Glupanima treba sve više i više svetosti
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Glupanima treba sve više i više svetosti
znači kad labrović, frljić, let3 meni opsuju mater ustašku to je performans, to je umjetnost.
kad ja njima opsujem mater četničku i pedersku onda sam ja šovinist, srbofob i homofob
kad ja njima opsujem mater četničku i pedersku onda sam ja šovinist, srbofob i homofob
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus wrote:znači kad labrović, frljić, let3 meni opsuju mater ustašku to je performans, to je umjetnost.
Ustaaaša, bre. Nadasve i prije svega.
Guest- Guest
marcellus wrote:znači kad labrović, frljić, let3 meni opsuju mater ustašku to je performans, to je umjetnost.
točno tak. spoznao si pravu bit progresivaca i antifašista ovoforumskih i zemaljskih uopće.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Na pitanje zašto se odlučio baš za "Tuđmanovu" podjezičnu i "Stepinčvu" medijalnu klinastu kost, Labrović odgovara:"Zato jer je ovaj prvi govornik i vođa, a drugi je pastir. To su, inače, dvije male kosti iz ljudskoga tijela, a tamo, na oltaru, vidiš dvije ogromne kosti, kako bi se svima dalo do znanja da se radi o divovima."
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debo, jel ti lipo?debotoijusto wrote:Na pitanje zašto se odlučio baš za "Tuđmanovu" podjezičnu i "Stepinčvu" medijalnu klinastu kost, Labrović odgovara:"Zato jer je ovaj prvi govornik i vođa, a drugi je pastir. To su, inače, dvije male kosti iz ljudskoga tijela, a tamo, na oltaru, vidiš dvije ogromne kosti, kako bi se svima dalo do znanja da se radi o divovima."
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
najezio se od naslade
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
a i mislila sam sidebotoijusto wrote:najezio se od naslade
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Kad pametan čovjek lupeta gluposti, znamo da se pretvara.
Kad budala lupeta, to je zato što ne zna bolje.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Užas: SAD shvatili da im više ne treba rat u Ukrajini
» Treba nam više egzorcista, stanje je alarmantno!
» Svijetu treba sve više bakra, no proizvodnja zastaje
» Za pobjedu nad HDZ-om oporbi treba puno vise od puke kritike HDZ-a
» Oj Srbijo , ne treba ti više , pola Bosne ćirilicom piše
» Treba nam više egzorcista, stanje je alarmantno!
» Svijetu treba sve više bakra, no proizvodnja zastaje
» Za pobjedu nad HDZ-om oporbi treba puno vise od puke kritike HDZ-a
» Oj Srbijo , ne treba ti više , pola Bosne ćirilicom piše
Page 2 of 2