Hrvatski tisak:sramota je da je Švedska puštena u EU
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Hrvatski tisak:sramota je da je Švedska puštena u EU
da ja probam?dzango wrote:Još ništa. Možda Srbi imaju popust. Ili znaju da ko na mene krene, iz mesta je najebao.marcellus wrote:dzango wrote:Stavio. Koliko im treba?marcellus wrote:dzango wrote:
Da probamo?
daj da vidimo...
sat - dva, obično, kad su hrvati u pitanju, neki put i manje
daj tekst koji si kopirao...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
odlična ideja, odličan osvrt
zgodno je i vrlo prikladno biti pametan kad treba drugima prodavati pamet....
zgodno je i vrlo prikladno biti pametan kad treba drugima prodavati pamet....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/sramota-je-da-je-zemlja-poput-svedske-pustena-u-eu-1104435/Noor wrote:da ja probam?dzango wrote:Još ništa. Možda Srbi imaju popust. Ili znaju da ko na mene krene, iz mesta je najebao.marcellus wrote:dzango wrote:Stavio. Koliko im treba?marcellus wrote:
daj da vidimo...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
našla u međuvremenu i šerala pred sat vremena...još sam živadzango wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/sramota-je-da-je-zemlja-poput-svedske-pustena-u-eu-1104435/Noor wrote:da ja probam?dzango wrote:Još ništa. Možda Srbi imaju popust. Ili znaju da ko na mene krene, iz mesta je najebao.marcellus wrote:dzango wrote:
Stavio. Koliko im treba?
2017-10-06
I ja. Ne znam da li treba da dodam Praljka i kozojebe u komentare kako bi pojačao izazov.Noor wrote:našla u međuvremenu i šerala pred sat vremena...još sam živadzango wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/sramota-je-da-je-zemlja-poput-svedske-pustena-u-eu-1104435/Noor wrote:da ja probam?dzango wrote:Još ništa. Možda Srbi imaju popust. Ili znaju da ko na mene krene, iz mesta je najebao.marcellus wrote:
2014-04-19
previše 'posla' im se nakupilo, ne stignudzango wrote:I ja. Ne znam da li treba da dodam Praljka i kozojebe u komentare kako bi pojačao izazov.Noor wrote:našla u međuvremenu i šerala pred sat vremena...još sam živadzango wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/sramota-je-da-je-zemlja-poput-svedske-pustena-u-eu-1104435/Noor wrote:da ja probam?dzango wrote:
Još ništa. Možda Srbi imaju popust. Ili znaju da ko na mene krene, iz mesta je najebao.
do jutra ko živ, ko mrtav..ahaha
2017-10-06
Pilseli iz napada molotovim koktelima na Sinagogu su
Alnadim, Feras - 19960308-8536
drzavljanin Palestina
Swies, Khaled - 19990422-5498
drzavljanin Syrien Da, etnicitet i komunalije nisu objavljeni u mainstream medijima.
drzavljanin Palestina
drzavljanin Syrien Da, etnicitet i komunalije nisu objavljeni u mainstream medijima.
2014-04-14
abraham wrote:Pilseli iz napada molotovim koktelima na Sinagogu su
drzavljanin Palestina
antifašisti... nego kako državljanin palestina, to ima?
https://www.facebook.com/khaledswis1?ref=br_rs
lik je iz geteburga, stoji
lik je iz geteburga, stoji
Ima u Švedskoj, nedavno su priznali Palestinumarcellus wrote:abraham wrote:Pilseli iz napada molotovim koktelima na Sinagogu su
drzavljanin Palestina
antifašisti... nego kako državljanin palestina, to ima?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ništa. UDBA je majka Mara za ove sa Fejsa. Šta treba da uradim da bi dobio ban? Da stavim slike Pavelića, Tuđmana i Praljka jednu pored druge?
Ništa. UDBA je majka Mara za ove sa Fejsa. Šta treba da uradim da bi dobio ban? Da stavim slike Pavelića, Tuđmana i Praljka jednu pored druge na status?
2014-04-19
dzango wrote:Ništa. UDBA je majka Mara za ove sa Fejsa. Šta treba da uradim da bi dobio ban? Da stavim slike Pavelića, Tuđmana i Praljka jednu pored druge na status?
trenutno baniraju hrvate. Vi ćete tek doć na red kad bude neki praljak.
Bili Dokmanović i Milan Babić i ništa.marcellus wrote:dzango wrote:Ništa. UDBA je majka Mara za ove sa Fejsa. Šta treba da uradim da bi dobio ban? Da stavim slike Pavelića, Tuđmana i Praljka jednu pored druge na status?
