Football Manager
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 12
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Football Manager
Sta je crack.. sjecam se kvalitetnih kemikalija tog imena
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Kako to ?End wrote:nema cracka, niti za 16 niti za 17.
Zar je menadjeru toliko pala popularnost?
Kako rekoh geyare
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Zar i ti sine bruteZiil Los Dii ! wrote:Kako to ?End wrote:nema cracka, niti za 16 niti za 17.
2015-09-13
pa sigurno, ali teže je probiti zadnja dva pojačali su zaštitu, glavno da se najnoviji COD razbije u roku od dva dana.Ziil Los Dii ! wrote:Kako to ?End wrote:nema cracka, niti za 16 niti za 17.
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:pa sigurno, ali teže je probiti zadnja dva pojačali su zaštitu, glavno da se najnoviji COD razbije u roku od dva dana.Ziil Los Dii ! wrote:Kako to ?End wrote:nema cracka, niti za 16 niti za 17.
bas su krenuli u ofanzivu za razbijanje piraterije. pohapseni svi vlasnici piratebaya, u srbiji pozatvarali i pohapsili sve vlasnike sajtova za gledanje serija i filmova...
Guest- Guest
Ende kako mater
2015-09-13
Cod je smece ..oduvijek bioEnd wrote:pa sigurno, ali teže je probiti zadnja dva pojačali su zaštitu, glavno da se najnoviji COD razbije u roku od dva dana.Ziil Los Dii ! wrote:Kako to ?End wrote:nema cracka, niti za 16 niti za 17.
Ta tko moze voljeti fps u kojem se protazira amerika sa povremenim ubijanjem nacista ,arapa i rusa????!!
Nazalost manager postaje relikt jedne generacije koja je bila zaludjena nogometom..sto si vise igraca zna ..bija si veca faca
A sada svijet zavrsava sa realom i barcom...tuga i cemer
Pa sta nisu ovi iz sport interactiva platili skidrowu da ne radi crack
nowitzki-
2014-04-27
Vec drugu godinu zaredom
nowitzki-
2014-04-27
dobro je, hvala na pitanju.Heinrich_Himmler wrote:Ende kako mater
2015-08-25
http://www.goal.com/hr/news/12492/na-rubu/2017/04/28/35035652/kako-je-football-manager-pomogao-biv%C5%A1em-brani%C4%8Du-uniteda-da?ICID=HP_HN_2
Guest- Guest
http://www.fmscout.com/a-fm17-starting-transfer-budgets.html
premieršit pliva u lovi
premieršit pliva u lovi
2015-08-25
dobar je FM17, ocjene igrača i nisu baš puno promijenjene u odnosu na 15-icu.
mbappe još nije nabrijan, ali donnarumma je wonderkid i guerreiro i dembele iz dortmunda su vrijedni spomena.
sve na jednom mjestu, puno više statistike, vizualni prikaz taktičkih postavki, iako su opcije iste ko na 15.
kad počnem karijeru opalim par ss-a.
mbappe još nije nabrijan, ali donnarumma je wonderkid i guerreiro i dembele iz dortmunda su vrijedni spomena.
sve na jednom mjestu, puno više statistike, vizualni prikaz taktičkih postavki, iako su opcije iste ko na 15.
kad počnem karijeru opalim par ss-a.
2015-08-25
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» FOOTBALL MANAGER
» Stop taking football awards so seriously: It's a popularity contest
» Fantasy Football
» FOOTBALL LEAKS
» A Nostalgic Look Back at Madden Football 64 ROM
» Stop taking football awards so seriously: It's a popularity contest
» Fantasy Football