Saborski odbor jednoglasno podupruo nabavku novih zrakoplova
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Saborski odbor jednoglasno podupruo nabavku novih zrakoplova
zeljan sam dobre makljaze
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
suhoji su brutalno skupi zrakoplovi za održavanje sa dva motora.. iako brutalno dobri.Leviathan2 wrote:xas nebi uzeli suhoj 35, jes vidio koja mrcina, i nekosta puno, ko polovan f16RayMabus wrote:Nadam se da će uzet f16 a s obzirom da je cijena bitan faktor onda je to to
Meni je draži Gripen ali pošto smo ih u povijesti izgazili i uništili bolje ne ni slučajno
Mig-29etka je najbolji Ruski izbor za nas, međutim opet postoji jedan problem a to je da je taj avion, pušio više manje sve bitke protiv američkih, iako nemislim da je loš.
F-16ke novije , ili Grippeni, to je isto OK
Guest- Guest
gdje, u srbijiPinochet wrote:suhoji su brutalno skupi zrakoplovi za održavanje sa dva motora.. iako brutalno dobri.Leviathan2 wrote:xas nebi uzeli suhoj 35, jes vidio koja mrcina, i nekosta puno, ko polovan f16RayMabus wrote:Nadam se da će uzet f16 a s obzirom da je cijena bitan faktor onda je to to
Meni je draži Gripen ali pošto smo ih u povijesti izgazili i uništili bolje ne ni slučajno
Mig-29etka je najbolji Ruski izbor za nas, međutim opet postoji jedan problem a to je da je taj avion, pušio više manje sve bitke protiv američkih, iako nemislim da je loš.
to nemos racunat pod bitku, srbi letjeli s poluispravnim avionima, po info iz prve ruke neki nisu imali ni radare i zastarjele rakete zrak zrak jugoslavenske proizvodnje
to isto kao da se idemo trkat stojadinom i golfom 6icom
zas se u siriji zajebavaju sa su25 dok im ne doleti su35 onda podviju rep, i to raptorima
a inace mig29smt je odlicna kanta, malo stara al apgrejdan ko i novi aviooni, i ne kosta puno
jasambrend wrote:Ajmo odmah u glavu dvi eskadrile Raptora pa cemo viditi za dalje...Grippene je trebalo uzeti i bok...sad nam opet piloti nece imati satnicu leta jer cemo non stop nekog boga sarafiti po F-16 -icama...
Čim Efrajim Zurrof ne laje, a B.Netanjahu se smješka, pala je trgovina. Istinabog, ja sam mislio da ćemo kupiti od svih pet ponuđača zrakoplove, zbog bogatstva različitosti i zbunjivanja neprijatelja, ono... u naletu jedan grippen, dva starija grčka fantoma i korejski feng šui....
Guest- Guest
RayMabus wrote:http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/522207/hrvatska-korak-blize-realizaciji-najvece-vojne-investicije-u-povijesti-nebo-ce-nam-cuvati-izraelski-zrakoplovi
Znači ipak nisu lagali, nabavljamo nešto
Jasno da nabavljamo. Ta se odlučnost da konačno obnovimo svoje zrakoplovstvo ovaj puta mogla lako uočiti, doslovce onako iz aviona.
Guest- Guest
Pa s obzirom koliko su to dosad odgađali prirodno je da postoji ogroman skepticizam
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Grippeni nisu isprobani u borbi.jasambrend wrote:Ajmo odmah u glavu dvi eskadrile Raptora pa cemo viditi za dalje...Grippene je trebalo uzeti i bok...sad nam opet piloti nece imati satnicu leta jer cemo non stop nekog boga sarafiti po F-16 -icama...
Odlicno sročeno...Leviathan2 wrote:gdje, u srbijiPinochet wrote:suhoji su brutalno skupi zrakoplovi za održavanje sa dva motora.. iako brutalno dobri.Leviathan2 wrote:xas nebi uzeli suhoj 35, jes vidio koja mrcina, i nekosta puno, ko polovan f16RayMabus wrote:Nadam se da će uzet f16 a s obzirom da je cijena bitan faktor onda je to to
to nemos racunat pod bitku, srbi letjeli s poluispravnim avionima, po info iz prve ruke neki nisu imali ni radare i zastarjele rakete zrak zrak jugoslavenske proizvodnje
to isto kao da se idemo trkat stojadinom i golfom 6icom
zas se u siriji zajebavaju sa su25 dok im ne doleti su35 onda podviju rep, i to raptorima
a inace mig29smt je odlicna kanta, malo stara al apgrejdan ko i novi aviooni, i ne kosta puno
boldano...čuh nesto o tome,ekipa se dolje ismijavala na racun Amera..
