Demograf Domagoj Šterc: izbjeglička kriza je plansko preseljenje
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Demograf Domagoj Šterc: izbjeglička kriza je plansko preseljenje
Alo ekipa Ewropa ima niski natalitet ....da sad zabraniš owima dolaze a ne uništiš emanićipaćiju da makneš bijelu kugu za pet godina bi ih sami zwali da wam ima tko radit.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Točno u sredinu.melkior wrote:Da, samo što je to LAŽNO KRŠĆANSTVO I LAŽNA HUMANOST, obično takvi likovi okreću glave od penzionera koji kopaju po kontejnerima, ili su ih svojom državnom politikom i doveli do toga da imamo hrpu sirotinje u svim europskim državama. Ali ne, HUMANO JE POMAGATI likove druge vjere, rase, kulture i mentaliteta koji će te sutra skratiti za glavu uz povike Allahu ekber.asilovski wrote:nije navodno, osim toga konzumerizam je otupio Evropljane i stavio ih je u konstatno stanje narkoze, pa zato i mogu ove horde i doći ovdje, čak dapače takmiče se tko će više pomoći pakijima u invaziji i naravno večina njih su bezbožnici, a ne kršćaniostrakon wrote:Je li i David ukrao posvećen kruh kad bijaše gladan? Je li i Isus sa učenicima krao žito s polja...? Nisu komunizam izmislili Japanci, nego Europljani, kršćani. A mržnja prema bogatstvu je odavno prisutna u crkvi i u NZ. Svako malo se čuje iracionalna kritika novca i konzimerizma koji navodno kvare ljude.tre911 wrote:Kako se nadovezuje ono Kristovo da daš onome koji ima manje od tebe na komunističko otmi onome koji ima više od tebe?ostrakon wrote:misao ima svoj slijed, komunizam, liberalizam itd. nisu izmislili japanci, ni australski aboridžini, nego europski kršćani, a ako ćemo unatrag, preuzeli su te gluposti od grčkih kinikatre911 wrote:Ne znam da je baš caru carevo a Bogu Božje načelo komunizma ili socijalizma ili liberalizma.ostrakon wrote:tre911 wrote:
Znam i toga me strah no nisam skroz načisto, puno još ima neodgovorenih pitanja i zato neću još uvijek pisati ono što mi sve čeće dolazi na pamet, znao sam se i ranije u nekim stvarima zaletjeti pa mi se razbilo o glavu a ovo mi je preozbiljno da uletim samo tako. Već sam rekao da mi se papa ne sviđa i da mi alarm zvoni čim ga hvale svi oni koji su do nedavno pljuvali po KC ali to me drži budnim i tjera me da sve pratim a vjerujem da će se uskoro i otkriti koja je zapravo njegova agenda u svemu ovome. Mediji su jebena stvar i jedan zarez može značiti strašno veliku grešku u prosudbi.
kršćanstvo je pretača komunizma, socijalizma, liberalizma... sasvim je prirodno da se s njim i isprepliću, preklapaju, podudaraju...
