Sabor: Oduzeti činove i odlikovanja Praljku
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Sabor: Oduzeti činove i odlikovanja Praljku
brlja je dobrajasambrend wrote:Bokte Sore, kreni lokati nesto kvalitetnije od brlje...previse metanola u sebe unosis, bas se jako primjeti.
ona sisa nešto drugo,
kitu drugu titu i ostalim
drugovima
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
evo sora ce naprimjer kao hrpa bosnjaka tvrditi uz brdo dokaza da je muslimana bio minoran broj u ustasama kad se zna da ih je bilo ako ne vise od pola ono pola..ali rek'o tito da nisu bili ustase vec su to bili hrvati zabivsi takav noz u ledja hrvatima '45 svalivsi svu krivicu na hrvate narocito iz bosne..jel sora kad vec govorimo o zabijanju nozeva u ledja...a i da jesu hrvati u bh-a zabili noz u ledja u zadnjem ratu to je 1-1...licemjeri najobicniji
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kad si seljo iz dugobaba sam da njemačko prezime jer misli da je tako višem nivou onda ne znam sto reci , da je normalan umro bi od srama..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne vrijeđaj dugobabe, ćaća je otamo...kaja wrote:Kad si seljo iz dugobaba sam da njemačko prezime jer misli da je tako višem nivou onda ne znam sto reci , da je normalan umro bi od srama..
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Zemljo otvori se , kao da ja tražim od sukundede iz Dalmacije talijansko prezime i pravim se Talijanka ..Totenkopf wrote:Ne vrijeđaj dugobabe, ćaća je otamo...kaja wrote:Kad si seljo iz dugobaba sam da njemačko prezime jer misli da je tako višem nivou onda ne znam sto reci , da je normalan umro bi od srama..
Koji to jad i bjeda mora biti u mozgu..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
e da, zato nije židov i ostvario još bolju karijeru, nego je odlučio biti švabo...marcellus wrote:lik koji je u sabor ušao s jednim glasom, vlastitim... i to kao pripadnik njemačke manjine iako mu je stari turčin...
Totenkopf wrote:Ne vrijeđaj dugobabe, ćaća je otamo...kaja wrote:Kad si seljo iz dugobaba sam da njemačko prezime jer misli da je tako višem nivou onda ne znam sto reci , da je normalan umro bi od srama..
Sad ga nitko ne poznaje tamo. Koja smo mi drzava...
darth_vader-
2014-04-17
marcellus wrote:lik koji je u sabor ušao s jednim glasom, vlastitim... i to kao pripadnik njemačke manjine iako mu je stari turčin...
Ne pušta vas histerija......a
Lik se samo pozitiva na - ZAKONE RH -
Neka institucije rade svoj posa !
I drugim su, u RH, - osudjenim ratnim zločincima - oduzeti činovi po istom - ZAKONU VAŽEĆEM U RH
KOJI JE VAMA KURAC
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Pa debil je, službeno...kaja wrote:Zemljo otvori se , kao da ja tražim od sukundede iz Dalmacije talijansko prezime i pravim se Talijanka ..Totenkopf wrote:Ne vrijeđaj dugobabe, ćaća je otamo...kaja wrote:Kad si seljo iz dugobaba sam da njemačko prezime jer misli da je tako višem nivou onda ne znam sto reci , da je normalan umro bi od srama..
Koji to jad i bjeda mora biti u mozgu..
Oženio ženu iz makarske, diš boljeg dokaza...
2014-04-14
Jad i bijeda...jasambrend wrote:Totenkopf wrote:Ne vrijeđaj dugobabe, ćaća je otamo...kaja wrote:Kad si seljo iz dugobaba sam da njemačko prezime jer misli da je tako višem nivou onda ne znam sto reci , da je normalan umro bi od srama..
Sad ga nitko ne poznaje tamo. Koja smo mi drzava...
A najveći sin dugobaba i šire...
Dok je ćaća bio na vlasti, tekao je med i.mliko...
2014-04-14
odlicja nisu oduzeta blaskicu i kordicu...predsjednici tad bili mesic i josipovicYehudi wrote:marcellus wrote:lik koji je u sabor ušao s jednim glasom, vlastitim... i to kao pripadnik njemačke manjine iako mu je stari turčin...
I drugim su, u RH, - osudjenim ratnim zločincima - oduzeti činovi po istom - ZAKONU VAŽEĆEM U RH
KOJI JE VAMA KURAC
2015-09-08
kakve veze ima Washington post sa amerikom, to je danas klinton pedofilsko lijevi pamphlet.Eroo wrote:Ameri su naši saveznici pa neću ništa reć na njihov račun.Sora wrote:Bome smrdljivi washington post istoNoor wrote:ovaj skot smrdljivi ne odustaje...
Jedna od najuglednijih novina na svijetu The Washington Post, pod naslovom ‘Hrvatski nacionalisti odali počast generalu osuđenom za ratne zločine’ (Croat nationalists honor general convicted of war crimes) piše o jučerašnjoj komemoraciji generalu Praljku, s naglaskom i na vladine ministre koji su bili među uzvanicima.
Noorka , jesi ti ikada cula za whasington ?
Ili samo za donju pripizdinu ?
Nego, što vam znači to "nacionalisti"? Je li to isto ono što tvoji nazivaju "patriJot"?
