Pitanje za noor
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Pitanje za noor
Sta
Mislis o OI 1936???
Mislis o OI 1936???
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Pitanje za noor
rekla bi ti, al ne smim pisat na tvojim temama
Reci slobodno.Noor wrote:rekla bi ti, al ne smim pisat na tvojim temama
Kazes pozitivu kleknes na kolina
Pomolis se svetom ocu Adolfu.
I sve oprosteno
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
po svemu posebnePABLO ESCOBAR wrote:Reci slobodno.Noor wrote:rekla bi ti, al ne smim pisat na tvojim temama
Kazes pozitivu kleknes na kolina
Pomolis se svetom ocu Adolfu.
I sve oprosteno
a na koljena moš samo ti
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
scorpion-
2014-04-18
;)scorpion wrote:Mislim da se sa ovim spasilaNoor wrote:po svemu posebne
2017-10-06
U zadnji casNoor wrote:;)scorpion wrote:Mislim da se sa ovim spasilaNoor wrote:po svemu posebne
2015-09-13
da? a sta mi mozes da sam bilo sto drugo napisala?
hehe, soli na rep
hehe, soli na rep
Ne postavljaj glupa pitanja! Išla bi na strijeljanjeNoor wrote:da? a sta mi mozes da sam bilo sto drugo napisala?
hehe, soli na rep
ne mogu ja na strijeljanje kad se tko sjeti...imam ja svoj raspored...frizer, masaza, manikura, soping, frendice...itdscorpion wrote:Ne postavljaj glupa pitanja! Išla bi na strijeljanjeNoor wrote:da? a sta mi mozes da sam bilo sto drugo napisala?
hehe, soli na rep
ako vam paše rano ujutro ok, da kasnije imam vremena za sebe...ako ne, tko vas šiša
2017-10-06
Similar topics
» Pitanje za noor
» Pitanje za noor 2
» Pitanje za noor 3
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» Gdje je Noor?
» Pitanje za noor 2
» Pitanje za noor 3
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» Gdje je Noor?
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1