Guest- Guest
Ne znam većina medija, udruga, NGO-ova, opinion makera nemaju veze sa kršćanstvom nego su materijalno i na sve druge načine povezane sa liberlanom agendom koja u popriličnom sukobu sa kršćanstvom, naravno osim pape koji je dio te "ekipice", ali da se ne ponavljam...melkior wrote:Da, ali se ujedno pri tome kiti kršćanskim humanizmom, iako s tim nema veze. A službena Crkva, Vatikan gudi u iste gusle.asilovski wrote:Nema to veze sa kršćanstvom, koje iskreno gledajući precijenjujete utjhecaj, ovdje je riječ o lijevici koja je odbacila prezrene, siromašne, radnike, proletere i seljake a pod svoje okrilje uzela homiće, emigrante, pakijemelkior wrote:Da, samo što je to LAŽNO KRŠĆANSTVO I LAŽNA HUMANOST, obično takvi likovi okreću glave od penzionera koji kopaju po kontejnerima, ili su ih svojom državnom politikom i doveli do toga da imamo hrpu sirotinje u svim europskim državama. Ali ne, HUMANO JE POMAGATI likove druge vjere, rase, kulture i mentaliteta koji će te sutra skratiti za glavu uz povike Allahu ekber.asilovski wrote:nije navodno, osim toga konzumerizam je otupio Evropljane i stavio ih je u konstatno stanje narkoze, pa zato i mogu ove horde i doći ovdje, čak dapače takmiče se tko će više pomoći pakijima u invaziji i naravno večina njih su bezbožnici, a ne kršćaniostrakon wrote:Je li i David ukrao posvećen kruh kad bijaše gladan? Je li i Isus sa učenicima krao žito s polja...? Nisu komunizam izmislili Japanci, nego Europljani, kršćani. A mržnja prema bogatstvu je odavno prisutna u crkvi i u NZ. Svako malo se čuje iracionalna kritika novca i konzimerizma koji navodno kvare ljude.tre911 wrote:Kako se nadovezuje ono Kristovo da daš onome koji ima manje od tebe na komunističko otmi onome koji ima više od tebe?ostrakon wrote:misao ima svoj slijed, komunizam, liberalizam itd. nisu izmislili japanci, ni australski aboridžini, nego europski kršćani, a ako ćemo unatrag, preuzeli su te gluposti od grčkih kinikatre911 wrote:Ne znam da je baš caru carevo a Bogu Božje načelo komunizma ili socijalizma ili liberalizma.ostrakon wrote:tre911 wrote:
Znam i toga me strah no nisam skroz načisto, puno još ima neodgovorenih pitanja i zato neću još uvijek pisati ono što mi sve čeće dolazi na pamet, znao sam se i ranije u nekim stvarima zaletjeti pa mi se razbilo o glavu a ovo mi je preozbiljno da uletim samo tako. Već sam rekao da mi se papa ne sviđa i da mi alarm zvoni čim ga hvale svi oni koji su do nedavno pljuvali po KC ali to me drži budnim i tjera me da sve pratim a vjerujem da će se uskoro i otkriti koja je zapravo njegova agenda u svemu ovome. Mediji su jebena stvar i jedan zarez može značiti strašno veliku grešku u prosudbi.
kršćanstvo je pretača komunizma, socijalizma, liberalizma... sasvim je prirodno da se s njim i isprepliću, preklapaju, podudaraju...
Kermit-
2014-04-17
I sotona je to radio još od Adama i Eve u Edenskom vrtu.ostrakon wrote:Pa otom potom, ali pričao je one stvari koje lijepo odzvanjaju u ušima kršćana.tre911 wrote:A koliko je marx bio kršćanin otom potom.
Guest- Guest
Francuska u 16. stoljeću je već bila odbacila papinski primat i postala nacionalna država trgujući s Osmanlijskom Turskom, nejebući nikoga što Turci nabijaju kršćane na kolac. Poslije je štafetu preuzela Engleska, odnosno Britanija, stoga bi bilo neke svemirske poetske pravde da se danas muslimani najebu matere Britancima i Francuzima, ali baš su krenuli preko Balkana...asilovski wrote:pa dobro ovjde sam sebi rušiš tezu o samilosti i krivnji, zapravo o važnosti samog kršćanstva, osim toga Venecija je tu odigrala glavnu uloguostrakon wrote:A tko je srušio Carigrad i otvorio vrata? Tko je slao križare u sveti rat protiv kršćana? Rim otvori vrata Turcima, a onda su Srbi krivi, jer Srbi su takav povijesni faktor. Ajde.tre911 wrote:Jebiga tu su srbi odigrali važnu ulogu 1396 kod nikopolja.ostrakon wrote:da, zato su se tako uspješno branili od Turaka, svih 500 godina, odmah su ih se rješili, nisu čekali da se Otomansko carstvo uruši samo od sebe, nego su se organizirali i obraniliasilovski wrote: jer da je prije 100 godina navalilo ovo čudo pakija potpili bi im brodove a crkva bi amenovala
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Owo wam je prosjek ewropskog nataliteta ....pogledajte generaćije od 18 godina koje tek dolaze na tržište rada ....pa wi čowiće da owima zabranite dolazit a emanićipaćiju neuklonite a sa njom i bijelu kugu WI ĆETE OWE IZBJEGLIĆE SAMI ZWAT U EWROPU ZA PET GODINA DA WAM IMA TKO RADIT I PLAČAT POREZE.
