Ideja herceg bosne i dalje živi
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ideja herceg bosne i dalje živi
Ti bi da dehidriram? Tipična vlaška okrutnost.Eroo wrote:Manje pij pa će biti sve u redu.Regoč wrote:Dokaz čega? Da je Herceg-Bosna živjela u tursko doba? Da se ne ponavljam.Eroo wrote:Regoč wrote:De ne seri.Eroo wrote:
Ništa vi ne znate o životu onih ljudi doli. Ono, nije vas zanimalo,jelda.
Kao to je s onu stranu Save. Šta to nas briga, mi smo u EU, srednjoeuropejci i te fore...
Vitez, centar Bosne. Možda nije nešto, ali je dokaz...Hercegovina je itako država za se.
Čim krene s osobnim uvrjedama jasno je da nema argumenatah.Leviathan2 wrote:ero, sad te poklopio, pokrij se po ushima i pssst :D
Ne seri/te.Regoč wrote:Čim krene s osobnim uvrjedama jasno je da nema argumenatah.Leviathan2 wrote:ero, sad te poklopio, pokrij se po ushima i pssst :D
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Uljudnost ti nije jaka strana. Otkači se...Regoč wrote:Ti bi da dehidriram? Tipična vlaška okrutnost.Eroo wrote:Manje pij pa će biti sve u redu.Regoč wrote:Dokaz čega? Da je Herceg-Bosna živjela u tursko doba? Da se ne ponavljam.Eroo wrote:Regoč wrote:
De ne seri.
Vitez, centar Bosne. Možda nije nešto, ali je dokaz...Hercegovina je itako država za se.
2016-07-22
U, što me razvali dokazima!Eroo wrote:Ne seri/te.Regoč wrote:Čim krene s osobnim uvrjedama jasno je da nema argumenatah.Leviathan2 wrote:ero, sad te poklopio, pokrij se po ushima i pssst :D
Iznimno sam uljudna i pristojna osoba, vidiš i na ovoj temi.Eroo wrote:Uljudnost ti nije jaka strana. Otkači se...Regoč wrote:Ti bi da dehidriram? Tipična vlaška okrutnost.Eroo wrote:Manje pij pa će biti sve u redu.Regoč wrote:Dokaz čega? Da je Herceg-Bosna živjela u tursko doba? Da se ne ponavljam.Eroo wrote:
Ne seri. Ili barem malo manje.Regoč wrote:Iznimno sam uljudna i pristojna osoba, vidiš i na ovoj temi.Eroo wrote:Uljudnost ti nije jaka strana. Otkači se...Regoč wrote:Ti bi da dehidriram? Tipična vlaška okrutnost.Eroo wrote:Manje pij pa će biti sve u redu.Regoč wrote:
Dokaz čega? Da je Herceg-Bosna živjela u tursko doba? Da se ne ponavljam.
2016-07-22
Noor wrote:zeev..kazao je da je mikrobiolog.epikur37 wrote:debotoijusto wrote:zjev
bio je jedan forumaš zaev, liječnik, židov na prošlom forumu
zeev je vuk.
Guest- Guest
Ne mogu manje, osim da se začepim.Eroo wrote:Ne seri. Ili barem malo manje.Regoč wrote:Iznimno sam uljudna i pristojna osoba, vidiš i na ovoj temi.Eroo wrote:Uljudnost ti nije jaka strana. Otkači se...Regoč wrote:Ti bi da dehidriram? Tipična vlaška okrutnost.Eroo wrote:
Manje pij pa će biti sve u redu.
Otkud vuk na faksu osim za eksperimente?Gnječ wrote:Noor wrote:zeev..kazao je da je mikrobiolog.epikur37 wrote:debotoijusto wrote:zjev
zeev je vuk.
koji ili kakav vuk?Gnječ wrote:Noor wrote:zeev..kazao je da je mikrobiolog.epikur37 wrote:debotoijusto wrote:zjev
zeev je vuk.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Regoč wrote:Otkud vuk na faksu osim za eksperimente?Gnječ wrote:Noor wrote:zeev..kazao je da je mikrobiolog.epikur37 wrote:debotoijusto wrote:zjev
zeev je vuk.
zeev je židovsko ime na rvacki prijevod je vuk na dojčland je wolf.
