Najmanji klub na svitu je
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Najmanji klub na svitu je
CALE TI U DJUBRETARIMA KEVA KURVA ZA STO DINARA OBEDUJES IZ KONTENJERA KAD SI BIO DETE MALO
KOMSIJA TE SILOVAO JASNO JE KO DAN VOLIS CMARTIZAN
KOMSIJA TE SILOVAO JASNO JE KO DAN VOLIS CMARTIZAN
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Najmanji klub na svitu je
Jebenti mater kurvu svim sugavima navijacimaa tog jada pedofilskoga
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Koliko je to glup covik da ga neznam reka bi da je srbin. AlI znam da je srbin turskih gena pa to je kraj price
2015-09-13
Браћала wrote:a najveca kurva na ovom svetu je antetova keva...
2015-09-13
Браћала wrote:jebi glupog ustasu...
2015-09-13
danas sam vidio bracalu kako kopa po kontejneru. iscipelario sam ga ko budalu
Guest- Guest
Kako ce se svemocna zvezda danas najebati mrtvih keva grobara.Boze dragi hvala ti na velikanu Vucicu .
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Kakvi jadni klošari,mi cigani smo im se uzjebali keve .
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
fridrih_niche wrote:Upale van Delije na tribinu i napravile vam nered...
:D
upali cigani, pa morali da zovu zandarmeriju da ih vadi...
Guest- Guest
žandaari, spašavajte nas. ubiše nas grobari i skinuše nas gole...
Guest- Guest
Sta cujen danas da su se to u biti dvi frakcije tvojih debila potukli izmedju sebe...
Ala, gluplji ste od Boysa...
Ala, gluplji ste od Boysa...
Guest- Guest
[size=66]Dva Hrvata u sukobu Grobara: Jedan s nagnječenjem mozga?![/size]
Hrvatski državljanin sa splitskog područja A.F. (26) navodno je nastradao u jučerašnjim brutalnim obračunima huliganskih frakcija Partizanovih navijača. Naime, kako prenosi Alo.rs, hrvatski državljanin bio je jedan od direktnih sudionika obračuna i zadobio je nagnječenje mozga. Drugi Hrvat također je iz Splita, inicijali su mu D.T.
A.F. je ušao u Srbiju 12. prosinca i navodno je bio pozvan na akciju u Humskoj. Sumnjaju da je upravo on izazvao nerede na tribinama.
Splićanin A. F. je, prenose srbijanski mediji, hospitaliziran na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu. Osim njega, u brutalnom obračunu Partizanovih navijača, sudjelovali su i jedan Grk i jedan Makedonac.
Alo prenosi i da je jednom od huligana jedva spašen život - otkinuti su mu nos, uho i izbijeni svi zubi.
Splićanin Ante Firić (26) teško je ozlijeđen u tučnjavi koja je u srijedu izbila u Beogradu za vrijeme utakmice Partizana i Crvene zvezde. Firić je, kako prenose srbijanski mediji, hospitaliziran na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) te je životno ugrožen nakon što je u huliganskom sukobu zadobio ubodnu ranu nožem u predjelu leđa, a ima i hematom na mozgu. Firić, međutim, nije bio jedini Splićanin koji je sudjelovao u krvavom frakcijskom obračunu navijača Partizana. "Slobodna" doznaje kako su se s njim u Beogradu po istome poslu našli i još neki sugrađani, a među njima i hrvatskoj javnosti dobro poznati Damir Tovarović koji je u sukobu na južnoj tribini Partizanova stadiona također zadobio teške ozljede. Splićani su, prema informacijama kojima raspolažemo, u Beograd došli na poziv kolega iz beogradskoga podzemlja koji pokušavaju vratiti prevlast na tribini koja okuplja najžešće Partizanove ultrase. Zanimljivo je pri tome da ni Firić ni Tovarović, kao ni ostali Splićani koji su sudjelovali u akciji "stadion", nisu dio hrvatske navijačke scene, niti ih se moglo vidjeti uokolo hrvatskih nogometnih stadiona. Ante Firić u medije je prvi put dospio nakon što je završio u istražnom zatvoru pod optužbom da je bio dio grupe koja je po narudžbi pretukla poznatog hvarskog ugostitelja Franu Žuvelu, dok je Damir Tovarović u novinama uglavnom boravio na sportskim stranicama kao državni prvak u borilačkim sportovima.
