ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Demograf Domagoj Šterc: izbjeglička kriza je plansko preseljenje

Page 7 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Go down

Demograf Domagoj Šterc: izbjeglička kriza je plansko preseljenje - Page 7 Empty Re: Demograf Domagoj Šterc: izbjeglička kriza je plansko preseljenje

Post by RayMabus 27/9/2015, 15:34

Alo ekipa Ewropa ima niski natalitet ....da sad zabraniš owima dolaze a ne uništiš emanićipaćiju da makneš bijelu kugu za pet godina bi ih sami zwali da wam ima tko radit.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Demograf Domagoj Šterc: izbjeglička kriza je plansko preseljenje - Page 7 Empty Re: Demograf Domagoj Šterc: izbjeglička kriza je plansko preseljenje

Post by Guest 27/9/2015, 15:34

melkior wrote:
asilovski wrote:
ostrakon wrote:
tre911 wrote:
ostrakon wrote:
tre911 wrote:
ostrakon wrote:
tre911 wrote:
Znam i toga me strah no nisam skroz načisto, puno još ima neodgovorenih pitanja i zato neću još uvijek pisati ono što mi sve čeće dolazi na pamet, znao sam se i ranije u nekim stvarima zaletjeti pa mi se razbilo o glavu a ovo mi je preozbiljno da uletim samo tako. Već sam rekao da mi se papa ne sviđa i da mi alarm zvoni čim ga hvale svi oni koji su do nedavno pljuvali po KC ali to me drži budnim i tjera me da sve pratim a vjerujem da će se uskoro i otkriti koja je zapravo njegova agenda u svemu ovome. Mediji su jebena stvar i jedan zarez može značiti strašno veliku grešku u prosudbi.

kršćanstvo je pretača komunizma, socijalizma, liberalizma... sasvim je prirodno da se s njim i isprepliću, preklapaju, podudaraju...
Ne znam da je baš caru carevo a Bogu Božje načelo komunizma ili socijalizma ili liberalizma.
misao ima svoj slijed, komunizam, liberalizam itd. nisu izmislili japanci, ni australski aboridžini, nego europski kršćani, a ako ćemo unatrag, preuzeli su te gluposti od grčkih kinika
Kako se nadovezuje ono Kristovo da daš onome koji ima manje od tebe na komunističko otmi onome koji ima više od tebe?
Je li i David ukrao posvećen kruh kad bijaše gladan? Je li i Isus sa učenicima krao žito s polja...? Nisu komunizam izmislili Japanci, nego Europljani, kršćani. A mržnja prema bogatstvu je odavno prisutna u crkvi i u NZ. Svako malo se čuje iracionalna kritika novca i konzimerizma koji navodno kvare ljude.
nije navodno, osim toga konzumerizam je otupio Evropljane i stavio ih je u konstatno stanje narkoze, pa zato i mogu ove horde i doći ovdje, čak dapače takmiče se tko će više pomoći pakijima u invaziji i naravno večina njih su bezbožnici, a ne kršćani
Da, samo što je to LAŽNO KRŠĆANSTVO I LAŽNA HUMANOST, obično takvi likovi okreću glave od penzionera koji kopaju po kontejnerima, ili su ih svojom državnom politikom i doveli do toga da imamo hrpu sirotinje u svim europskim državama. Ali ne, HUMANO JE POMAGATI likove druge vjere, rase, kulture i mentaliteta koji će te sutra skratiti za glavu uz povike Allahu ekber.
Točno u sredinu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 27/9/2015, 15:35

melkior wrote:
asilovski wrote:
melkior wrote:
asilovski wrote:
ostrakon wrote:
tre911 wrote:
ostrakon wrote:
tre911 wrote:
ostrakon wrote:
tre911 wrote:
Znam i toga me strah no nisam skroz načisto, puno još ima neodgovorenih pitanja i zato neću još uvijek pisati ono što mi sve čeće dolazi na pamet, znao sam se i ranije u nekim stvarima zaletjeti pa mi se razbilo o glavu a ovo mi je preozbiljno da uletim samo tako. Već sam rekao da mi se papa ne sviđa i da mi alarm zvoni čim ga hvale svi oni koji su do nedavno pljuvali po KC ali to me drži budnim i tjera me da sve pratim a vjerujem da će se uskoro i otkriti koja je zapravo njegova agenda u svemu ovome. Mediji su jebena stvar i jedan zarez može značiti strašno veliku grešku u prosudbi.