2014-04-19
dzango wrote:Bili Dokmanović i Milan Babić i ništa.marcellus wrote:dzango wrote:Ništa. UDBA je majka Mara za ove sa Fejsa. Šta treba da uradim da bi dobio ban? Da stavim slike Pavelića, Tuđmana i Praljka jednu pored druge na status?
a jebiga. Za vas valjda ne važe standardi slobodnog svijeta. Ono cenzura i to.
On jest. Nismo po EU standardima. Morali bi da baniraju 95% naloga iz Srbije. Ćorav posao.marcellus wrote:dzango wrote:Bili Dokmanović i Milan Babić i ništa.marcellus wrote:dzango wrote:Ništa. UDBA je majka Mara za ove sa Fejsa. Šta treba da uradim da bi dobio ban? Da stavim slike Pavelića, Tuđmana i Praljka jednu pored druge na status?
a jebiga. Za vas valjda ne važe standardi slobodnog svijeta. Ono cenzura i to.
2014-04-19
znači, još si živ tamo?! i jadzango wrote:Ništa. UDBA je majka Mara za ove sa Fejsa. Šta treba da uradim da bi dobio ban? Da stavim slike Pavelića, Tuđmana i Praljka jednu pored druge na status?
2017-10-06
samo klanjanje je religijski cin ali zauzimanje javnih prostora je politicka akcija.pismejker wrote:
to bi eu pickice trebale zabranit. Ovo je izmedu ostalog I razlog zasto se islam ne moze uklopit u zapadnu civilizaciju. Ljevicarske ateisticke picke sute na ovo jer misle da ce preko njih do utopije ili bar do vlasti I meda. Da imaju mrvu dostojanstva I dosljednosti bili bi prvi protiv ovako necega. Bice da za to trebaju i muda osim dostojanstva I dosljednosti, ali jebiga stari, nema ih nigdje kupit u soping centrima. Islam se ko ni jedna druga religija bavi I pripadnicima drugih vjera I ateistima, pa tako I njima odreduje po serijatu sta smiju rec a sta ne I sta smiju radit a sta ne. Dakle to je politicki svjetonazor koji svi moraju prihvatit. Ovo bi prava ljevica da je ima trebala prvo rjesavat ali ne, oni rjesavaju govor mrznje, krscanstvo, islamofobije I ostale fobije, I korektnost. Umjesto slobode govora imamo govor mrznje, a ako nemamo slobodu govora kako cemo onda imat slobodne medije. EU je kurac na biciklu zahvaljujuci iskljucivo ljevicarima I mlitavosti izgubljene I nesigurne desnice
2014-04-19
Noor wrote:znači, još si živ tamo?! i jadzango wrote:Ništa. UDBA je majka Mara za ove sa Fejsa. Šta treba da uradim da bi dobio ban? Da stavim slike Pavelića, Tuđmana i Praljka jednu pored druge na status?
mora vas netko prijaviti da bi dobili ban ali očito niste nikome zanimljivi i nitko ne čita vaš fejsbuk zid.
https://hr-hr.facebook.com/help/212722115425932
Guest- Guest
ili nismo objavili ništa za ban. jel ima ta opcija?Gnječ wrote:Noor wrote:znači, još si živ tamo?! i jadzango wrote:Ništa. UDBA je majka Mara za ove sa Fejsa. Šta treba da uradim da bi dobio ban? Da stavim slike Pavelića, Tuđmana i Praljka jednu pored druge na status?
mora vas netko prijaviti da bi dobili ban ali očito niste nikome zanimljivi i nitko ne čita vaš fejsbuk zid.
2017-10-06
Noor wrote:ili nismo objavili ništa za ban. jel ima ta opcija?Gnječ wrote:Noor wrote:znači, još si živ tamo?! i jadzango wrote:Ništa. UDBA je majka Mara za ove sa Fejsa. Šta treba da uradim da bi dobio ban? Da stavim slike Pavelića, Tuđmana i Praljka jednu pored druge na status?
pa nije valjda da si toliko naivna pa misliš da stvarno netko iz fejsbuka vreba u busiji i čita milijardu i kusur profila i zidova? netko te prijavi ili više ljudi te prijavi i tek onda te zbaniraju.
Guest- Guest
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» SVEDSKI NOVINAR:Sramota je sto je Hrvatska pustena u EU i 'nas civilizacijski krug'(plus Madjarska,Poljska,Bugarska,Rumunjska)
» Švedska : Vladavina žena i kako je Švedska rekla Zbogom pameti
» Švedska ministrica cvilila, jer Švedska ne može primiti još vehabija
» Njemački tisak o krizi u Venezueli
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» Švedska : Vladavina žena i kako je Švedska rekla Zbogom pameti
» Švedska ministrica cvilila, jer Švedska ne može primiti još vehabija
» Njemački tisak o krizi u Venezueli
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
Page 5 of 6