Guest- Guest
kofein wrote:jasambrend wrote:Ajmo odmah u glavu dvi eskadrile Raptora pa cemo viditi za dalje...Grippene je trebalo uzeti i bok...sad nam opet piloti nece imati satnicu leta jer cemo non stop nekog boga sarafiti po F-16 -icama...
Čim Efrajim Zurrof ne laje, a B.Netanjahu se smješka, pala je trgovina. Istinabog, ja sam mislio da ćemo kupiti od svih pet ponuđača zrakoplove, zbog bogatstva različitosti i zbunjivanja neprijatelja, ono... u naletu jedan grippen, dva starija grčka fantoma i korejski feng šui....
Inace,toliko o tome sveckom Gripoznome,a ovo nis??
Guest- Guest
Katolicima super, jedino što više volimo od izdvajanja za crkvu je izdvajanje za naoružanje, pogotovo za avione.Pinochet wrote:da nisu srbi od rusa nabavili svoje avione, nebi mi ništa.. ovako HDZovci će morati stisnuti zube.. umjesto da lovu protraju kroz guzicu i kurve i kokain i katoličku crkvu, morati će nabaviti nešto aviona, radi srba.. jebiga
kako bi tek bilo da srbi odluče napraviti neke neoliberalne ekonomske reforme, pa da ih je čardak prisiljen pratiti..
Moje je mišljenje da trebamo kao pomorska zemlja više ulagati u mornaricu,a u svakom slučaju u kopnenu vojsku. Koji će nam kurac avioni. Nikada na našim prostorima avioni nisu imali prevagu u niti jednoj bitci. Niti u Vukovaru,niti u Oluji,niti u Bljeasku,niti na Sutjsci,niti na Neretvi.danni1 wrote:Katolicima super, jedino što više volimo od izdvajanja za crkvu je izdvajanje za naoružanje, pogotovo za avione.Pinochet wrote:da nisu srbi od rusa nabavili svoje avione, nebi mi ništa.. ovako HDZovci će morati stisnuti zube.. umjesto da lovu protraju kroz guzicu i kurve i kokain i katoličku crkvu, morati će nabaviti nešto aviona, radi srba.. jebiga
kako bi tek bilo da srbi odluče napraviti neke neoliberalne ekonomske reforme, pa da ih je čardak prisiljen pratiti..
Čak ni u Drvaru.
Raketni sustavi,tenkovi,topovi,mornarica...u to trebamo ulagati,a ne u leteće kante. Što se rtiče pak zrakoplovstva ,bolje je imati malu eskadrilu helikoptera.
Jebali vas avioni.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Trebaju nam strategijski bombarderi da možemo tući po Zaječaru.jastreb wrote:Moje je mišljenje da trebamo kao pomorska zemlja više ulagati u mornaricu,a u svakom slučaju u kopnenu vojsku. Koji će nam kurac avioni. Nikada na našim prostorima avioni nisu imali prevagu u niti jednoj bitci. Niti u Vukovaru,niti u Oluji,niti u Bljeasku,niti na Sutjsci,niti na Neretvi.danni1 wrote:Katolicima super, jedino što više volimo od izdvajanja za crkvu je izdvajanje za naoružanje, pogotovo za avione.Pinochet wrote:da nisu srbi od rusa nabavili svoje avione, nebi mi ništa.. ovako HDZovci će morati stisnuti zube.. umjesto da lovu protraju kroz guzicu i kurve i kokain i katoličku crkvu, morati će nabaviti nešto aviona, radi srba.. jebiga
Čak ni u Drvaru.
Raketni sustavi,tenkovi,topovi,mornarica...u to trebamo ulagati,a ne u leteće kante. Što se rtiče pak zrakoplovstva ,bolje je imati malu eskadrilu helikoptera.
Jebali vas avioni.
Svojom ironijom približio si se istini. Mi nismo napadačka zemlja. Pa i sam naziv branitelji sugeriraju o čemu se radi.Regoč wrote:
Trebaju nam strategijski bombarderi da možemo tući po Zaječaru.
Avione za bombardiranje uglavnom koriste agresori-Nijemci sa svojim meseršmitima npr.Srbi (JNA) prilikom bombardiranja ZG ili VU,Ameri u Vijetnamu i sl.
I važna je činjenica da su uglavnom gubili ratove i da su se odsutne bitke odigravale na zemlji a ne u "vazduhu". Sad će netko spomenut zračnu bitku za Veliku Britaniju,ali ni tu poraz UK u zraku ne bi puno značio Švabama,jer nikada ne bi mogli izvesti uspješan desant na Gordom Albionu.
