Kljucna pitanja za Noor
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kljucna pitanja za Noor
Desert_fox wrote:fridrih_niche wrote:Dvi žene na podforumu...
Casper se okreće u gepeku zbog ovog haha...
:D
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
oćel mi ko objasnit to oko caspera :D
Ne podnosi žene na nogometnim temama, bile bi dočekane na nož...
Možeš pitat Megi, ona ima iskustva s njim...
Guest- Guest
Volio je kladenje vise od one stvari...Islo ga nemilo po njegovim tvrdnjama, ali po kuloarskim pricama ga trazilo pola Splita jer im je navodno duzan...onda je momcima u crnom konacno dopizdilo kad se isao vaditi zadnji put te su ga strpali u gepek...trag mu se gubi negdje oko Kozjaka. Siguran sam da ce Vojvoda sastaviti i poemu za uglazbiti uz gusle, ali ja ti ovako sazeto bez previse detalja...on ce tu jos ubaciti i prste i sto ja znam sve ne...:)
Ako ga ovo ne dozove da nas makar u pizdu materinu ne posalje, onda sam malo i zabrinut...:D
Ako ga ovo ne dozove da nas makar u pizdu materinu ne posalje, onda sam malo i zabrinut...:D
Last edited by jasambrend on 19/12/2017, 00:29; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
Cuja san se nedavno s njim...
Razbija je joystick od Sonyja nedavno haha...
Razbija je joystick od Sonyja nedavno haha...
Guest- Guest
A fali nam dosta njegova zivcanoca ovdi zbog dinamike rasprava...:D Ovako se sve prebrzo slegne i pretvori u baru...bas smo postali kamilica forum, reklo bi se kao da pise sama gerijatrija bez imalo krvi, iako u biti ne da ti se s nekim autisticnim profi trolovima uopce ni svadati...
darth_vader-
2014-04-17
ma, vidila bi ja njega...kakva je to diskriminacija, žene su s nogometom usko povezane, nema on pojmafridrih_niche wrote:Ne podnosi žene na nogometnim temama, bile bi dočekane na nož...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Mislin da je Brend u pravu i da ćeš ga dozvat s ovakvim pisanjem...Noor wrote:ma, vidila bi ja njega...kakva je to diskriminacija, žene su s nogometom usko povezane, nema on pojmafridrih_niche wrote:Ne podnosi žene na nogometnim temama, bile bi dočekane na nož...
Guest- Guest
još jedino žensko hrvanje u blatu digne temperaturujasambrend wrote:A fali nam dosta njegova zivcanoca ovdi zbog dinamike rasprava...:D Ovako se sve prebrzo slegne i pretvori u baru...bas smo postali kamilica forum, reklo bi se kao da pise sama gerijatrija bez imalo krvi, iako u biti ne da ti se s nekim autisticnim profi trolovima uopce ni svadati...
pa zato to i činim :))))fridrih_niche wrote:Mislin da je Brend u pravu i da ćeš ga dozvat s ovakvim pisanjem...Noor wrote:ma, vidila bi ja njega...kakva je to diskriminacija, žene su s nogometom usko povezane, nema on pojmafridrih_niche wrote:Ne podnosi žene na nogometnim temama, bile bi dočekane na nož...
dosta ste plandovali, stiže nevera....a ako je tko zna dozvat, to sam ja :)
2017-10-06
Zadnje stanje izmedju nas je primirje.fridrih_niche wrote:Ne podnosi žene na nogometnim temama, bile bi dočekane na nož...
Postali smo suradnici iz nuzde kad smo zajedno zezali ampera..i toje casper prvi pruzio ruku pomirenja:-D
Da vas malo azuriram :-P
2014-04-12
moram mu otvoriti temu, sigurno lurka, pa se možda, vođen provalom bijesa što trčkaram po nogometu...i vrati ovamofridrih_niche wrote:Ohoooo...
Casper prominija politiku...
2017-10-06
Navijac malog ac milana tuga
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
ja mislio ključna pitanja za narodno oslobodilački rat,
kad ono hahahaha
kad ono hahahaha
skripar-
2015-08-09
Nas nezanimaju lazi mi vjerujemo samo ono sto je vodja rekaoskripar wrote:ja mislio ključna pitanja za narodno oslobodilački rat,
kad ono hahahaha
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ma neće dolazit, ne zanima ga forum vise...Noor wrote:moram mu otvoriti temu, sigurno lurka, pa se možda, vođen provalom bijesa što trčkaram po nogometu...i vrati ovamofridrih_niche wrote:Ohoooo...
Guest- Guest
trta ga je maggie...i nekafridrih_niche wrote:Ma neće dolazit, ne zanima ga forum vise...Noor wrote:moram mu otvoriti temu, sigurno lurka, pa se možda, vođen provalom bijesa što trčkaram po nogometu...i vrati ovamofridrih_niche wrote:Ohoooo...
2017-10-06
A u pm .ne znam sto je pogubnije za moje sive stanice ...citanje ovog sranja ili sittingzeke na svetom trojstvu hnla/hajduk/hns izbori
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 5