Malo dobrih vijest - čardak nestaje
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Malo dobrih vijest - čardak nestaje
Pinochet wrote: nositelji vlasti nisu proveli kompletnu populacijsku politiku sa svim
odvratni eugeničari,
ko da su ljudi kokoše ili gudići pa tribo brinuti o rasplodu, demofašisti
aben- Posts : 35490
2014-04-16
PS : Ovi komentari moji uz yodinu khmmm inženjerku su sprdanje
A obrađuje ga što jest jest, navikava ga kad dobiju bebu da sve ide njoj i djeci
Prči sad, posli ćeš plaćati penale
A obrađuje ga što jest jest, navikava ga kad dobiju bebu da sve ide njoj i djeci
Prči sad, posli ćeš plaćati penale
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
smiri se, sprdamo se na forumu, moja lova je moja, njezina je njezina, ali eto ja više "častim" kada smo zajedno, valjda je to normalno za muškog i to je to :)
Guest- Guest
Nisu moja posla, ne tiče me sePinochet wrote:smiri se, sprdamo se na forumu, moja lova je moja, njezina je njezina, ali eto ja više "častim" kada smo zajedno, valjda je to normalno za muškog i to je to :)
Uglavnom općenito komentiram te relacije a indiualno ne (nemam ni podataka za to a i ne zanimaju me) tako da ipak za svaki slučaj stavio da je sprdanje da nebi bilo zabune
2014-04-11
Pravi muskarci zaposljavaju druge muskarce.melkior wrote:Ne razumijem zašto bi muškarce trebalo biti briga za demografiju. Njihova je jedina briga da se spriječe bilo kakve uvozne kvote radnika.
Trinity-
2014-04-17
a sunce ti, koje mjerilo :DTriny wrote:Pravi muskarci zaposljavaju druge muskarce.melkior wrote:Ne razumijem zašto bi muškarce trebalo biti briga za demografiju. Njihova je jedina briga da se spriječe bilo kakve uvozne kvote radnika.
Da, recimo Himler zapovjednik Gestapa, on je jako puno grobara zaposlio i uposlioTriny wrote:Pravi muskarci zaposljavaju druge muskarce.melkior wrote:Ne razumijem zašto bi muškarce trebalo biti briga za demografiju. Njihova je jedina briga da se spriječe bilo kakve uvozne kvote radnika.
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Senzacionalna vijest, Informer po prvi put nema ni jednu vijest o Hrvatima i Hrvatskoj
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Senzacionalna vijest, Informer po prvi put nema ni jednu vijest o Hrvatima i Hrvatskoj
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
Page 3 of 3