Zna li netko tko je Janez od kriza?
Page 1 of 1
Zna li netko tko je Janez od kriza?
Shodno sličnoj temi o Iknaru odlučio sam napraviti istu za jednog od najosebujnijih likova onoga foruma.
Dakle,Janez od kriza je Hrvat sa slovenskom putovnicom,nastanjen negdje u deželi. A gdje?
JOK je veliki ljubitelčj žestoke HM svirke.
Vojni rok u JNA služio je u kasarni Milan Čakširan u Karlovcu. Za vrijeme vojnog roka kresao je neke besprizorne djevojke koje su dolazile do kasarnske žice.
U Dom.ratu nije učestvovao. Otac mu je bio nekakav domobranski časnik,koji je preživio rat i nije stradavao.
Dakle,Janez od kriza je Hrvat sa slovenskom putovnicom,nastanjen negdje u deželi. A gdje?
JOK je veliki ljubitelčj žestoke HM svirke.
Vojni rok u JNA služio je u kasarni Milan Čakširan u Karlovcu. Za vrijeme vojnog roka kresao je neke besprizorne djevojke koje su dolazile do kasarnske žice.
U Dom.ratu nije učestvovao. Otac mu je bio nekakav domobranski časnik,koji je preživio rat i nije stradavao.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Re: Zna li netko tko je Janez od kriza?
Branko Kalnj je Bezbradica(Masovni udar,Normabel...)Totenkopf wrote:Branko Kalanj?
2014-04-22
Pomiješao sam ih onda...jastreb wrote:Branko Kalnj je Bezbradica(Masovni udar,Normabel...)Totenkopf wrote:Branko Kalanj?
Ne znaš tko je od njih dvojice bio luđi pa valjda zato...
Jedino im je još mogao parirati mauricio_rua...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Da. Često je Janez od kriza pisao kako su dolazile na žicu kasarne i pružale uspaljenim gušterima (a i džombama) svoje usluge u zamjenu za najlon čarape,konzerve i SDO-e.R2-D2 wrote:
besprizorne djevojke?
2014-04-22
Al jastrebe, mislim da je janez od križa bio pola-pola, hrvat-slovenac, al hrvatski suverenist par exellance...
Može bit. Uglavnom on je na forum donio uzrečicu press.Totenkopf wrote:Al jastrebe, mislim da je janez od križa bio pola-pola, hrvat-slovenac, al hrvatski suverenist par exellance...
A najviše je volio korenspondirati sas Marcellusom.
I skoro svaki post započeo bi rečenicom:"Viš ti to Marcellus..." Ili "A čuj,Marcellus...".
2014-04-22
Similar topics
» Netko grabi a netko jede smeće
» Janez Janša novi premijer Slovenije
» Janez Janša predlaže da se odustane od arbitraže
» Janez Jansa podrzao Thompsona novi koncert u Mariboru za dva tjedna
» Janez Jansa:Oni koje zele rusiti ovu vladu u epidemiji 'ne vole ovu zemlju'
» Janez Janša novi premijer Slovenije
» Janez Janša predlaže da se odustane od arbitraže
» Janez Jansa podrzao Thompsona novi koncert u Mariboru za dva tjedna
» Janez Jansa:Oni koje zele rusiti ovu vladu u epidemiji 'ne vole ovu zemlju'