2014-04-11
1000 je godina između ta dva događaja, što je bilo s Rimom nakon što su ga kršćani preuzeli? preseljenje u novi svijet počinje tek nakon što je kuga pobila dosta ljudi pa su izgubili vjeru i pokornost, javlja se renesansa utemeljena na antičkim principima grčke i rima preko koje se vrši obnova kontinentatre911 wrote:I kako su uspjeli onda pokoriti cijeli svijet, pronaći kontinente i naseliti ih, razbucati svakoga ko im je stao na put ako je tako kako ti pišeš?ostrakon wrote:
dok su bili rimljani sa njihovom lakonskom kulturom, europljani su osvojili pola svijeta, došlo kršćanstvo i u roku par stoljeća sve se raspadne, jučerašnji robovi ih okovaše
Guest- Guest
ne već proleterijata, seljaka bezemljaša, sirotinje, radnika zapravo onih koje je trebalo instrumentalizirati da sruše postojeći poredak, te umjesto buržoazije i feudalaca instaliraju činovnike i funkcionere kao gospodare novog poretka, tu kršćanstvo nema puno veze što se najbolje vidi po tome da je komunizam procvjetao u KIni, S. Koreji, Vijetnam, Kampućiji...ostrakon wrote:Pa otom potom, ali pričao je one stvari koje lijepo odzvanjaju u ušima kršćana.tre911 wrote:A koliko je marx bio kršćanin otom potom.
Kermit-
2014-04-17
Njemačkoj treba 2 miljona ljudi swako pet godina ubuduće ....dakle godišnje oko 400 tisuća ...PA TO JE TO ....PUSTITE IH DA PROĐU.
2014-04-11
Toliko u širinu ne želim ići, govorim o konkretnom pitanju i ne smatram da su srbi krivi za prodor turaka ali da su zabili nož u leđa kršćanima na dobijenu bitku to jesu.ostrakon wrote:A tko je srušio Carigrad i otvorio vrata? Tko je slao križare u sveti rat protiv kršćana? Rim otvori vrata Turcima, a onda su Srbi krivi, jer Srbi su takav povijesni faktor. Ajde.tre911 wrote:Jebiga tu su srbi odigrali važnu ulogu 1396 kod nikopolja.ostrakon wrote:da, zato su se tako uspješno branili od Turaka, svih 500 godina, odmah su ih se rješili, nisu čekali da se Otomansko carstvo uruši samo od sebe, nego su se organizirali i obraniliasilovski wrote: jer da je prije 100 godina navalilo ovo čudo pakija potpili bi im brodove a crkva bi amenovala
Guest- Guest
U stvari, teško da i jedan centar moći uopće i može imati veze s kršćanstvom. Ma zapravo, ovo današnje kršćanstvo je prilično razvodnjeno, light kršćanstvo. Pola te ekipe u Vatikanu više obožava funkciju i položaj nego poslušnost Bogu. Inače ne bi bili tamo gdje jesu. U stvari, možda i bolje da se Vatikan do kraja uruši. Barem će prestati voditi "stado" u propast.ostrakon wrote:Mora da vrh crkve nema veze sa kršćanstvom, umjesto da je problem u samom kršćanstvu. Jedini logičan zaključak. Sve drugo bi bilo opasno pomisliti.melkior wrote:
Da, ali se ujedno pri tome kiti kršćanskim humanizmom, iako s tim nema veze. A službena Crkva, Vatikan gudi u iste gusle.
