''Indoneziju pogodio snažan potres, izdano upozorenje za tsunami''
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: ''Indoneziju pogodio snažan potres, izdano upozorenje za tsunami''
Pa nisam baš...Nadam se da ćeš danas nešto naučiti...Nemoj me razočarati...aben wrote:ti si kompleksan čovikred wolf wrote:To zadrži za sebe...aben wrote:ni istina, stalno nas poučavaš.red wolf wrote:Ja ne služim ničemu...Ja samo promatram...aben wrote:mislin, jo bi baš voli više znati o našin upravljačima,
ali ti ili nisi baš dobar učitelj ili jo to ne morin svatiti jer nisan na dovoljno visokoj razini
ali unda se postavljo pitanje čemu ti unda služiš...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
ne želin nišće naučiti jer bi to pokvorilo tvoj promatrački status,red wolf wrote:Pa nisam baš...Nadam se da ćeš danas nešto naučiti...Nemoj me razočarati...aben wrote:ti si kompleksan čovikred wolf wrote:To zadrži za sebe... :;):aben wrote:ni istina, stalno nas poučavaš.red wolf wrote:
Ja ne služim ničemu...Ja samo promatram...
ko nizozemci u srebrenici
2014-04-16
Ovo je bilo ružno...Ali to ste vi, smrdljivi ljudi...aben wrote:ne želin nišće naučiti jer bi to pokvorilo tvoj promatrački status,red wolf wrote:Pa nisam baš...Nadam se da ćeš danas nešto naučiti...Nemoj me razočarati...aben wrote:ti si kompleksan čovikred wolf wrote:To zadrži za sebe...aben wrote:
ni istina, stalno nas poučavaš.
red wolf-
2016-02-10
razgovor istebun je ko clubbing baby seals:)red wolf wrote:Ovo je bilo ružno...Ali to ste vi, smrdljivi ljudi...aben wrote:ne želin nišće naučiti jer bi to pokvorilo tvoj promatrački status,red wolf wrote:Pa nisam baš...Nadam se da ćeš danas nešto naučiti...Nemoj me razočarati...aben wrote:ti si kompleksan čovikred wolf wrote:
To zadrži za sebe... :;):
laku noć, sokrate
2014-04-16
Tebi jedino može pomoći razgovor s psihijatrom, ali to od tebe ovisi...aben wrote:razgovor istebun je ko clubbing baby seals:)red wolf wrote:Ovo je bilo ružno...Ali to ste vi, smrdljivi ljudi...aben wrote:ne želin nišće naučiti jer bi to pokvorilo tvoj promatrački status,red wolf wrote:Pa nisam baš...Nadam se da ćeš danas nešto naučiti...Nemoj me razočarati...aben wrote:
ti si kompleksan čovik
laku noć, sokrate
red wolf-
2016-02-10
ubio ti volju za daljnjom konverzacijom :Daben wrote:razgovor istebun je ko clubbing baby seals:)red wolf wrote:Ovo je bilo ružno...Ali to ste vi, smrdljivi ljudi...aben wrote:ne želin nišće naučiti jer bi to pokvorilo tvoj promatrački status,red wolf wrote:Pa nisam baš...Nadam se da ćeš danas nešto naučiti...Nemoj me razočarati...aben wrote:
ti si kompleksan čovik
laku noć, sokrate
Pogodio sam ga u žicu...Rekao sam mu i lijek...Leviathan2 wrote:ubio ti volju za daljnjom konverzacijom :Daben wrote:razgovor istebun je ko clubbing baby seals:)red wolf wrote:Ovo je bilo ružno...Ali to ste vi, smrdljivi ljudi...aben wrote:ne želin nišće naučiti jer bi to pokvorilo tvoj promatrački status,red wolf wrote:
Pa nisam baš...Nadam se da ćeš danas nešto naučiti...Nemoj me razočarati...
laku noć, sokrate
red wolf-
2016-02-10
ne, nego si ga udavio :Dred wolf wrote:Pogodio sam ga u žicu...Rekao sam mu i lijek...Leviathan2 wrote:ubio ti volju za daljnjom konverzacijom :Daben wrote:razgovor istebun je ko clubbing baby seals:)red wolf wrote:Ovo je bilo ružno...Ali to ste vi, smrdljivi ljudi...aben wrote:
ne želin nišće naučiti jer bi to pokvorilo tvoj promatrački status,
laku noć, sokrate
Ne...Pogodio sam ga u žicu...Čak sam mu i lijek dao...Leviathan2 wrote:ne, nego si ga udavio :Dred wolf wrote:Pogodio sam ga u žicu...Rekao sam mu i lijek...Leviathan2 wrote:ubio ti volju za daljnjom konverzacijom :Daben wrote:razgovor istebun je ko clubbing baby seals:)red wolf wrote:
Ovo je bilo ružno...Ali to ste vi, smrdljivi ljudi...
laku noć, sokrate
red wolf-
2016-02-10
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ''Razoran potres u Meksiku: Magnituda je 7,5, jedan mrtav, izdano upozorenje za tsunami''
» ''Potres 7,4 po Richteru kod Kube, izdano upozorenje od tsunamija za 6 država''
» ''Snažan potres pogodio Japan, objavljene šokantne snimke. Prvi valovi tsunamija stigli do obale: "Mogao sam osjetiti kako se tlo pomiče"
» Potres pogodio Iran 5.1
» '' Svijet SEIZMIČKI AKTIVNO PODRUČJE PODRHTAVANJE NA ‘VATRENOM PRSTENU’: Novi Zeland pogodio potres magnitude 5,9; ‘Probudilo me, treslo se barem 10 sekundi’''
» ''Potres 7,4 po Richteru kod Kube, izdano upozorenje od tsunamija za 6 država''
» ''Snažan potres pogodio Japan, objavljene šokantne snimke. Prvi valovi tsunamija stigli do obale: "Mogao sam osjetiti kako se tlo pomiče"
» Potres pogodio Iran 5.1
» '' Svijet SEIZMIČKI AKTIVNO PODRUČJE PODRHTAVANJE NA ‘VATRENOM PRSTENU’: Novi Zeland pogodio potres magnitude 5,9; ‘Probudilo me, treslo se barem 10 sekundi’''
Page 3 of 3