Football Manager
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: Football Manager
meni najbolja karijera na manageru 13 ili čak 12, osvojena europska liga s dinamom u 3. sezoni, Dybala protiv Tottenhama zabio u finalu i još sam 30 minuta utakmice odradio s igračem manje. i onda sam napravio grešku prešao sam u arsenal...
a kad sam znao za dybalu na fmu on još za sebe nije znao kakve samo igrače je ta igrica dala.
jučer gledam maloga Kneževića debi za dinamo u LP, meni je debitirao na Manageru 2012. i od onda ga promoviram stalno u početni sastav.
a kad sam znao za dybalu na fmu on još za sebe nije znao kakve samo igrače je ta igrica dala.
jučer gledam maloga Kneževića debi za dinamo u LP, meni je debitirao na Manageru 2012. i od onda ga promoviram stalno u početni sastav.
End- Posts : 21177
2015-08-25
a na manageru 2011. u drugoj ili trećoj sezoni s dinamom igram protiv Kubana kazana finale EL, vodim 3-0 na poluvremenu i oni me poderu 3-5 haha, sad se sa zadovoljstvom prisjećam eto to je FM.
2015-08-25
Ova sezona s Hannoverom je bila čisti promašaj, nevjerojatna sezona i čudna. Na papiru sam siguran da su od mene samo bili jači BVB, čmayern, Schalke, Leverkusen, Wolfsburg.. i ja sam se do prije pred kraj sezone borio za ostanak, a još samo doveo Dongoua iz Barce i Maronnea iz đubretara na sva ona pojačanja.
i zovu me na razgovor da ako ne popravim formu da ide otkaz.. i sljedeću tekmu pobijedim prvu momčad lige, Dortmund, onda remi protiv Wolfsburga isto su bili u top 5, remi protiv Leipziga i daju mi otkaz.
ali mislim da znam do čega je. u Wehenu sam položio samo one dvije trenerske licence i to ima veliki utjecaj na igru, u međuvremenu sam u Hannoveru položio još jednu. igru sam započeo bez ijedne licence.
Sad sam preuzeo Obalu bjelokosti i tražim novi klupski angažman, niko me neće..
i zovu me na razgovor da ako ne popravim formu da ide otkaz.. i sljedeću tekmu pobijedim prvu momčad lige, Dortmund, onda remi protiv Wolfsburga isto su bili u top 5, remi protiv Leipziga i daju mi otkaz.
ali mislim da znam do čega je. u Wehenu sam položio samo one dvije trenerske licence i to ima veliki utjecaj na igru, u međuvremenu sam u Hannoveru položio još jednu. igru sam započeo bez ijedne licence.
Sad sam preuzeo Obalu bjelokosti i tražim novi klupski angažman, niko me neće..
2015-08-25
evo još jedna lijepa karijera, sve su dobre kad se igra manager. osvojen afrički kup nacija na čelu obale bjelokosti, kakav pothvat, kakve utakmice izjednačene, na jedvite jade i sa puno sreće osvojeno jer ekipa mi je rasulo koliko je loših igrača.
prvo me u grupnoj fazi na otvaranju ponizi Maroko s laganih 3-0, onda Zambiju dobijem 3-1 i na kraju egipat 4-1 za prolaz grupe.
u četvrtfinalu čeka tunis, jedva prošao na penale, u polufinalu je kongo pao sa 2-1, i u finalu kamerun 1:0. obala bjelokosti je bila domaćin možda je to pomoglo.
ekipa puna leševa svaku utakmicu pola ekipe ozlijeđeno, evo kako je to izgledalo i zbog čega je ovo osvajanje ravno čudu.
prije svake knockout utakmice je bilo ovakvo stanje.
možda sad konačno nađem klupski angažman.
prvo me u grupnoj fazi na otvaranju ponizi Maroko s laganih 3-0, onda Zambiju dobijem 3-1 i na kraju egipat 4-1 za prolaz grupe.
u četvrtfinalu čeka tunis, jedva prošao na penale, u polufinalu je kongo pao sa 2-1, i u finalu kamerun 1:0. obala bjelokosti je bila domaćin možda je to pomoglo.
ekipa puna leševa svaku utakmicu pola ekipe ozlijeđeno, evo kako je to izgledalo i zbog čega je ovo osvajanje ravno čudu.
prije svake knockout utakmice je bilo ovakvo stanje.
možda sad konačno nađem klupski angažman.