2015-08-09
Problem sa Rimom je bila ogromna seoba naroda i unutrašnja slabost, kršćanstvo je problem što je odbacilo sadašnji zemaljski život za imaginarni život nakon smrti a sa tim mnogo toga što je antika dosegla bila je to kriza koja bi se dogodila i da je prevladao kult Mitreostrakon wrote:1000 je godina između ta dva događaja, što je bilo s Rimom nakon što su ga kršćani preuzeli? preseljenje u novi svijet počinje tek nakon što je kuga pobila dosta ljudi pa su izgubili vjeru i pokornost, javlja se renesansa utemeljena na antičkim principima grčke i rima preko koje se vrši obnova kontinentatre911 wrote:I kako su uspjeli onda pokoriti cijeli svijet, pronaći kontinente i naseliti ih, razbucati svakoga ko im je stao na put ako je tako kako ti pišeš?ostrakon wrote:
dok su bili rimljani sa njihovom lakonskom kulturom, europljani su osvojili pola svijeta, došlo kršćanstvo i u roku par stoljeća sve se raspadne, jučerašnji robovi ih okovaše
Kermit-
2014-04-17
onda pogledaj i link s mog potpisaprckov wrote:
ovo sam vidio juce na youtube-u jedan lik naveo u svom postu ispod klipa
Guest- Guest
pa na Kosovu polju su Hrvati i Srbi zajedno branili kršćanstvo, osim toga molim te da barem ova tema ne ode sa Srbijom i srbimatre911 wrote:Toliko u širinu ne želim ići, govorim o konkretnom pitanju i ne smatram da su srbi krivi za prodor turaka ali da su zabili nož u leđa kršćanima na dobijenu bitku to jesu.ostrakon wrote:A tko je srušio Carigrad i otvorio vrata? Tko je slao križare u sveti rat protiv kršćana? Rim otvori vrata Turcima, a onda su Srbi krivi, jer Srbi su takav povijesni faktor. Ajde.tre911 wrote:Jebiga tu su srbi odigrali važnu ulogu 1396 kod nikopolja.ostrakon wrote:da, zato su se tako uspješno branili od Turaka, svih 500 godina, odmah su ih se rješili, nisu čekali da se Otomansko carstvo uruši samo od sebe, nego su se organizirali i obraniliasilovski wrote: jer da je prije 100 godina navalilo ovo čudo pakija potpili bi im brodove a crkva bi amenovala
Kermit-
2014-04-17
Mislim ono, prestanite ljudima mazati oči, propadnite i odjebite u vražju mater, i to kažem kao kršćanin, bez trunke grižnje savjesti.melkior wrote:U stvari, teško da i jedan centar moći uopće i može imati veze s kršćanstvom. Ma zapravo, ovo današnje kršćanstvo je prilično razvodnjeno, light kršćanstvo. Pola te ekipe u Vatikanu više obožava funkciju i položaj nego poslušnost Bogu. Inače ne bi bili tamo gdje jesu. U stvari, možda i bolje da se Vatikan do kraja uruši. Barem će prestati voditi "stado" u propast.ostrakon wrote:Mora da vrh crkve nema veze sa kršćanstvom, umjesto da je problem u samom kršćanstvu. Jedini logičan zaključak. Sve drugo bi bilo opasno pomisliti.melkior wrote:
Da, ali se ujedno pri tome kiti kršćanskim humanizmom, iako s tim nema veze. A službena Crkva, Vatikan gudi u iste gusle.
2015-08-09
OK, onda su krive životinje koje govore, zmije, magarci itd.tre911 wrote:I sotona je to radio još od Adama i Eve u Edenskom vrtu.ostrakon wrote:Pa otom potom, ali pričao je one stvari koje lijepo odzvanjaju u ušima kršćana.tre911 wrote:A koliko je marx bio kršćanin otom potom.
