'' Svijet SEIZMIČKI AKTIVNO PODRUČJE PODRHTAVANJE NA ‘VATRENOM PRSTENU’: Novi Zeland pogodio potres magnitude 5,9; ‘Probudilo me, treslo se barem 10 sekundi’''
Page 1 of 1
'' Svijet SEIZMIČKI AKTIVNO PODRUČJE PODRHTAVANJE NA ‘VATRENOM PRSTENU’: Novi Zeland pogodio potres magnitude 5,9; ‘Probudilo me, treslo se barem 10 sekundi’''
Svijet SEIZMIČKI AKTIVNO PODRUČJE PODRHTAVANJE NA ‘VATRENOM PRSTENU’: Novi Zeland pogodio potres magnitude 5,9; ‘Probudilo me, treslo se barem 10 sekundi’
Tik...Tak...
Tik...Tak...
red wolf-
2016-02-10
Re: '' Svijet SEIZMIČKI AKTIVNO PODRUČJE PODRHTAVANJE NA ‘VATRENOM PRSTENU’: Novi Zeland pogodio potres magnitude 5,9; ‘Probudilo me, treslo se barem 10 sekundi’''
Buuuuum...hehehehehehehehehe
red wolf-
2016-02-10
Re: '' Svijet SEIZMIČKI AKTIVNO PODRUČJE PODRHTAVANJE NA ‘VATRENOM PRSTENU’: Novi Zeland pogodio potres magnitude 5,9; ‘Probudilo me, treslo se barem 10 sekundi’''
VIDEO Novozelandska premijerka gostovala na televiziji u trenutku snažnog potresa
NOVOZELANDSKA premijerka Jacinda Ardern gostovala je uživo na televiziji kad je potres pogodio Novi Zeland.
Prostorija u kojoj se nalazila premijerka Ardern se naočigled tresla.
Ona je nakratko izgledala zabrinuto, ali je nastavila razgovor rekavši da je na sigurnom mjestu. "Nisam ispod visećih svjetala i čini se kako sam na sigurnom mjestu", rekla je Ardern.
Podsjetimo, potres jačine 5,9 po Richteru pogodio je područje 90 kilometara sjeverno od glavnog grada Wellingtona.
Potres se osjetio širom zemlje, a nema nikakvih informacija o šteti ili ozljedama.
NOVOZELANDSKA premijerka Jacinda Ardern gostovala je uživo na televiziji kad je potres pogodio Novi Zeland.
Prostorija u kojoj se nalazila premijerka Ardern se naočigled tresla.
Ona je nakratko izgledala zabrinuto, ali je nastavila razgovor rekavši da je na sigurnom mjestu. "Nisam ispod visećih svjetala i čini se kako sam na sigurnom mjestu", rekla je Ardern.
Podsjetimo, potres jačine 5,9 po Richteru pogodio je područje 90 kilometara sjeverno od glavnog grada Wellingtona.
Potres se osjetio širom zemlje, a nema nikakvih informacija o šteti ili ozljedama.
vili40-
2015-08-02
Similar topics
» '' DRAMA POTRES U KALIFORNIJI Podrhtavanje magnitude 6.4 osjetilo se od Los Angelesa do San Francisca ''
» Novi jači potres u Hrvatskoj: Drhtao čitav region, treslo se i u Beogradu
» Jak potres u BiH magnitude 6,1 po Richteru.Jedna osoba poginula
» Potres pogodio Iran 5.1
» ''Indoneziju pogodio snažan potres, izdano upozorenje za tsunami''
» Novi jači potres u Hrvatskoj: Drhtao čitav region, treslo se i u Beogradu
» Jak potres u BiH magnitude 6,1 po Richteru.Jedna osoba poginula
» Potres pogodio Iran 5.1
» ''Indoneziju pogodio snažan potres, izdano upozorenje za tsunami''
Page 1 of 1