2015-08-25
nevidim slike. volio bi krenuti s novim managerom ali dok izade i bude u punoj funkciji proći će neko vrijeme.
Guest- Guest
https://2img.net/h/oi66.tinypic.com/6jfqsp.jpg
https://2img.net/h/oi63.tinypic.com/28lgcz.jpg
https://2img.net/h/oi63.tinypic.com/28lgcz.jpg
2015-08-25
ende ti sa svakom ekipom igraš istu formaciju? ja se prilagodim ekipi a kasnije mijenjam ovisno i o transfer tržištu
Guest- Guest
uvijek 4-3-3, u rijetkim slučajevima 4-2-3-1 kad preuzmem klub pa možda ne mogu do kraja posložiti sve skupa još.... to je najbolja formacija za bilo kakav stil nogometa, obranu, na kontre ili na posjed i napad. AMC nikad ne koristim, a meni je DM svetinja, najvažnija pozicija na terenu.
sjećam se da sam 11 i 12 igra sa formacijom 4-4-2 sa krilima i samo dva vezna, nije bilo loše, ali teško da se to danas može na novijim managerima, jedino u top ekipama.
sjećam se da sam 11 i 12 igra sa formacijom 4-4-2 sa krilima i samo dva vezna, nije bilo loše, ali teško da se to danas može na novijim managerima, jedino u top ekipama.
2015-08-25
i idemo na SP
https://2img.net/h/oi68.tinypic.com/2n9g592.jpg
https://2img.net/h/oi68.tinypic.com/2n9g592.jpg
2015-08-25
Gotova epizoda sa Bjelokoščanima, na kraju dobio otkaz iako sam ga i sam mislio dati nakon završetka SP-a, ali su me preduhitrili samo par dana prije. Ne znam zbog čega, očito su očekivali prolaz grupe, a ekipa poluosakaćena i stara bez bilo kakvih zamjena i budućnosti.
Prva utakmica protiv Nizozemske, pušing 5-1, protiv Urugvaja 2-2 i Japan me lagano dobio 2-0. U 4 godine osvojio sa afrički kup nacija, kvalificirao se na SP kao prvi u skupini i ispao u grupnoj fazi za mene solidan rezultat.
Onda preuzimanje Poljske gdje sam već 2 godine, odradio kvalifikacije za Euro.
https://s4.postimg.io/lyrawcw8t/21231242342342.png
slaba skupina, češka jedini pravi konkurent, kod njih je bilo 2-2, kod mene 1-1.
https://s4.postimg.io/lkpywrc59/43242342.png
ne očekujem prolaz.
klupski angažman još uvijek 0 bodova, jedino mogu u klubove na začelju tablice one najslabije iako su mi se dosta popravile brojke.
Prva utakmica protiv Nizozemske, pušing 5-1, protiv Urugvaja 2-2 i Japan me lagano dobio 2-0. U 4 godine osvojio sa afrički kup nacija, kvalificirao se na SP kao prvi u skupini i ispao u grupnoj fazi za mene solidan rezultat.
Onda preuzimanje Poljske gdje sam već 2 godine, odradio kvalifikacije za Euro.
https://s4.postimg.io/lyrawcw8t/21231242342342.png
slaba skupina, češka jedini pravi konkurent, kod njih je bilo 2-2, kod mene 1-1.
https://s4.postimg.io/lkpywrc59/43242342.png
ne očekujem prolaz.
klupski angažman još uvijek 0 bodova, jedino mogu u klubove na začelju tablice one najslabije iako su mi se dosta popravile brojke.
2015-08-25
I još da napomenem da bjelokoščani nakon mene nisu uspjeli niti proći skupinu u afričkom kupu nacija, a šampion je Kamerun kojega sam satrao u finalu sa minimalnih 1-0.
2015-08-25
Drugi u skupini tukao samo Hrvatsku 3-1, na kraju sam ispao u osmini od Rusije, a oni došli do polufinala.
I sad sam imao ponude od Napolija koju sam odbio zbog Chelseaja da me na kraju ne bi uzeli iako je intervju bio dobar, i onda sam imao ponudu od Milana koju sam odbio za Liverpool, a oni doveli Villas Boasa.
I sad sam imao ponude od Napolija koju sam odbio zbog Chelseaja da me na kraju ne bi uzeli iako je intervju bio dobar, i onda sam imao ponudu od Milana koju sam odbio za Liverpool, a oni doveli Villas Boasa.
