Najmanji klub na svitu je
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Najmanji klub na svitu je
Pobjedili su nego sta. Porazenima se vise ni traga necuje a sinovi najveceg oca su aktivniji nego ikada. Ja Operw Skorpija Bafalo udarne igle a zamisli koliko nas jos ima na svijetu. I jos nam je majka ziva zivi u munchenu
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Gudrun Margarete
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Desert_fox wrote:Pobjedili su nego sta. Porazenima se vise ni traga necuje a sinovi najveceg oca su aktivniji nego ikada. Ja Operw Skorpija Bafalo udarne igle a zamisli koliko nas jos ima na svijetu. I jos nam je majka ziva zivi u munchenu
Vraćala i njegovi "štemeri" iz okolnih kontejnera u sačekuši...:)
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Vraćala i njegovi "štemeri" iz okolnih kontejnera u sačekuši...:)
Tužiti ce vas bracko mutavom S , opste je poznato da je drugar sa ekipom koja smrce belo
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Desert_fox wrote:Pobjedili su nego sta. Porazenima se vise ni traga necuje a sinovi najveceg oca su aktivniji nego ikada. Ja Operw Skorpija Bafalo udarne igle a zamisli koliko nas jos ima na svijetu. I jos nam je majka ziva zivi u munchenu
U pičku materinu
2017-07-30
muckodjubre wrote:
Ovo je fakin katastrofa u rangu mostova okruga metkovic.
2017-07-30
muckodjubre wrote:Desert_fox wrote:Pobjedili su nego sta. Porazenima se vise ni traga necuje a sinovi najveceg oca su aktivniji nego ikada. Ja Operw Skorpija Bafalo udarne igle a zamisli koliko nas jos ima na svijetu. I jos nam je majka ziva zivi u munchenu
Guest- Guest
niche, ma nemaju oni pojma...pusti :)fridrih_niche wrote:To je filmcina!Desert_fox wrote:Najvece sranje je mostovi okruga madison ono zavalis se na kauc i cekas kad ce Clint poceti dizati u zrak mostove po madisonu kad ono sladunjavo ljubavno sranje da Niche moze brisati suze .. koja gejara
Iako je romantika teška, ipak ne Clint tu...
<3
A ovi kostimirani sprdovi od filmova, u kojima su efekti najvažniji dio, su smeće na kvadrat!
;)
mi smo se već složili oko ove filmčine, pa da ;)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Evo je opet dosla trazit kurca ova raspala usidjelica tu na muski pdf. Koja napacena jadnica.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
<3Noor wrote:niche, ma nemaju oni pojma...pusti :)fridrih_niche wrote:To je filmcina!Desert_fox wrote:Najvece sranje je mostovi okruga madison ono zavalis se na kauc i cekas kad ce Clint poceti dizati u zrak mostove po madisonu kad ono sladunjavo ljubavno sranje da Niche moze brisati suze .. koja gejara
Iako je romantika teška, ipak ne Clint tu...
<3
A ovi kostimirani sprdovi od filmova, u kojima su efekti najvažniji dio, su smeće na kvadrat!
;)
mi smo se već složili oko ove filmčine, pa da ;)
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kako je igrao najmanji klub na svitu
» najmanji klub u svemiru
» Najmanji srpski klub...
» Ča smo na ovon svitu čovik se upita
» Rijeka - najgluplji grad na svitu
» najmanji klub u svemiru
» Najmanji srpski klub...
» Ča smo na ovon svitu čovik se upita
» Rijeka - najgluplji grad na svitu