Guest- Guest
Kako god okreneš nije to niko drugi uradio nego kršćani a okolnosti ili poticaj su nebitni za ovu raspravu odnosno onoga što si tvrdio za kršćane.ostrakon wrote:1000 je godina između ta dva događaja, što je bilo s Rimom nakon što su ga kršćani preuzeli? preseljenje u novi svijet počinje tek nakon što je kuga pobila dosta ljudi pa su izgubili vjeru i pokornost, javlja se renesansa utemeljena na antičkim principima grčke i rima preko koje se vrši obnova kontinentatre911 wrote:I kako su uspjeli onda pokoriti cijeli svijet, pronaći kontinente i naseliti ih, razbucati svakoga ko im je stao na put ako je tako kako ti pišeš?ostrakon wrote:
Guest- Guest
Jesi čuo za uzrečicu "kasno Marko na Kosovo polje stiže"? Inače, Marko je bio srpski knez kojeg su Turci kupili netom uoči bitke na Kosovu polju, bitke čiju glavninu vojske su činili kralj Sigismund Luksemburški sa Hrvatima i Ugrima...doista, duboka je izdaja Srba pravoslavaca.asilovski wrote:pa na Kosovu polju su Hrvati i Srbi zajedno branili kršćanstvo, osim toga molim te da barem ova tema ne ode sa Srbijom i srbimatre911 wrote:Toliko u širinu ne želim ići, govorim o konkretnom pitanju i ne smatram da su srbi krivi za prodor turaka ali da su zabili nož u leđa kršćanima na dobijenu bitku to jesu.ostrakon wrote:A tko je srušio Carigrad i otvorio vrata? Tko je slao križare u sveti rat protiv kršćana? Rim otvori vrata Turcima, a onda su Srbi krivi, jer Srbi su takav povijesni faktor. Ajde.tre911 wrote:Jebiga tu su srbi odigrali važnu ulogu 1396 kod nikopolja.ostrakon wrote:da, zato su se tako uspješno branili od Turaka, svih 500 godina, odmah su ih se rješili, nisu čekali da se Otomansko carstvo uruši samo od sebe, nego su se organizirali i obraniliasilovski wrote: jer da je prije 100 godina navalilo ovo čudo pakija potpili bi im brodove a crkva bi amenovala
2015-08-09
Istina,no govorim za period od sedam godina kasnije od kosovske bitke i nije mi bila namjera o srbima nego sam to spomenio kao čisti povjesni fakt.asilovski wrote:pa na Kosovu polju su Hrvati i Srbi zajedno branili kršćanstvo, osim toga molim te da barem ova tema ne ode sa Srbijom i srbimatre911 wrote:Toliko u širinu ne želim ići, govorim o konkretnom pitanju i ne smatram da su srbi krivi za prodor turaka ali da su zabili nož u leđa kršćanima na dobijenu bitku to jesu.ostrakon wrote:A tko je srušio Carigrad i otvorio vrata? Tko je slao križare u sveti rat protiv kršćana? Rim otvori vrata Turcima, a onda su Srbi krivi, jer Srbi su takav povijesni faktor. Ajde.tre911 wrote:Jebiga tu su srbi odigrali važnu ulogu 1396 kod nikopolja.ostrakon wrote:da, zato su se tako uspješno branili od Turaka, svih 500 godina, odmah su ih se rješili, nisu čekali da se Otomansko carstvo uruši samo od sebe, nego su se organizirali i obraniliasilovski wrote: jer da je prije 100 godina navalilo ovo čudo pakija potpili bi im brodove a crkva bi amenovala
Guest- Guest
to je preneseni simbolični smisao, isto kao što danas grčke mitove ljudi doslovce čitaju u cjelsoti zanemrujući njihovu poruku, simbolizam i smisaoostrakon wrote:OK, onda su krive životinje koje govore, zmije, magarci itd.tre911 wrote:I sotona je to radio još od Adama i Eve u Edenskom vrtu.ostrakon wrote:Pa otom potom, ali pričao je one stvari koje lijepo odzvanjaju u ušima kršćana.tre911 wrote:A koliko je marx bio kršćanin otom potom.
Kermit-
2014-04-17
Srbi ko Srbi ...ćim muslimani prodru na Balkan owi im se odma pokorawaju i priključuju protiw zapadnog katoličkog swijeta.
Uwijek isti rećept.
Uwijek isti rećept.
2014-04-11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Demograf dr. Šterc prelazi iz HDZ-a u Živi zid
» demograf Šterc: 'Nećemo se oporaviti!
» Izbjeglička kriza je planirana!?!
» Izbjeglička kriza je dio programa EU-a
» Demograf Šterc: hrvatska demografska politika je propala, trebat ćemo useljavat stanovništvo
» demograf Šterc: 'Nećemo se oporaviti!
» Izbjeglička kriza je planirana!?!
» Izbjeglička kriza je dio programa EU-a
» Demograf Šterc: hrvatska demografska politika je propala, trebat ćemo useljavat stanovništvo
Page 7 of 11