Ideja herceg bosne i dalje živi
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ideja herceg bosne i dalje živi
da... znam da je bio ljevičar ali je otvoreno tražio da prijateljski pričamo i tražio potvrdu i da li ja vjerujem da će meni vjerovati.,... isto tako zeev ... nije ni meni bilo svjedno ..,. čekali su smrt i nedugo zatim i jedan i drugi umrli..kao da su osjetili neštoepikur37 wrote:mortal-joint wrote:po njegovim riječima ako nije bila laž bio je obolio od tumora i tražio svjedočenje o životu iza smrti, razgovarala u to vrijeme više puta s njim iako prije toga nismo pričali o ničem, isto tako i revange.... kada se približi kraj.... svi traže nastavak ... teže tome i prihvaćaju Boga.... rekliNoor wrote:zeev..kazao je da je mikrobiolog.epikur37 wrote:debotoijusto wrote:zjev
bio je jedan forumaš zaev, liječnik, židov na prošlom forumu
su mi da sam im unjela nadu i mir
revange je bio neki ljevičar malo ga se sjećam...što su obojica umrli
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
mortal-joint wrote:da... znam da je bio ljevičar ali je otvoreno tražio da prijateljski pričamo i tražio potvrdu i da li ja vjerujem da će meni vjerovati.,... isto tako zeev ... nije ni meni bilo svjedno ..,. čekali su smrt i nedugo zatim i jedan i drugi umrli..kao da su osjetili neštoepikur37 wrote:mortal-joint wrote:po njegovim riječima ako nije bila laž bio je obolio od tumora i tražio svjedočenje o životu iza smrti, razgovarala u to vrijeme više puta s njim iako prije toga nismo pričali o ničem, isto tako i revange.... kada se približi kraj.... svi traže nastavak ... teže tome i prihvaćaju Boga.... rekliNoor wrote:zeev..kazao je da je mikrobiolog.epikur37 wrote:
kako stariš ljudi sve više umiru...tjah
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Zaključujem da tko s tobom prijateljski priča, umre. Stoga, goni se k vragu!mortal-joint wrote:da... znam da je bio ljevičar ali je otvoreno tražio da prijateljski pričamo i tražio potvrdu i da li ja vjerujem da će meni vjerovati.,... isto tako zeev ... nije ni meni bilo svjedno ..,. čekali su smrt i nedugo zatim i jedan i drugi umrli..kao da su osjetili neštoepikur37 wrote:mortal-joint wrote:po njegovim riječima ako nije bila laž bio je obolio od tumora i tražio svjedočenje o životu iza smrti, razgovarala u to vrijeme više puta s njim iako prije toga nismo pričali o ničem, isto tako i revange.... kada se približi kraj.... svi traže nastavak ... teže tome i prihvaćaju Boga.... rekliNoor wrote:zeev..kazao je da je mikrobiolog.epikur37 wrote:
hahahahahahaRegoč wrote:Zaključujem da tko s tobom prijateljski priča, umre. Stoga, goni se k vragu!mortal-joint wrote:da... znam da je bio ljevičar ali je otvoreno tražio da prijateljski pričamo i tražio potvrdu i da li ja vjerujem da će meni vjerovati.,... isto tako zeev ... nije ni meni bilo svjedno ..,. čekali su smrt i nedugo zatim i jedan i drugi umrli..kao da su osjetili neštoepikur37 wrote:mortal-joint wrote:po njegovim riječima ako nije bila laž bio je obolio od tumora i tražio svjedočenje o životu iza smrti, razgovarala u to vrijeme više puta s njim iako prije toga nismo pričali o ničem, isto tako i revange.... kada se približi kraj.... svi traže nastavak ... teže tome i prihvaćaju Boga.... rekliNoor wrote:
zeev..kazao je da je mikrobiolog.
