Hrvatski tisak:sramota je da je Švedska puštena u EU
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Hrvatski tisak:sramota je da je Švedska puštena u EU
marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/sramota-je-da-je-zemlja-poput-svedske-pustena-u-eu-1104435/
Marcel, kako rekoh dobar tekst, ali ipak samo jedan osvrt. Tzv. ''Balkan'' je još uvijek na rubu ''međunacionalnih sukoba''. Razlog tomu je ponajviše luđačka tvorevina zvana Bosna i Hercegovina i sve povezano s njom. Ukoliko dođe do ''razlaza same BiH'', mogući su svakakvi scenariji koji će i okružje BiH sigurno ''aktivirati''. Niti Makedonija zbog šiptarskog pitanja baš ne blista.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Da trebalo bi izostavit rečenice koje se tiču Balkana, tekst na engleskom jeziku namijenjen je za zapadno evropsku populaciju te ostatak svijeta posebno anglosaskog govornog područja
Bolje da nema spomena Balkana tako da se izgubi trag kasnije da je tekst porijeklom odavde
Bitna je srž
Napadamo Švedsku
Bolje da nema spomena Balkana tako da se izgubi trag kasnije da je tekst porijeklom odavde
Bitna je srž
Napadamo Švedsku
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kavran wrote:marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/sramota-je-da-je-zemlja-poput-svedske-pustena-u-eu-1104435/
Marcel, kako rekoh dobar tekst, ali ipak samo jedan osvrt. Tzv. ''Balkan'' je još uvijek na rubu ''međunacionalnih sukoba''. Razlog tomu je ponajviše luđačka tvorevina zvana Bosna i Hercegovina i sve povezano s njom. Ukoliko dođe do ''razlaza same BiH'', mogući su svakakvi scenariji koji će i okružje BiH sigurno ''aktivirati''. Niti Makedonija zbog šiptarskog pitanja baš ne blista.
gle taj dio je namjerno provokatian jer je cijeli tekst trolanje onog švedskog pedera od novinara koji je isto to napisao za hrvatsku
http://net.hr/danas/hrvatska/kolumnist-svedskog-lista-ostro-o-hrvatskoj-odaju-pocast-ratnom-zlocincu-to-je-sramotno-pljuju-nas-a-vole-nas-novac/
btw, u međuvermenu su u švedistanu zapalili još jednu sinagogu.
marcellus wrote:Kavran wrote:marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/sramota-je-da-je-zemlja-poput-svedske-pustena-u-eu-1104435/
gle taj dio je namjerno provokativan jer je cijeli tekst trolanje onog švedskog pedera od novinara koji je isto to napisao za hrvatsku
http://net.hr/danas/hrvatska/kolumnist-svedskog-lista-ostro-o-hrvatskoj-odaju-pocast-ratnom-zlocincu-to-je-sramotno-pljuju-nas-a-vole-nas-novac/
btw, u međuvermenu su u švedistanu zapalili još jednu sinagogu.
đubre jedno mučko provokatorsko.
gori, gori, gori borovina ....
2017-10-12
Kavran wrote:
đubre jedno mučko provokatorsko.
gori, gori, gori borovina ....
:D mučko@đubre.hr
Odličan tekst, na žalost samo novinski članak. Di je netko iz politike da postavi ova pitanja...bit će pomalo :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kad ne budem u dinamu, prebit ću te k'o mačku .... đubre, mučko đubre ....
epic ....
epic ....
ča je život vengo fantazija.
2017-10-12
epikur37 wrote:Odličan tekst, na žalost samo novinski članak. Di je netko iz politike da postavi ova pitanja...bit će pomalo :)
iz politike .... pa daj nemoj biti naivan .... pa pogle kak su se te pičke stisle! k'o da je minus 50!
2017-10-12
dzango wrote:Da stavim na Fejs da vidim hoće li da me banuju?marcellus wrote:prošerajte taj tekst malo jer nam je cukerBorg baniro stranicu od dnevnog
bićeš prvi srbin kojeg su banirali s fejsa radi ustašovanja ako se to desi
Kavran wrote:epikur37 wrote:Odličan tekst, na žalost samo novinski članak. Di je netko iz politike da postavi ova pitanja...bit će pomalo :)
iz politike .... pa daj nemoj biti naivan .... pa pogle kak su se te pičke stisle! k'o da je minus 50!
haha da branili su čast generala praljka punih 38 minuta nakon presude dok nije neko nazvao i reko im "vi da ćutite"
Fejs ustaše he he he
2014-04-11
e .... i facebook direktno.hr blokan!!
kaj pa s njima?
kaj pa s njima?