Jeba vas vaš komunitzam i Tito, sve sa Marxom i Emgelsom. I Alijom, naravno.
Mos s njim komotno guzcu obrisat. Isto ti vrijedi za new York times I slicne nazovi medije. Sve je to u kurcu tamo osim fox tv sto je koliko toliko objektivan
2014-04-19
vuksadinare wrote:odlicja nisu oduzeta blaskicu i kordicu...predsjednici tad bili mesic i josipovicYehudi wrote:marcellus wrote:lik koji je u sabor ušao s jednim glasom, vlastitim... i to kao pripadnik njemačke manjine iako mu je stari turčin...
KOJI JE VAMA KURAC
Jesu
2014-04-20
vuksadinare wrote:ja ne bi kudio soru..mozda bi se trebali u nju ugledati...kao bosnjakinja ljevicarka...nogama i rukama brani bosnjake..bili krivi bili pravi uvijek ce naci neki izgovor...trebalo bi uciti od nje kao najblizeg primjera...naprimjer za nju je pozitivac i desnicar i radikalni islamist bosnjak..dok su hrvati desnicati apsolutni negativci za nju..a i oni lijevi koji bi sisli sa puta
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
trebate posusit mocvaru
2014-04-19
SVE IM JE PRIZNAO
POLICIJA PRONAŠLA I ISPITALA MUŠKARCA KOJI JE NOVINARKI N1 PRIJETIO SMRĆU Poslao joj poruku na Facebook nakon emisije o Praljku...
-------------------------------------
Možete pisati šta hoćete ( dok ste " anonimni " ...ali ne dokle hoćete
I facebook i sva ostala sranja, SUSTAV, gazi sve pred sobom
Odmah se sitim onoga iz Splita šta je baca kamenje i boce, psova,
napada " paradu ponosa " ...........onu prvu u ST.
E kad su ga preko snimke prepoznali i uhapsili, onda je cvilio kao
štene :
" Nemojte me molim vas, ja sam samo radnik, siromašan sam, imam dicu
i kad bi oni bili pederi ja bi ih podrža, ne znam šta mi bi, popio sam puno, prokleti
alkohol........neću nikad više ....majke mi "
I tako junačina od danas do sutra mijenja mišljenje za 180 stupnjeva
POLICIJA PRONAŠLA I ISPITALA MUŠKARCA KOJI JE NOVINARKI N1 PRIJETIO SMRĆU Poslao joj poruku na Facebook nakon emisije o Praljku...
Možete pisati šta hoćete ( dok ste " anonimni " ...ali ne dokle hoćete
I facebook i sva ostala sranja, SUSTAV, gazi sve pred sobom
Odmah se sitim onoga iz Splita šta je baca kamenje i boce, psova,
napada " paradu ponosa " ...........onu prvu u ST.
E kad su ga preko snimke prepoznali i uhapsili, onda je cvilio kao
štene :
" Nemojte me molim vas, ja sam samo radnik, siromašan sam, imam dicu
i kad bi oni bili pederi ja bi ih podrža, ne znam šta mi bi, popio sam puno, prokleti
alkohol........neću nikad više ....majke mi "
I tako junačina od danas do sutra mijenja mišljenje za 180 stupnjeva
2014-04-20
nisu...danas rekli..oduzeta su norcu i glavasu ali oni su tu sudjeni..ovima iz haga neYehudi wrote:vuksadinare wrote:odlicja nisu oduzeta blaskicu i kordicu...predsjednici tad bili mesic i josipovicYehudi wrote:marcellus wrote:lik koji je u sabor ušao s jednim glasom, vlastitim... i to kao pripadnik njemačke manjine iako mu je stari turčin...
KOJI JE VAMA KURAC
Jesu
2015-09-08
2014-04-19
2014-04-19
ma pusti bedastu kokoš, vidiš kako sam je lako navela na tanak ledčardak efendija wrote:zašto licemerko ateističkaSora wrote:A da skoro ivijekNoor wrote:pa i to je lijepo, proslaviti Božić u krugu dragih ljudiSora wrote:Nista Uvalim se uvijek nekomeNoor wrote:U
kaj onda kuhaš za Božić...grah repu? krpice sa zeljem?
Ove godine mojoj priji
jel bar kakav kolač složiš i doneseš?
I lijepe poklone
Vec znam sto cu kupiti i pokloniti svima
I danas sam gkedala po gradu neke stvari
Ima toga puno l praktično, zgodno VAZNO JE POGODITI UKUS I STO TREBA KOME
kupuješ poklone za Božić
ljudima i deci?
zbog čega baš na Božić?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Izašla pjesma o generalu Praljku
» Rusi o Praljku: Heroic Croat General
» Titu oduzeti orden
» gen. PRKAČIN O GENERALU PRALJKU, STIPI MESIĆU I HAAŠKOJ PRESUDI! (VIDEO)
» Država treba obiteljima oduzeti brigu o djeci
» Rusi o Praljku: Heroic Croat General
» Titu oduzeti orden
» gen. PRKAČIN O GENERALU PRALJKU, STIPI MESIĆU I HAAŠKOJ PRESUDI! (VIDEO)
» Država treba obiteljima oduzeti brigu o djeci
Page 3 of 6