kršćanstvo je pretača komunizma, socijalizma, liberalizma... sasvim je prirodno da se s njim i isprepliću, preklapaju, podudaraju...
Ne znam da je baš caru carevo a Bogu Božje načelo komunizma ili socijalizma ili liberalizma.
misao ima svoj slijed, komunizam, liberalizam itd. nisu izmislili japanci, ni australski aboridžini, nego europski kršćani, a ako ćemo unatrag, preuzeli su te gluposti od grčkih kinika
Kako se nadovezuje ono Kristovo da daš onome koji ima manje od tebe na komunističko otmi onome koji ima više od tebe?
Je li i David ukrao posvećen kruh kad bijaše gladan? Je li i Isus sa učenicima krao žito s polja...? Nisu komunizam izmislili Japanci, nego Europljani, kršćani. A mržnja prema bogatstvu je odavno prisutna u crkvi i u NZ. Svako malo se čuje iracionalna kritika novca i konzimerizma koji navodno kvare ljude.
nije navodno, osim toga konzumerizam je otupio Evropljane i stavio ih je u konstatno stanje narkoze, pa zato i mogu ove horde i doći ovdje, čak dapače takmiče se tko će više pomoći pakijima u invaziji i naravno večina njih su bezbožnici, a ne kršćani
Da, samo što je to LAŽNO KRŠĆANSTVO I LAŽNA HUMANOST, obično takvi likovi okreću glave od penzionera koji kopaju po kontejnerima, ili su ih svojom državnom politikom i doveli do toga da imamo hrpu sirotinje u svim europskim državama. Ali ne, HUMANO JE POMAGATI likove druge vjere, rase, kulture i mentaliteta koji će te sutra skratiti za glavu uz povike Allahu ekber.
Nema to veze sa kršćanstvom, koje iskreno gledajući precijenjujete utjhecaj, ovdje je riječ o lijevici koja je odbacila prezrene, siromašne, radnike, proletere i seljake a pod svoje okrilje uzela homiće, emigrante, pakije
Da, ali se ujedno pri tome kiti kršćanskim humanizmom, iako s tim nema veze. A službena Crkva, Vatikan gudi u iste gusle.
Ne znam većina medija, udruga, NGO-ova, opinion makera nemaju veze sa kršćanstvom nego su materijalno i na sve druge načine povezane sa liberlanom agendom koja u popriličnom sukobu sa kršćanstvom, naravno osim pape koji je dio te "ekipice", ali da se ne ponavljam...
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 27/9/2015, 15:35

ostrakon wrote:
tre911 wrote:A koliko je marx bio kršćanin otom potom.
Pa otom potom, ali pričao je one stvari koje lijepo odzvanjaju u ušima kršćana.
I sotona je to radio još od Adama i Eve u Edenskom vrtu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by melkior 27/9/2015, 15:36

asilovski wrote:
ostrakon wrote:
tre911 wrote:
ostrakon wrote:
asilovski wrote: jer da je prije 100 godina navalilo ovo čudo pakija potpili bi im brodove a crkva bi amenovala
da, zato su se tako uspješno branili od Turaka, svih 500 godina, odmah su ih se rješili, nisu čekali da se Otomansko carstvo uruši samo od sebe, nego su se organizirali i obranili
Jebiga tu su srbi odigrali važnu ulogu 1396 kod nikopolja.
A tko je srušio Carigrad i otvorio vrata? Tko je slao križare u sveti rat protiv kršćana? Rim otvori vrata Turcima, a onda su Srbi krivi, jer Srbi su takav povijesni faktor. Ajde.
pa dobro ovjde sam sebi rušiš tezu o samilosti i krivnji, zapravo o važnosti samog kršćanstva, osim toga Venecija je tu odigrala glavnu ulogu
Francuska u 16. stoljeću je već bila odbacila papinski primat i postala nacionalna država trgujući s Osmanlijskom Turskom, nejebući nikoga što Turci nabijaju kršćane na kolac. Poslije je štafetu preuzela Engleska, odnosno Britanija, stoga bi bilo neke svemirske poetske pravde da se danas muslimani najebu matere Britancima i Francuzima, ali baš su krenuli preko Balkana...
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/9/2015, 15:36