ča je život vengo fantazija.
2017-10-12
Kavran wrote:e .... i facebook direktno.hr blokan!!
kaj pa s njima?
znaš ono, srpski doktor vodi KFOR po selima na Kosovu da ovi vide da nema ratnih zločina.
Naiđu na mrtvog šiptara pred kućom. Pitar KFOR-ovac "šta je bilo s ovim?"
"Jeo je gljive, otrovao se".
Dođu do drugog mrtvog šiptara, pita KFOR-ovac "a ovaj, šta je bilo s ovim?"
"Isto, jeo je gljive".
Dođu do trećeg, taj leži s rupom od metka u čelu, pita KFOR-ovac, "a jel i ovaj jeo gljive?"
"On nije hteo da jede gljive".
nek postavi na VKontakte :Dmarcellus wrote:dzango wrote:Da stavim na Fejs da vidim hoće li da me banuju?marcellus wrote:prošerajte taj tekst malo jer nam je cukerBorg baniro stranicu od dnevnog
to nažalost stoji tako, mi smo radi korumpiranost i i svega ostaloga "irelevantni", nitko nas ne doživljava. a svi nas pleskaju.asilovski wrote:Irelevantan siRayMabus wrote:Znači ako si korumpirana prćija onda nemaš pravo govorit istinu
Jako zanimljivo
Guest- Guest
marcellus wrote:Kavran wrote:e .... i facebook direktno.hr blokan!!
kaj pa s njima?
znaš ono, srpski doktor vodi KFOR po selima na Kosovu da ovi vide da nema ratnih zločina.
Naiđu na mrtvog šiptara pred kućom. Pitar KFOR-ovac "šta je bilo s ovim?"
"Jeo je gljive, otrovao se".
Dođu do drugog mrtvog šiptara, pita KFOR-ovac "a ovaj, šta je bilo s ovim?"
"Isto, jeo je gljive".
Dođu do trećeg, taj leži s rupom od metka u čelu, pita KFOR-ovac, "a jel i ovaj jeo gljive?"
"On nije hteo da jede gljive".
jebote ... zajebane neke gljive.
2017-10-12
Mene nepleska nitko, Ja sam Gf s pet zvjezdica pripadnik komande itd itd itd
Svog ćaću mogu plesati a ne mene
Ima Švedcka da PADA
Svog ćaću mogu plesati a ne mene
Ima Švedcka da PADA
2014-04-11
Pinochet wrote:to nažalost stoji tako, mi smo radi korumpiranost i i svega ostaloga "irelevantni", nitko nas ne doživljava. a svi nas pleskaju.asilovski wrote:Irelevantan siRayMabus wrote:Znači ako si korumpirana prćija onda nemaš pravo govorit istinu
Jako zanimljivo
deplorables.
A zbog čega bi meni Švedska bila i relevantna
Čak je i Njemačka osudila napad na sinagoge a ovi ljubitelji kozojeba okreću glavu
Merkel je slaba
Dobro me slušajte sad kad padne Merkel ide kaznena ekspedicija u Švedsku
VOJNA
Čak je i Njemačka osudila napad na sinagoge a ovi ljubitelji kozojeba okreću glavu
Merkel je slaba
Dobro me slušajte sad kad padne Merkel ide kaznena ekspedicija u Švedsku
VOJNA
2014-04-11
Nešto vako:marcellus wrote:Kavran wrote:epikur37 wrote:Odličan tekst, na žalost samo novinski članak. Di je netko iz politike da postavi ova pitanja...bit će pomalo :)
haha da branili su čast generala praljka punih 38 minuta nakon presude dok nije neko nazvao i reko im "vi da ćutite"
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Da probamo?marcellus wrote:dzango wrote:Da stavim na Fejs da vidim hoće li da me banuju?marcellus wrote:prošerajte taj tekst malo jer nam je cukerBorg baniro stranicu od dnevnog
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» SVEDSKI NOVINAR:Sramota je sto je Hrvatska pustena u EU i 'nas civilizacijski krug'(plus Madjarska,Poljska,Bugarska,Rumunjska)
» Švedska : Vladavina žena i kako je Švedska rekla Zbogom pameti
» Švedska ministrica cvilila, jer Švedska ne može primiti još vehabija
» Njemački tisak o krizi u Venezueli
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» Švedska : Vladavina žena i kako je Švedska rekla Zbogom pameti
» Švedska ministrica cvilila, jer Švedska ne može primiti još vehabija
» Njemački tisak o krizi u Venezueli
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
Page 3 of 6