ne zafrkavaj i ne šalji me vragu
immortal-
2014-04-16
Ako ti smeta, neću. Iako, iskreno, to je ublažena verzija onoga što mi je prvo palo na pamet. Stoga, goni se k jarcu!mortal-joint wrote:hahahahahahaRegoč wrote:Zaključujem da tko s tobom prijateljski priča, umre. Stoga, goni se k vragu!mortal-joint wrote:da... znam da je bio ljevičar ali je otvoreno tražio da prijateljski pričamo i tražio potvrdu i da li ja vjerujem da će meni vjerovati.,... isto tako zeev ... nije ni meni bilo svjedno ..,. čekali su smrt i nedugo zatim i jedan i drugi umrli..kao da su osjetili neštoepikur37 wrote:mortal-joint wrote:
po njegovim riječima ako nije bila laž bio je obolio od tumora i tražio svjedočenje o životu iza smrti, razgovarala u to vrijeme više puta s njim iako prije toga nismo pričali o ničem, isto tako i revange.... kada se približi kraj.... svi traže nastavak ... teže tome i prihvaćaju Boga.... rekli
ne zafrkavaj i ne šalji me vragu
Regoč-
2015-08-21
2014-04-16
mortal-joint wrote:
Veliš može i pivo ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
molit se na vrijeme i biti po pravilima ...a sve nas čeka jednog danaepikur37 wrote:mortal-joint kaj reć.
immortal-
2014-04-16
pričalo se i da je izmislio svoju smrt, te da je živ i zdrav i forumaši pod drugim nickom :)mortal-joint wrote:po njegovim riječima ako nije bila laž bio je obolio od tumora i tražio svjedočenje o životu iza smrti, razgovarala u to vrijeme više puta s njim iako prije toga nismo pričali o ničem, isto tako i revange.... kada se približi kraj.... svi traže nastavak ... teže tome i prihvaćaju Boga.... rekliNoor wrote:zeev..kazao je da je mikrobiolog.epikur37 wrote:debotoijusto wrote:zjev
mada, meni je to besmisleno..
a da.. dok smo živi, poslije nema više pivaepikur37 wrote:mortal-joint wrote:
Veliš može i pivo ;)
2014-04-16
Regoč-
2015-08-21
da i to sam čula da su neki radili... sumnjala sam da je možda i on, ali nisam sigurna jer su jedni tvrdili jedno, drugi možda drugo ali nisam više čula za njega... zato sam napisala ako nije laž.. čak smo se mi jednom posvađali oko toga... pričao mi sve kao povjerio se drugi put ga nađem kako se zajebava s društvom što je normalno ali sam dobila dojam da mi je sve izmislio.. ja ga napala, ali opet stigle informacije od drugih i njegove reakcije govorile da je ipak bolestan, i meni bilo teško palo... ili je dobra gluma ,a li ne znam zašto gluma, nisam više čula za njega, revange je mrtavNoor wrote:pričalo se i da je izmislio svoju smrt, te da je živ i zdrav i forumaši pod drugim nickom :)mortal-joint wrote:po njegovim riječima ako nije bila laž bio je obolio od tumora i tražio svjedočenje o životu iza smrti, razgovarala u to vrijeme više puta s njim iako prije toga nismo pričali o ničem, isto tako i revange.... kada se približi kraj.... svi traže nastavak ... teže tome i prihvaćaju Boga.... rekliNoor wrote:zeev..kazao je da je mikrobiolog.epikur37 wrote:debotoijusto wrote:zjev
immortal-
2014-04-16
