Britanska diplomatkinja silovana i ubijena u Bejrutu
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Britanska diplomatkinja silovana i ubijena u Bejrutu
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/britanska-diplomatkinja-silovana-i-ubijena-u-bejrutu/171217079
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Britanska diplomatkinja silovana i ubijena u Bejrutu
I prigodna pjesmica
2014-04-11
Motiv...Prljava nevjernica..sasma dovoljno za silovanje i ubijanje...
Guest- Guest
poznavajuci Kozojebe,bilo ih je 4-5 komada,i polako...
Guest- Guest
Neka su je, tako i treba, da je narasla bila bi Vesna Pusić, karijera bitnija od života, tko meni šta može, ja sam mala feministkinja
2014-04-11
pismejker wrote:poznavajuci Kozojebe,bilo ih je 4-5 komada,i polako...
Samo se ne zna dali je prvo zadavljena pa iebata ili obratno.
Možda stave klip na youtube
" Zasada nije poznat motiv ubistva, kao ni identitet počinitelja."
HAHAHAHAHAHA Nebi da im triba motiv
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
I nitko ti nema snage ovdje dati trajni ban...RayMabus wrote:Neka su je, tako i treba, da je narasla bila bi Vesna Pusić, karijera bitnija od života, tko meni šta može, ja sam mala feministkinja
red wolf-
2016-02-10
Saveznici joj natrpali...
trpaj još.
trpaj još.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja je nisam poslao u Bejrut, nisam ja nikome kriv šta je debil pa misli da je Bejrut Glasgowred wolf wrote:I nitko ti nema snage ovdje dati trajni ban...RayMabus wrote:Neka su je, tako i treba, da je narasla bila bi Vesna Pusić, karijera bitnija od života, tko meni šta može, ja sam mala feministkinja
2014-04-11
Još jedan bolesnik se javlja...epikur37 wrote:Saveznici joj natrpali...
trpaj još.
red wolf-
2016-02-10
Ovo boldano može izjaviti samo bolesna osoba...I nije ti prvi put ovdje...Ali, nitko ti nema snage ovdje dati trajni ban...To ide njima na sramotu...RayMabus wrote:Ja je nisam poslao u Bejrut, nisam ja nikome kriv šta je debil pa misli da je Bejrut Glasgowred wolf wrote:I nitko ti nema snage ovdje dati trajni ban...RayMabus wrote:Neka su je, tako i treba, da je narasla bila bi Vesna Pusić, karijera bitnija od života, tko meni šta može, ja sam mala feministkinja
red wolf-
2016-02-10
Šta ti nije jasnored wolf wrote:Ovo boldano može izjaviti samo bolesna osoba...I nije ti prvi put ovdje...Ali, nitko ti nema snage ovdje dati trajni ban...To ide njima na sramotu...RayMabus wrote:Ja je nisam poslao u Bejrut, nisam ja nikome kriv šta je debil pa misli da je Bejrut Glasgowred wolf wrote:I nitko ti nema snage ovdje dati trajni ban...RayMabus wrote:Neka su je, tako i treba, da je narasla bila bi Vesna Pusić, karijera bitnija od života, tko meni šta može, ja sam mala feministkinja
Staneš na prugu, dođe vlak i pregazi te
E PA TAKO I TREBA
2014-04-11
Ma goni se u pičku materinu bolesnu, psihopato jedna smrdljiva ljudska...RayMabus wrote:Šta ti nije jasnored wolf wrote:Ovo boldano može izjaviti samo bolesna osoba...I nije ti prvi put ovdje...Ali, nitko ti nema snage ovdje dati trajni ban...To ide njima na sramotu...RayMabus wrote:Ja je nisam poslao u Bejrut, nisam ja nikome kriv šta je debil pa misli da je Bejrut Glasgowred wolf wrote:I nitko ti nema snage ovdje dati trajni ban...RayMabus wrote:Neka su je, tako i treba, da je narasla bila bi Vesna Pusić, karijera bitnija od života, tko meni šta može, ja sam mala feministkinja
E PA TAKO I TREBA
red wolf-
2016-02-10
To ti je samo zdrav razum, to je ono šta ti i ova nemašred wolf wrote:Ma goni se u pičku materinu bolesnu, psihopato jedna smrdljiva ljudska...RayMabus wrote:Šta ti nije jasnored wolf wrote:Ovo boldano može izjaviti samo bolesna osoba...I nije ti prvi put ovdje...Ali, nitko ti nema snage ovdje dati trajni ban...To ide njima na sramotu...RayMabus wrote:Ja je nisam poslao u Bejrut, nisam ja nikome kriv šta je debil pa misli da je Bejrut Glasgowred wolf wrote:
I nitko ti nema snage ovdje dati trajni ban...
E PA TAKO I TREBA
Ja po Bejrutu bez dvi strojnice nebi po ulici šeta
2014-04-11
Nisi razumio prvi put...Ajmo drugi puta...Ma goni se u pičku materinu bolesnu psihopato smrdljiva ljudska...RayMabus wrote:To ti je samo zdrav razum, to je ono šta ti i ova nemašred wolf wrote:Ma goni se u pičku materinu bolesnu, psihopato jedna smrdljiva ljudska...RayMabus wrote:Šta ti nije jasnored wolf wrote:Ovo boldano može izjaviti samo bolesna osoba...I nije ti prvi put ovdje...Ali, nitko ti nema snage ovdje dati trajni ban...To ide njima na sramotu...RayMabus wrote:
Ja je nisam poslao u Bejrut, nisam ja nikome kriv šta je debil pa misli da je Bejrut Glasgow
E PA TAKO I TREBA
Ja po Bejrutu s dvi strojnice nebi po ulici šeta
red wolf-
2016-02-10
Nisi razumio...Pa ajmo treći puta...Ma goni se u pičku materinu bolesnu psihopato jedna smrdljiva ljudska...RayMabus wrote:
red wolf-
2016-02-10
Razumio sam samo sviraš kurcu
Pojebalo je i bacilo u kanal
Nek pošalju još koju
Pojebalo je i bacilo u kanal
Nek pošalju još koju
2014-04-11
I prije nego se odjavim, znaš psihopato...Sad će mene trajno banirati s ovog foruma jer sam ti rekao istinu...Smiješno?...Jest...
red wolf-
2016-02-10
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kći dužnosnika Europske unije silovana i ubijena, policija uhitila maloljetnika iz Afganistana
» Trump tvrdi da je uzrok eksplozije u Bejrutu bomba
» Zašto je diplomatkinja smijenjena? Pa Hrvatska otvoreno slavi rasizam
» U Kanadi silovana osoba sa vaginom
» " silovana " danijela u kandžama albansko-bosanske maf....
» Trump tvrdi da je uzrok eksplozije u Bejrutu bomba
» Zašto je diplomatkinja smijenjena? Pa Hrvatska otvoreno slavi rasizam
» U Kanadi silovana osoba sa vaginom
» " silovana " danijela u kandžama albansko-bosanske maf....
Page 1 of 3