Demograf Domagoj Šterc: izbjeglička kriza je plansko preseljenje - Page 7 Germany-population-pyramid-2014

Owo wam je prosjek ewropskog nataliteta ....pogledajte generaćije od 18 godina koje tek dolaze na tržište rada ....pa wi čowiće da owima zabranite dolazit a emanićipaćiju neuklonite a sa njom i bijelu kugu WI ĆETE OWE IZBJEGLIĆE SAMI ZWAT U EWROPU ZA PET GODINA DA WAM IMA TKO RADIT I PLAČAT POREZE.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 27/9/2015, 15:37

tre911 wrote:
ostrakon wrote:
dok su bili rimljani sa njihovom lakonskom kulturom, europljani su osvojili pola svijeta, došlo kršćanstvo i u roku par stoljeća sve se raspadne, jučerašnji robovi ih okovaše
I kako su uspjeli onda pokoriti cijeli svijet, pronaći kontinente i naseliti ih, razbucati svakoga ko im je stao na put ako je tako kako ti pišeš?
1000 je godina između ta dva događaja, što je bilo s Rimom nakon što su ga kršćani preuzeli? preseljenje u novi svijet počinje tek nakon što je kuga pobila dosta ljudi pa su izgubili vjeru i pokornost, javlja se renesansa utemeljena na antičkim principima grčke i rima preko koje se vrši obnova kontinenta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 27/9/2015, 15:39

ostrakon wrote:
ne već proleterijata, seljaka bezemljaša, sirotinje, radnika zapravo onih koje je trebalo instrumentalizirati da sruše postojeći poredak, te umjesto buržoazije i feudalaca instaliraju činovnike i funkcionere kao gospodare novog poretka, tu kršćanstvo nema puno veze što se najbolje vidi po tome da je komunizam procvjetao u KIni, S. Koreji, Vijetnam, Kampućiji...
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/9/2015, 15:40

Njemačkoj treba 2 miljona ljudi swako pet godina ubuduće ....dakle godišnje oko 400 tisuća ...PA TO JE TO ....PUSTITE IH DA PROĐU.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 27/9/2015, 15:41

ostrakon wrote:
tre911 wrote:
ostrakon wrote:
asilovski wrote: jer da je prije 100 godina navalilo ovo čudo pakija potpili bi im brodove a crkva bi amenovala
da, zato su se tako uspješno branili od Turaka, svih 500 godina, odmah su ih se rješili, nisu čekali da se Otomansko carstvo uruši samo od sebe, nego su se organizirali i obranili
A tko je srušio Carigrad i otvorio vrata? Tko je slao križare u sveti rat protiv kršćana? Rim otvori vrata Turcima, a onda su Srbi krivi, jer Srbi su takav povijesni faktor. Ajde.
Toliko u širinu ne želim ići, govorim o konkretnom pitanju i ne smatram da su srbi krivi za prodor turaka ali da su zabili nož u leđa kršćanima na dobijenu bitku to jesu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by melkior 27/9/2015, 15:42

ostrakon wrote:
melkior wrote:
Da, ali se ujedno pri tome kiti kršćanskim humanizmom, iako s tim nema veze. A službena Crkva, Vatikan gudi u iste gusle.
Mora da vrh crkve nema veze sa kršćanstvom, umjesto da je problem u samom kršćanstvu. Jedini logičan zaključak. Sve drugo bi bilo opasno pomisliti.
U stvari, teško da i jedan centar moći uopće i može imati veze s kršćanstvom. Ma zapravo, ovo današnje kršćanstvo je prilično razvodnjeno, light kršćanstvo. Pola te ekipe u Vatikanu više obožava funkciju i položaj nego poslušnost Bogu. Inače ne bi bili tamo gdje jesu. U stvari, možda i bolje da se Vatikan do kraja uruši. Barem će prestati voditi "stado" u propast.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Kermit 27/9/2015, 15:42