2015-08-25
haha milan i liverpool su mi postavili uvjete da moram igrati defanzivni nogomet. u milanu bi imao 17 M za pojačanja, u liverpoolu ništa, a primjera radi chelsea je nudio 75M za pojačanja.
2015-08-25
I tako gotova je sezona i godina 2027., odbio samAtletico Madrid, a potpisoa za Dortmund koji ne zna za naslov u Bundesligi od 2017., media prediction je bila 5. mjesto na kraju sam završio 3., a moglo je i bolje, šteta. Jedan od najtežih i najrazočaravajućih sezona.
nažalost nisam niti ja uspio, ali drugačije ne možeš kad ti je Volland sa 34 na plećima glavni igrač momčadi i 30 milijuna je jednostavno bilo premalo da složim šampionsku momčad, uz 1 pojačanje ili 2 max mogao sam do naslova lakoćom.
veliki uspjeh je uopće izborena LP, a to mi je i bio board expectation. cijela sezona se vrtila na -+3 boda i svi od 4 navedene ekipe na vrhu smo mogli do naslova. svaku utakmicu sma dominirao, ali nisam mogao do pobjede, ne zna ako sam sve skupa cijele sezone imao 5 poraza i ostao sam kratkih rukava bez ijednoga naslova. 4 u prvenstvu poraza i 1 u finalu EL od chelseaja!
i sve je to zbog nezavršenih licenci, ali sad sam i to riješio, ali tek na kraju sezone kad je bilo gotovo.
najveće pobjede su protiv Paderborna 8-0 i Wolfsburga 8-1.
u Kupu me izbacio Hoffenheim na penale u četvrtfinalu, a najbolja utakmica sezone je polufinale EL, vodi me Roma kod njih 3-0 na poluvremenu i razbijem ih 3-4, haha u drugom.
a ovo je nažalost preslika cijele sezone, dominacija i krah, guardiola me rasturio u finalu, čestitao sam mu kao gospodin.
sad otkaz i idem u chelsea, city, barcu, bayern, ili možda čmarnajted gdje ima para, nemam više živaca za ovo. ako me nitko ne uzme prestajem i idem u mirovinu.
nažalost nisam niti ja uspio, ali drugačije ne možeš kad ti je Volland sa 34 na plećima glavni igrač momčadi i 30 milijuna je jednostavno bilo premalo da složim šampionsku momčad, uz 1 pojačanje ili 2 max mogao sam do naslova lakoćom.
veliki uspjeh je uopće izborena LP, a to mi je i bio board expectation. cijela sezona se vrtila na -+3 boda i svi od 4 navedene ekipe na vrhu smo mogli do naslova. svaku utakmicu sma dominirao, ali nisam mogao do pobjede, ne zna ako sam sve skupa cijele sezone imao 5 poraza i ostao sam kratkih rukava bez ijednoga naslova. 4 u prvenstvu poraza i 1 u finalu EL od chelseaja!
i sve je to zbog nezavršenih licenci, ali sad sam i to riješio, ali tek na kraju sezone kad je bilo gotovo.
najveće pobjede su protiv Paderborna 8-0 i Wolfsburga 8-1.
u Kupu me izbacio Hoffenheim na penale u četvrtfinalu, a najbolja utakmica sezone je polufinale EL, vodi me Roma kod njih 3-0 na poluvremenu i razbijem ih 3-4, haha u drugom.
a ovo je nažalost preslika cijele sezone, dominacija i krah, guardiola me rasturio u finalu, čestitao sam mu kao gospodin.
sad otkaz i idem u chelsea, city, barcu, bayern, ili možda čmarnajted gdje ima para, nemam više živaca za ovo. ako me nitko ne uzme prestajem i idem u mirovinu.
2015-08-25
teško je uspostavit kontinuitet povezati nekoliko dobrih sezona i igrati na maksimumu. igra te uvijek u jednom trenutku okrene forma nestane i krenu loši rezultati. kakvu sam ekipu imao u karijeri s newcastlom, igrali odlično, sezonu ili dvije kasnije kad sam pojačao tu istu ekipu nisu se znali sastati s loptom.
