira?red wolf wrote:Manifestira se na ovaj način...Hrvatsko teritorijalno more je 12 km od naše obale...Onda imaš gospodarski pojas kojeg kao obalna država imaš pravo proglasiti.aben wrote:red wolf wrote:Naše more je naše more.
kako se to manifestira?
mislim, ako je moje, valjda ja imam neke koristi od toga, jel?
2014-04-16
Banirajte ovo, molim vas...aben wrote:
Guest- Guest
ah, onda pretpostavljan da neman koristi od našeg mora... :(red wolf wrote:Banirajte ovo, molim vas...aben wrote:
2014-04-16
kic wrote:aben samo želi razjašnjenje terminologije mislim.
Ne. ;-)
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hrvatska i Slovenija postale članice EU Mediteran grupe
» Slovenija : Hrvatska u Schengen tek kad prihvati arbitražni sporazum
» Predsjednik EK : Hrvatska i Slovenija same moraju riješit spor
» Hrvatska, Italija i Slovenija za potpisivanje sporazuma Frontexa i BiH
» Hrvatska i Slovenija iniciraju samit EU o podršci jugoistočnoj Evropi
» Slovenija : Hrvatska u Schengen tek kad prihvati arbitražni sporazum
» Predsjednik EK : Hrvatska i Slovenija same moraju riješit spor
» Hrvatska, Italija i Slovenija za potpisivanje sporazuma Frontexa i BiH