ostrakon wrote:
tre911 wrote:
ostrakon wrote:
dok su bili rimljani sa njihovom lakonskom kulturom, europljani su osvojili pola svijeta, došlo kršćanstvo i u roku par stoljeća sve se raspadne, jučerašnji robovi ih okovaše
I kako su uspjeli onda pokoriti cijeli svijet, pronaći kontinente i naseliti ih, razbucati svakoga ko im je stao na put ako je tako kako ti pišeš?
1000 je godina između ta dva događaja, što je bilo s Rimom nakon što su ga kršćani preuzeli? preseljenje u novi svijet počinje tek nakon što je kuga pobila dosta ljudi pa su izgubili vjeru i pokornost, javlja se renesansa utemeljena na antičkim principima grčke i rima preko koje se vrši obnova kontinenta
Problem sa Rimom je bila ogromna seoba naroda i unutrašnja slabost, kršćanstvo je problem što je odbacilo sadašnji zemaljski život za imaginarni život nakon smrti a sa tim mnogo toga što je antika dosegla bila je to kriza koja bi se dogodila i da je prevladao kult Mitre
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 27/9/2015, 15:43

prckov wrote:
ovo sam vidio juce na youtube-u jedan lik naveo u svom postu ispod klipa
onda pogledaj i link s mog potpisa
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 27/9/2015, 15:44

tre911 wrote:
ostrakon wrote:
tre911 wrote:
ostrakon wrote:
Toliko u širinu ne želim ići, govorim o konkretnom pitanju i ne smatram da su srbi krivi za prodor turaka ali da su zabili nož u leđa kršćanima na dobijenu bitku to jesu.
pa na Kosovu polju su Hrvati i Srbi zajedno branili kršćanstvo, osim toga molim te da barem ova tema ne ode sa Srbijom i srbima
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by melkior 27/9/2015, 15:45

melkior wrote:
ostrakon wrote:
melkior wrote:
Mora da vrh crkve nema veze sa kršćanstvom, umjesto da je problem u samom kršćanstvu. Jedini logičan zaključak. Sve drugo bi bilo opasno pomisliti.
U stvari, teško da i jedan centar moći uopće i može imati veze s kršćanstvom. Ma zapravo, ovo današnje kršćanstvo je prilično razvodnjeno, light kršćanstvo. Pola te ekipe u Vatikanu više obožava funkciju i položaj nego poslušnost Bogu. Inače ne bi bili tamo gdje jesu. U stvari, možda i bolje da se Vatikan do kraja uruši. Barem će prestati voditi "stado" u propast.
Mislim ono, prestanite ljudima mazati oči, propadnite i odjebite u vražju mater, i to kažem kao kršćanin, bez trunke grižnje savjesti.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 27/9/2015, 15:46

tre911 wrote:
ostrakon wrote:
OK, onda su krive životinje koje govore, zmije, magarci itd.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/9/2015, 15:46

ostrakon wrote:
tre911 wrote:
ostrakon wrote:
Kako god okreneš nije to niko drugi uradio nego kršćani a okolnosti ili poticaj su nebitni za ovu raspravu odnosno onoga što si tvrdio za kršćane.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by melkior 27/9/2015, 15:48

asilovski wrote:
tre911 wrote:
ostrakon wrote:
tre911 wrote:
ostrakon wrote:
pa na Kosovu polju su Hrvati i Srbi zajedno branili kršćanstvo, osim toga molim te da barem ova tema ne ode sa Srbijom i srbima
Jesi čuo za uzrečicu "kasno Marko na Kosovo polje stiže"? Inače, Marko je bio srpski knez kojeg su Turci kupili netom uoči bitke na Kosovu polju, bitke čiju glavninu vojske su činili kralj Sigismund Luksemburški sa Hrvatima i Ugrima...doista, duboka je izdaja Srba pravoslavaca.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 27/9/2015, 15:49

asilovski wrote:
tre911 wrote:
ostrakon wrote:
tre911 wrote:
ostrakon wrote:
Istina,no govorim za period od sedam godina kasnije od kosovske bitke i nije mi bila namjera o srbima nego sam to spomenio kao čisti povjesni fakt.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 27/9/2015, 15:50

ostrakon wrote:
tre911 wrote:
ostrakon wrote:
OK, onda su krive životinje koje govore, zmije, magarci itd.
to je preneseni simbolični smisao, isto kao što danas grčke mitove ljudi doslovce čitaju u cjelsoti zanemrujući njihovu poruku, simbolizam i smisao
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/9/2015, 15:50

Srbi ko Srbi ...ćim muslimani prodru na Balkan owi im se odma pokorawaju i priključuju protiw zapadnog katoličkog swijeta.

Uwijek isti rećept.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Back to top

- Similar topics