Guest- Guest
cilj je postignut igrica je rasturena, dobra LLM karijera. Potpisao za Chelsea, media predictio 3. mjesto, a očekujem naslov, sve licence su završene ne bi trebalo biti problema. Usput sam uzeo Španjolsku, imaju dobru ekipu i puno mladih potencijala, iako mi s ene sviša istovremeno voditi klub i repku.
Sad je 2028., najduža karijera mi je uopće to od svih managera.
evo kako je izgledao taj put.
dvije sezone u wehenu, prva sezona osvojeno prvo mjesto u trećoj ligi i najbolji manager godine, druge sezone izboren ostanak u drugoj ligi pa sam dao otkaz.
u hannoveru složio odličnu momčad, ne znam šta se dogodilo, loši rezultati cijele sezone i pred kraj sam se borio za opstanak i uspio bi vjerojatno, ali su me preduhitrili i dali mi otkaz iako sma zaredao 2 pobjede protiv dortmunda i wolfsburga i remi.
onda obala bjelokosti, osvojen afrički kup nacija, izboren plasman na SP i ispao u teškoj grupi, dobio otkaz. ekipa toliko loša da nisam nikad igrao s lošijom.
Poljska, prvo mjesto u kvalifikacijama za euro, prošao grupu na Euru i na kraju ispao od Russije u sljedećoj fazi, onda sam dao otkaz.
prva velika prilika Dortmund, media prediction 5. mjesto na kraju završio 3., a glavni cilj je postignut to je osigurana LP, ostalo neću pisati jer je bilo u prošlom postu, da sam ostao vjerojatno bi osvojio naslov taman sam počeo graditi dobru ekipu. i baš me chelsea pobijedi u finalu EL.
i sad Chelsea i Španjolska...
osvajači premieršita.
liga prvaka
europska liga.
odigram još koju sezonu i mislim da prekidam ovo.
Sad je 2028., najduža karijera mi je uopće to od svih managera.
evo kako je izgledao taj put.
dvije sezone u wehenu, prva sezona osvojeno prvo mjesto u trećoj ligi i najbolji manager godine, druge sezone izboren ostanak u drugoj ligi pa sam dao otkaz.
u hannoveru složio odličnu momčad, ne znam šta se dogodilo, loši rezultati cijele sezone i pred kraj sam se borio za opstanak i uspio bi vjerojatno, ali su me preduhitrili i dali mi otkaz iako sma zaredao 2 pobjede protiv dortmunda i wolfsburga i remi.
onda obala bjelokosti, osvojen afrički kup nacija, izboren plasman na SP i ispao u teškoj grupi, dobio otkaz. ekipa toliko loša da nisam nikad igrao s lošijom.
Poljska, prvo mjesto u kvalifikacijama za euro, prošao grupu na Euru i na kraju ispao od Russije u sljedećoj fazi, onda sam dao otkaz.
prva velika prilika Dortmund, media prediction 5. mjesto na kraju završio 3., a glavni cilj je postignut to je osigurana LP, ostalo neću pisati jer je bilo u prošlom postu, da sam ostao vjerojatno bi osvojio naslov taman sam počeo graditi dobru ekipu. i baš me chelsea pobijedi u finalu EL.
i sad Chelsea i Španjolska...
osvajači premieršita.
liga prvaka
europska liga.
odigram još koju sezonu i mislim da prekidam ovo.
2015-08-25
još sam zaboravio napisati jedan bitan detalj, a to je da se finale EL igralo na Signal Iduna Parku i niti to mi nije nažalost pomoglo da uzmem EL s Dortmundom.
Chelsea je 2023. izgradio novi stadion, zove se Zola park.
Chelsea je 2023. izgradio novi stadion, zove se Zola park.
2015-08-25
operw mogli bi jednom početi s istim klubovima istim uvjetima i da vidimo u par sezona tko bolje stoji
2015-08-25
može. razmišljam ovih dana da započnem novu karijeru, odaberi stazu i auto tj ligu i klub i možemo počet
Guest- Guest
ne sad još, možda za recimo mjesec dana ili kasnije, nemam vremena baš sad, ovu karijeru ću odigrati još možda sezonu dvije i onda uzimam malo pauze.
2015-08-25
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» FOOTBALL MANAGER
» Stop taking football awards so seriously: It's a popularity contest
» Fantasy Football
» FOOTBALL LEAKS
» A Nostalgic Look Back at Madden Football 64 ROM
» Stop taking football awards so seriously: It's a popularity contest
» Fantasy Football
» FOOTBALL LEAKS