Guest- Guest
I šta s tim?Gnječ wrote:Regoč wrote:Otkud vuk na faksu osim za eksperimente?Gnječ wrote:Noor wrote:zeev..kazao je da je mikrobiolog.epikur37 wrote:
zeev je vuk.
zeev je židovsko ime na rvacki prijevod je vuk na dojčland je wolf.
bemliti wrote:
Ideja Herceg Bosne kao i cjelovite Hrvatske !!
immortal-
2014-04-16
Ovako njekako?mortal-joint wrote:Ideja Herceg Bosne kao i cjelovite Hrvatske !!bemliti wrote:
Regoč-
2015-08-21
po njegovim riječima ako nije bila laž bio je obolio od tumora i tražio svjedočenje o životu iza smrti, razgovarala u to vrijeme više puta s njim iako prije toga nismo pričali o ničem, isto tako i revange.... kada se približi kraj.... svi traže nastavak ... teže tome i prihvaćaju Boga.... rekliNoor wrote:zeev..kazao je da je mikrobiolog.epikur37 wrote:debotoijusto wrote:zjev
su mi da sam im unjela nadu i mir
Last edited by mortal-joint on 17/12/2017, 00:08; edited 1 time in total
2014-04-16
Regoč wrote:Ovako njekako?mortal-joint wrote:Ideja Herceg Bosne kao i cjelovite Hrvatske !!bemliti wrote:
Guest- Guest
bemliti wrote:Regoč wrote:Ovako njekako?mortal-joint wrote:Ideja Herceg Bosne kao i cjelovite Hrvatske !!bemliti wrote:
Njeka pravaša i njihovom cvietju :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
mortal-joint wrote:po njegovim riječima ako nije bila laž bio je obolio od tumora i tražio svjedočenje o životu iza smrti, razgovarala u to vrijeme više puta s njim iako prije toga nismo pričali o ničem, isto tako i revange.... kada se približi kraj.... svi traže nastavak ... teže tome i prihvaćaju Boga.... rekliNoor wrote:zeev..kazao je da je mikrobiolog.epikur37 wrote:debotoijusto wrote:zjev
revange je bio neki ljevičar malo ga se sjećam...što su obojica umrli
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
da... znam da je bio ljevičar ali je otvoreno tražio da prijateljski pričamo i tražio potvrdu i da li ja vjerujem da će meni vjerovati.,... isto tako zeev ... nije ni meni bilo svjedno ..,. čekali su smrt i nedugo zatim i jedan i drugi umrli..kao da su osjetili neštoepikur37 wrote:mortal-joint wrote:po njegovim riječima ako nije bila laž bio je obolio od tumora i tražio svjedočenje o životu iza smrti, razgovarala u to vrijeme više puta s njim iako prije toga nismo pričali o ničem, isto tako i revange.... kada se približi kraj.... svi traže nastavak ... teže tome i prihvaćaju Boga.... rekliNoor wrote:zeev..kazao je da je mikrobiolog.epikur37 wrote:debotoijusto wrote:zjev
revange je bio neki ljevičar malo ga se sjećam...što su obojica umrli
immortal-
2014-04-16
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Propali projekt Herceg Bosne
» RTV Herceg Bosne do kraja godine
» Islamo-ljevičari protiv TV Herceg Bosne
» Feministički antimilitaristički kolektiv protiv Herceg Bosne :)
» Mesić zatrpan čestitkama povodom Dana Herceg Bosne
» RTV Herceg Bosne do kraja godine
» Islamo-ljevičari protiv TV Herceg Bosne
» Feministički antimilitaristički kolektiv protiv Herceg Bosne :)
» Mesić zatrpan čestitkama povodom Dana Herceg Bosne
Page 2 of 3