Janez Janša novi premijer Slovenije
Page 1 of 1
Janez Janša novi premijer Slovenije
Orban dobio novog saveznika u Europi
https://euractiv.jutarnji.hr/PiD/zemlje-clanice/janez-jansa-treci-put-vodi-slovensku-vladu-najavio-jacanje-sigurnosti-na-granici-s-hrvatskom/10019050/
https://euractiv.jutarnji.hr/PiD/zemlje-clanice/janez-jansa-treci-put-vodi-slovensku-vladu-najavio-jacanje-sigurnosti-na-granici-s-hrvatskom/10019050/
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Janez Janša novi premijer Slovenije
meni je janša ok lik...manje smo problema imali sa njim nego slovenskom ljevicom
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Uvođenje vojnog roka od šest mjeseci i jačanje zaštite granice s Hrvatskom ....dakle Orbanizam.
2014-04-11
pametno..vidi se sto je suverenistRayMabus wrote:Uvođenje vojnog roka od šest mjeseci i jačanje zaštite granice s Hrvatskom ....dakle Orbanizam.
2015-09-08
PA... to ćemo još da vidimovuksadinare wrote:meni je janša ok lik...manje smo problema imali sa njim nego slovenskom ljevicom
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
znam..vec dva puta je bio u toj poziciji i sa njim smo imali najmane trzavica...gora je slovenska ljevica...Ringo10 wrote:PA... to ćemo još da vidimovuksadinare wrote:meni je janša ok lik...manje smo problema imali sa njim nego slovenskom ljevicom
2015-09-08
Sve je to tamo isto kad je odnos prema Hrvatskoj u pitanjuvuksadinare wrote:znam..vec dva puta je bio u toj poziciji i sa njim smo imali najmane trzavica...gora je slovenska ljevica...Ringo10 wrote:PA... to ćemo još da vidimovuksadinare wrote:meni je janša ok lik...manje smo problema imali sa njim nego slovenskom ljevicom
2015-09-24
Više manje da no razlika je ideološka. Maknuti liberali a došao Orbanist.Ringo10 wrote:Sve je to tamo isto kad je odnos prema Hrvatskoj u pitanjuvuksadinare wrote:znam..vec dva puta je bio u toj poziciji i sa njim smo imali najmane trzavica...gora je slovenska ljevica...Ringo10 wrote:PA... to ćemo još da vidimovuksadinare wrote:meni je janša ok lik...manje smo problema imali sa njim nego slovenskom ljevicom
2014-04-11
JA ne shvaćam zašto se te neoliberale danas naziva ljevičarimaRayMabus wrote:Više manje da no razlika je ideološka. Maknuti liberali a došao Orbanist.Ringo10 wrote:Sve je to tamo isto kad je odnos prema Hrvatskoj u pitanjuvuksadinare wrote:znam..vec dva puta je bio u toj poziciji i sa njim smo imali najmane trzavica...gora je slovenska ljevica...Ringo10 wrote:PA... to ćemo još da vidimovuksadinare wrote:meni je janša ok lik...manje smo problema imali sa njim nego slovenskom ljevicom
Oni sa izvornom ljevicom i radničkim pokretom blage veze nemaju.
2015-09-24
Zato šta Marijan Šarec , premijer prije Janše jest llberal.Ringo10 wrote:JA ne shvaćam zašto se te neoliberale danas naziva ljevičarimaRayMabus wrote:Više manje da no razlika je ideološka. Maknuti liberali a došao Orbanist.Ringo10 wrote:Sve je to tamo isto kad je odnos prema Hrvatskoj u pitanjuvuksadinare wrote:znam..vec dva puta je bio u toj poziciji i sa njim smo imali najmane trzavica...gora je slovenska ljevica...Ringo10 wrote:
PA... to ćemo još da vidimo
Oni sa izvornom ljevicom i radničkim pokretom blage veze nemaju.
2014-04-11
Idiot nis drugo
Ne vole gs ni ZLOVENCI
Ne vole gs ni ZLOVENCI
Sad ćemo biti puno sigurniji od upada migrantske pošasti.
kako ga ne vole ako su mu podarili najvise glasovaSora wrote:Idiot nis drugo
Ne vole gs ni ZLOVENCI
2015-09-08
PODRŠKA
2014-04-16
Eroo wrote:Sad ćemo biti puno sigurniji od upada migrantske pošasti.
sad vas opet možemo zvati "janezi"
Svi smo mi Janez Janša, tako da možete.Noor wrote:Eroo wrote:Sad ćemo biti puno sigurniji od upada migrantske pošasti.
sad vas opet možemo zvati "janezi"
To je onaj šta vam je JNA isprašio s lovačkim puškama.Leviathan2 wrote:svasta
taj debil jos ziv
Similar topics
» Janez Jansa podrzao Thompsona novi koncert u Mariboru za dva tjedna
» Janez Janša predlaže da se odustane od arbitraže
» Janez Jansa:Oni koje zele rusiti ovu vladu u epidemiji 'ne vole ovu zemlju'
» Janša najavio otvaranje ureda Slovenije na Tajvanu, očekuje se burna reakcija Kine
» Premijer SLO, g. Janša, ima prijedlog zagovornicima za preuzimanje ilegalnih migranata
» Janez Janša predlaže da se odustane od arbitraže
» Janez Jansa:Oni koje zele rusiti ovu vladu u epidemiji 'ne vole ovu zemlju'
» Janša najavio otvaranje ureda Slovenije na Tajvanu, očekuje se burna reakcija Kine
» Premijer SLO, g. Janša, ima prijedlog zagovornicima za preuzimanje ilegalnih migranata
Page 1 of 1