artizanovci premlaćeni u Kijevu
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
artizanovci premlaćeni u Kijevu
"Prvo su udarili mojeg kolegu, a u sljedećem trenutku opkolila me grupa s leđa. Primio sam desetak udaraca u glavu i pao na zemlju. Skakali su po meni. Nitko nam nije htio pomoći", priča za Večernje novosti Filip Balać.
Kaže da nisu provocirali domaće navijače.
"Nismo dizali tri prsta, najnormalnije smo se ponašali. Bio je mrak, a oni su čuli da pričamo srpski. Mislio sam da će me prestati tući kad sam na zemlji, ali nisu", dodao je.
https://direktno.hr/sport/video-partizanovci-premlaceni-u-kijevu-nismo-dizali-tri-prsta-cim-su-culi-da-pricamo-srpski-premlatili-su-nas-nisu-htjeli-prestati-107095/
Slava Ukrajini
Kaže da nisu provocirali domaće navijače.
"Nismo dizali tri prsta, najnormalnije smo se ponašali. Bio je mrak, a oni su čuli da pričamo srpski. Mislio sam da će me prestati tući kad sam na zemlji, ali nisu", dodao je.
https://direktno.hr/sport/video-partizanovci-premlaceni-u-kijevu-nismo-dizali-tri-prsta-cim-su-culi-da-pricamo-srpski-premlatili-su-nas-nisu-htjeli-prestati-107095/
Slava Ukrajini
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Re: artizanovci premlaćeni u Kijevu
Tukli novinate TV Partizan. Baš zajebana ekipa. Gomila idiota.
Huliganska posla a i inače je Kiev poznat po tome
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
inače srbi su sami krivi, što je 99% srba odmah počelo vrijeđati ukraince itd.. pa se čude što piju batine.
Guest- Guest
Ovi nisu došli da vređaju mentalno slabe Ukrajince već da snime prilog za TV, što im je posao.Pinochet wrote:inače srbi su sami krivi, što je 99% srba odmah počelo vrijeđati ukraince itd.. pa se čude što piju batine.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
vjerojatno bi prilog bio neki negativan, kako "ukrainski nacisti genocidišu ruse" i slične pizdarije što su se spamali na srpskim medijima..
Guest- Guest
Ne. Prilog bi bio o ekipi Partizana u Kievu i verovatno neka turističa znamenitost poput crkve ili muzeja.Pinochet wrote:vjerojatno bi prilog bio neki negativan, kako "ukrainski nacisti genocidišu ruse" i slične pizdarije što su se spamali na srpskim medijima..
2014-04-19
a nije, dobro je..dzango wrote:Ovi nisu došli da vređaju mentalno slabe Ukrajince već da snime prilog za TV, što im je posao.Pinochet wrote:inače srbi su sami krivi, što je 99% srba odmah počelo vrijeđati ukraince itd.. pa se čude što piju batine.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Da su bile delije prica bi bila obrnuta. Ovako...
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Ne bi ove jajare ni smele na mene. Napali novinare. Mentalna retardacija višeg oblika.kaja wrote:a nije, dobro je..dzango wrote:Ovi nisu došli da vređaju mentalno slabe Ukrajince već da snime prilog za TV, što im je posao.Pinochet wrote:inače srbi su sami krivi, što je 99% srba odmah počelo vrijeđati ukraince itd.. pa se čude što piju batine.
2014-04-19
:)dzango wrote:Ne bi ove jajare ni smele na mene.kaja wrote:a nije, dobro je..dzango wrote:Ovi nisu došli da vređaju mentalno slabe Ukrajince već da snime prilog za TV, što im je posao.Pinochet wrote:inače srbi su sami krivi, što je 99% srba odmah počelo vrijeđati ukraince itd.. pa se čude što piju batine.
I bolje im je !
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ono ... koji kurac uopće radite u ukrajini?
tss ....
tss ....
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Igramo Ligu Evrope. To je ono takmičenje koje vi ne igrate.Kavran wrote:ono ... koji kurac uopće radite u ukrajini?
tss ....
2014-04-19
opakaja wrote::)dzango wrote:Ne bi ove jajare ni smele na mene.kaja wrote:a nije, dobro je..dzango wrote:Ovi nisu došli da vređaju mentalno slabe Ukrajince već da snime prilog za TV, što im je posao.Pinochet wrote:inače srbi su sami krivi, što je 99% srba odmah počelo vrijeđati ukraince itd.. pa se čude što piju batine.
I bolje im je !
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kako su znali bas da je srpski?!
2014-04-12
Ko te šamara majku li mu njegovu?vuksadinare wrote:....samaranje kitom
2014-04-19
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Кличко: Apokalipsa u Kijevu
» Marš banderovaca u Kijevu
» BRUTALNO UPOZORENJE KIJEVU, KRENETE LI ...
» Plenki u Kijevu gnoji protiv Rusije
» Drama u Kijevu: poništava se kandidatska registracija Zelenskog?
» Marš banderovaca u Kijevu
» BRUTALNO UPOZORENJE KIJEVU, KRENETE LI ...
» Plenki u Kijevu gnoji protiv Rusije
» Drama u Kijevu: poništava se kandidatska registracija Zelenskog?
Page 1 of 3