Britanska diplomatkinja silovana i ubijena u Bejrutu
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Britanska diplomatkinja silovana i ubijena u Bejrutu
Totenkopf wrote:daj razmisli još jednom, nemoj naglit...red wolf wrote:I reći ću ti na kraju istinu psihopato smrdljiva ljudska, previše sam se i zadržao na ovom forumu...Počeo je negativno utjecati na mene...
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Al šteta bi bila ozbiljno...Yehudi wrote:Totenkopf wrote:daj razmisli još jednom, nemoj naglit...red wolf wrote:I reći ću ti na kraju istinu psihopato smrdljiva ljudska, previše sam se i zadržao na ovom forumu...Počeo je negativno utjecati na mene...
On mi je jedan od omiljenih luđaka...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
I meni ali Longi je longi
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ezeku..Longi razmislja na vise nivoa,sto je kompliment za covjeka..red wolf wrote:Ti si bolesnik, psihopata...Nema niti ''e'' od empatije u tebi...To je odlika psihopata koja ih razlikuje od normalnih ljudi...No, ti si ovdje zaštićena vrsta...Ipak je ovo desničarski forum...RayMabus wrote:Razumio sam samo sviraš kurcu
Pojebalo je i bacilo u kanal
Nek pošalju još koju
Pazi sad...Cura je trazila vraga,natezala ga za rep i roge, ina kraju najebala..jel ju treba zaliti?
Jel ju treba zaliti,sto je vjerovatno odjebala sve lucidne savjete prijatelja,roditelja,ovih i onih i otisla upitjkumaterinu u neku kozojebsku vukojebinu,jer eto,karijera je njena odluka,i nitko nju nece ogranicavati..
sama cura je odgovorna za ovo..nitko drugi..zalio bih je da ju je netko natjerao,no ovo je jos jedna samoziva Pipica,koja misli da se u trecim zemljama,svi moraju klanjati podanicima Njenog velicanstva..
Vjerovatno se slatko i posprdno nasmijala ljudima u facu,kad su je na vrijeme upozoravali...
Tko ju yebe,sama je trazila vraga,a za takve idjote,nema empatije...
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kći dužnosnika Europske unije silovana i ubijena, policija uhitila maloljetnika iz Afganistana
» Trump tvrdi da je uzrok eksplozije u Bejrutu bomba
» Zašto je diplomatkinja smijenjena? Pa Hrvatska otvoreno slavi rasizam
» U Kanadi silovana osoba sa vaginom
» " silovana " danijela u kandžama albansko-bosanske maf....
» Trump tvrdi da je uzrok eksplozije u Bejrutu bomba
» Zašto je diplomatkinja smijenjena? Pa Hrvatska otvoreno slavi rasizam
» U Kanadi silovana osoba sa vaginom
» " silovana " danijela u kandžama albansko-bosanske maf....
Page 3 of 3