tražio da se molim za njega i ja sam to radila.... mislila da me namagarčio... uglavnom glad za Bogom, za spasom u zadnji čas i na vrijeme ... nije želio da to drugima govorimmortal-joint wrote:da i to sam čula da su neki radili... sumnjala sam da je možda i on, ali nisam sigurna jer su jedni tvrdili jedno, drugi možda drugo ali nisam više čula za njega... zato sam napisala ako nije laž.. čak smo se mi jednom posvađali oko toga... pričao mi sve kao povjerio se drugi put ga nađem kako se zajebava s društvom što je normalno ali sam dobila dojam da mi je sve izmislio.. ja ga napala, ali opet stigle informacije od drugih i njegove reakcije govorile da je ipak bolestan, i meni bilo teško palo... ili je dobra gluma ,a li ne znam zašto gluma, nisam više čula za njega, revange je mrtavNoor wrote:pričalo se i da je izmislio svoju smrt, te da je živ i zdrav i forumaši pod drugim nickom :)mortal-joint wrote:po njegovim riječima ako nije bila laž bio je obolio od tumora i tražio svjedočenje o životu iza smrti, razgovarala u to vrijeme više puta s njim iako prije toga nismo pričali o ničem, isto tako i revange.... kada se približi kraj.... svi traže nastavak ... teže tome i prihvaćaju Boga.... rekliNoor wrote:zeev..kazao je da je mikrobiolog.epikur37 wrote:
jednog dana ako kada se preselite nemojte se iznenaditi ako vas dočekaju gore :-)
eto i kod Isusa nećete biti bez ljevičara i Židova
immortal-
2014-04-16
Naziv je malo,ono...Hercegovina ispred Bosne. Pa đe to ima?Eroo wrote:Ideja? To nije samo ideja, to je sadržaj..to se živi cijelo vrijeme.
HercegBosna je živjela i za vrijeme Turaka, pa i za vrijeme Juge, a di neće danas..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Znamo mi dosta toga. Naročito je zanimljivo poglavlje o prevjeravanju u Hercegovini.Eroo wrote:Ništa vi ne znate o životu onih ljudi doli. Ono, nije vas zanimalo,jelda.Regoč wrote:De ne seri.Eroo wrote:Ideja? To nije samo ideja, to je sadržaj..to se živi cijelo vrijeme.
HercegBosna je živjela i za vrijeme Turaka, pa i za vrijeme Juge, a di neće danas..
2014-04-22
Hercegova Bosna. A može i Hercegovina (= vojvodstvo) Bosna.jastreb wrote:Naziv je malo,ono...Hercegovina ispred Bosne. Pa đe to ima?Eroo wrote:Ideja? To nije samo ideja, to je sadržaj..to se živi cijelo vrijeme.
Pa ne baš. Inače bi bilo Baranja i Slavonija,ili Barslavonija. Ili Metohija i Kosovo. A to ne gre.Regoč wrote:Hercegova Bosna. A može i Hercegovina (= vojvodstvo) Bosna.jastreb wrote:Naziv je malo,ono...Hercegovina ispred Bosne. Pa đe to ima?Eroo wrote:Ideja? To nije samo ideja, to je sadržaj..to se živi cijelo vrijeme.
2014-04-22
Kako ne? Umjesto Kosmet kažemo Metkos. Samo stvar navike. Ujedinjeno kraljevstvo sjeverne irske i velike Britanije.jastreb wrote:Pa ne baš. Inače bi bilo Baranja i Slavonija,ili Barslavonija. Ili Metohija i Kosovo. A to ne gre.Regoč wrote:Hercegova Bosna. A može i Hercegovina (= vojvodstvo) Bosna.jastreb wrote:Naziv je malo,ono...Hercegovina ispred Bosne. Pa đe to ima?Eroo wrote:Ideja? To nije samo ideja, to je sadržaj..to se živi cijelo vrijeme.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Propali projekt Herceg Bosne
» RTV Herceg Bosne do kraja godine
» Islamo-ljevičari protiv TV Herceg Bosne
» Feministički antimilitaristički kolektiv protiv Herceg Bosne :)
» Mesić zatrpan čestitkama povodom Dana Herceg Bosne
» RTV Herceg Bosne do kraja godine
» Islamo-ljevičari protiv TV Herceg Bosne
» Feministički antimilitaristički kolektiv protiv Herceg Bosne :)
» Mesić zatrpan čestitkama povodom Dana Herceg Bosne
Page 3 of 3