2014-04-22
Nažalost. Razmišljamo kako se obraniti, umjesto kako se proširiti.jastreb wrote:Mi nismo napadačka zemlja.
jastreb wrote:Svojom ironijom približio si se istini. Mi nismo napadačka zemlja. Pa i sam naziv branitelji sugeriraju o čemu se radi.Regoč wrote:
Trebaju nam strategijski bombarderi da možemo tući po Zaječaru.
Avione za bombardiranje uglavnom koriste agresori-Nijemci sa svojim meseršmitima npr.Srbi (JNA) prilikom bombardiranja ZG ili VU,Ameri u Vijetnamu i sl.
I važna je činjenica da su uglavnom gubili ratove i da su se odsutne bitke odigravale na zemlji a ne u "vazduhu". Sad će netko spomenut zračnu bitku za Veliku Britaniju,ali ni tu poraz UK u zraku ne bi puno značio Švabama,jer nikada ne bi mogli izvesti uspješan desant na Gordom Albionu.
ma da da naravno a u BiH ste išli na picnic. koji ste vi hrvati lažovčine to svijet nije vidio. tko vama uopće više vjeruje?
Guest- Guest
U BIH smo priskočili u pomoć Hrvatima.Da nas iz Hrvatske nije bilo oni bi odande nestali. Uostalom zar nisu ondje išli i Srbi?Gnječ wrote:
ma da da naravno a u BiH ste išli na picnic. koji ste vi hrvati lažovčine to svijet nije vidio. tko vama uopće više vjeruje?
Još je Karađorđe bio rekao:
vako Djordje Drini govorio:
"Drino vodo, plemenita medjo
izmedj' Bosne i izmedj' Srbije!
Naskoro ce i to vrijeme doci
kad cu ja u tebeka doci
i cestitu Bosnu polaziti!".
2014-04-22
Zašto onda to spočitavate Srbima?Regoč wrote:Nažalost. Razmišljamo kako se obraniti, umjesto kako se proširiti.jastreb wrote:Mi nismo napadačka zemlja.
2014-04-22
RayMabus wrote:Pa s obzirom koliko su to dosad odgađali prirodno je da postoji ogroman skepticizam
Vrč ide na vodu dok se ne razbije. Govorim o skepticizmu, naravno.
Guest- Guest
S jedne strane govorite o hrvatskoj Usori,o hrvatskim Grudama i Međugorju,a neki čak i o Romaniji i Herceg Novom,a sa druge strane ljutite se na Srbe kad kažu da su srpski Grahovo,Banjaluka,Kozara i Glasinac.
2014-04-22
jastreb wrote:
Moje je mišljenje da trebamo kao pomorska zemlja više ulagati u mornaricu,a u svakom slučaju u kopnenu vojsku. Koji će nam kurac avioni. Nikada na našim prostorima avioni nisu imali prevagu u niti jednoj bitci. Niti u Vukovaru,niti u Oluji,niti u Bljeasku,niti na Sutjsci,niti na Neretvi.
Pa bar bi ti kao kakti dobar poznavatelj partizanskog pokreta i narodno-oslobodilačke borbe te socijalističke revolucije trebao znati da su partizani itekako nastojali imati i svoju ratnu avijaciju. Dapače, imali su je
https://www.mycity-military.com/Drugi-svetski-rat/partizanski-avioni-1941-1945.html
a kako je rat odmicao, jačala je i u tehničkom i u kadrovskom smislu.
Ako misliš da je to bio slučaj samo zato da bi se hvalili sa tim rodom vlastitih oružanih snaga, onda se grdno varaš.
Isti slučaj i sa nama u Domovinskom ratu.
Guest- Guest
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» ''U saborski Odbor za obitelj, mlade i sport imenovan automehaničar''
» ''Dan prije podizanja optužnice HDZ je gurnuo Sauchu u saborski odbor za zakonodavstvo''
» '' “ČOVJEK BEZ KOMPETENCIJE”: Traži se smjena ministra Hasanbegovića, hitno sazvan saborski odbor ''
» MORH osnovao povjerenstvo o nabavi novih modernih borbenih zrakoplova
» Hrvatska dodatno nabavlja 2 eskadrile(12+12) novih novih novih Rafale F5R
» ''Dan prije podizanja optužnice HDZ je gurnuo Sauchu u saborski odbor za zakonodavstvo''
» '' “ČOVJEK BEZ KOMPETENCIJE”: Traži se smjena ministra Hasanbegovića, hitno sazvan saborski odbor ''
» MORH osnovao povjerenstvo o nabavi novih modernih borbenih zrakoplova
» Hrvatska dodatno nabavlja 2 eskadrile(12+12) novih novih novih Rafale F5R
Page 2 of 7