Kako navodi srbijanski list Alo, riječ je o hrvatskom državljaninu iz Splita kojem su inicijali A.F. i ima 26 godina. Drugi Hrvat koji je sudjelovao u tučnjavi je D.T. također iz Splita...
Hrvatski državljanin sa splitskog područja A.F. (26) navodno je nastradao u jučerašnjim brutalnim obračunima huliganskih frakcija Partizanovih navijača. Naime, kako prenosi Alo.rs, hrvatski državljanin bio je jedan od direktnih sudionika obračuna i zadobio je nagnječenje mozga. Drugi Hrvat također je iz Splita, inicijali su mu D.T.
A.F. je ušao u Srbiju 12. prosinca i navodno je bio pozvan na akciju u Humskoj. Sumnjaju da je upravo on izazvao nerede na tribinama.
Splićanin A. F. je, prenose srbijanski mediji, hospitaliziran na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu. Osim njega, u brutalnom obračunu Partizanovih navijača, sudjelovali su i jedan Grk i jedan Makedonac.
Alo prenosi i da je jednom od huligana jedva spašen život - otkinuti su mu nos, uho i izbijeni svi zubi.
Splićanin Ante Firić (26) teško je ozlijeđen u tučnjavi koja je u srijedu izbila u Beogradu za vrijeme utakmice Partizana i Crvene zvezde. Firić je, kako prenose srbijanski mediji, hospitaliziran na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) te je životno ugrožen nakon što je u huliganskom sukobu zadobio ubodnu ranu nožem u predjelu leđa, a ima i hematom na mozgu. Firić, međutim, nije bio jedini Splićanin koji je sudjelovao u krvavom frakcijskom obračunu navijača Partizana. "Slobodna" doznaje kako su se s njim u Beogradu po istome poslu našli i još neki sugrađani, a među njima i hrvatskoj javnosti dobro poznati Damir Tovarović koji je u sukobu na južnoj tribini Partizanova stadiona također zadobio teške ozljede. Splićani su, prema informacijama kojima raspolažemo, u Beograd došli na poziv kolega iz beogradskoga podzemlja koji pokušavaju vratiti prevlast na tribini koja okuplja najžešće Partizanove ultrase. Zanimljivo je pri tome da ni Firić ni Tovarović, kao ni ostali Splićani koji su sudjelovali u akciji "stadion", nisu dio hrvatske navijačke scene, niti ih se moglo vidjeti uokolo hrvatskih nogometnih stadiona. Ante Firić u medije je prvi put dospio nakon što je završio u istražnom zatvoru pod optužbom da je bio dio grupe koja je po narudžbi pretukla poznatog hvarskog ugostitelja Franu Žuvelu, dok je Damir Tovarović u novinama uglavnom boravio na sportskim stranicama kao državni prvak u borilačkim sportovima.
Nek su dopili po picki...jos im na povratku putovnice uzeti i ravno u tvorza...
darth_vader-
2014-04-17
Hahahahaa koji kreteni!
D.T.
:^O
Uglavnom, to su kriminalni poslovi...
Polusvijet iz Hrvatske i Srbije se uvik drža skupa...
Sve te kutije su iste: ultimate fight, kamatarenje, redarenje, dilanje...
;)
D.T.
:^O
Uglavnom, to su kriminalni poslovi...
Polusvijet iz Hrvatske i Srbije se uvik drža skupa...
Sve te kutije su iste: ultimate fight, kamatarenje, redarenje, dilanje...
;)
Guest- Guest
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kako je igrao najmanji klub na svitu
» najmanji klub u svemiru
» Najmanji srpski klub...
» Ča smo na ovon svitu čovik se upita
» Rijeka - najgluplji grad na svitu
» najmanji klub u svemiru
» Najmanji srpski klub...
» Ča smo na ovon svitu čovik se upita