Najpotresniji prizor rasplakao biologa: Progoniće me dok sam živ
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Najpotresniji prizor rasplakao biologa: Progoniće me dok sam živ
ja te ne mogu napamet pofalit dok ne probamSora wrote:prckov wrote:ih, sama sebe falisSora wrote:Leviathan2 wrote:dis gnjec,Gnječ wrote:
da, nemam pametnijeg posla nego pratiti vas mentalno retardirane debile. ajd odjebi.
dobrodosao nazad
falio je tvoj britki jezik,
malo se ovaj forum ucmalio, nema ni sitnih okrsaja vise :)
A ja se ne racunam?
Pa ja sam tu sve drugo nego ucmala
Ja sam svjetlo razuma i vjetar kpji nosi trulez pred sobom
jebo to
Pa voljela bih da se mogu hvaliti. Ne znam ti ja to
Ali ovo je samo istina .
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
Leviathan2 wrote:jesi ucmala, uvijek mogu predvidjet tvoj nastup i kako ce teci :DSora wrote:Leviathan2 wrote:dis gnjec,Gnječ wrote:vuksadinare wrote:Ha,gnjeco pratis ti norku a ne forum....
da, nemam pametnijeg posla nego pratiti vas mentalno retardirane debile. ajd odjebi.
dobrodosao nazad
A ja se ne racunam?
Pa ja sam tu sve drugo nego ucmala
Ja sam svjetlo razuma i vjetar kpji nosi trulez pred sobom
reorganiziraj se :D
Nisam.
Ja ne vodim ovdje nikskve dijaloge .
Niti chatam.
Niti trazim klimoglavaca.
Ja sam oštra i bistra.
Eto.
Nemas ti pojma o meni. I upstalom, to sto ti mozes predvidjeti moj nastup znaci daxmecZANIMAJU oni koji ovdje pridaju muda pod bubrege kad je rijec o Hrvatskoj povijesti inpolitici.
Drugo me ne zanima.
nema veze, meni je drago da vidim tvoje upise, pa makar te forum i silom vratio nazad, vidis da te i forum voli uspros kicovoj netrpeljivosti :DGnječ wrote:Leviathan2 wrote:dis gnjec,Gnječ wrote:vuksadinare wrote:Ha,gnjeco pratis ti norku a ne forum....
dobrodosao nazad
zdravo druže! neznam kako to objasniti ali ja se nisam vratio svojevoljno. vidiš da mi piše da sam avatar. ja sam izbrisao account na ovom forumu još u augustu mjesecu ali nekim čudom forum me ponovo registrirao i to bez mog znanja. jučer sam slučajno otkrio da se mogu logirat, rekoh, ne da me forum vanka nikako sa svim tim što se kic znoji sa banovima i forumske ustaše koje bi me utopile u kaplji njihove ustaške pišake.
SF-SN !
a ustase,
ma kurac su ovdje ustase, sve ovo su izgubljene ovce koje misle da su ustase
kako je onomad terminator napisao, ak si peder budi pravi peder a ne tetkica
tako danas i ovi ustase i cetnici, tetkice :D
pa službenim statistikama objavljenim u znanstvenim časopisima?
jedni imaju hipotetske modele po kojima se zbog CO2 smanjuje populacija polarnih medvjeda
drugi imaju empirijska mjerenja populacije s terena koja kažu da se zbog zabrane lova na medvjede populacija povećava
valjda je empriija ispred statističkog modela
https://peerj.com/preprints/2737v3/
ti si naveo izvor informacija od Scientific Working Group (SWG) a SWG ti je isto što i državno povjerenstvo koje otvori recimo Vlada i HDZ. kao kad Vlada otvori državno povjerenstvo za zečeve, medvjede i papaline.
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:nema veze, meni je drago da vidim tvoje upise, pa makar te forum i silom vratio nazad, vidis da te i forum voli uspros kicovoj netrpeljivosti :DGnječ wrote:Leviathan2 wrote:dis gnjec,Gnječ wrote:vuksadinare wrote:Ha,gnjeco pratis ti norku a ne forum....
dobrodosao nazad
zdravo druže! neznam kako to objasniti ali ja se nisam vratio svojevoljno. vidiš da mi piše da sam avatar. ja sam izbrisao account na ovom forumu još u augustu mjesecu ali nekim čudom forum me ponovo registrirao i to bez mog znanja. jučer sam slučajno otkrio da se mogu logirat, rekoh, ne da me forum vanka nikako sa svim tim što se kic znoji sa banovima i forumske ustaše koje bi me utopile u kaplji njihove ustaške pišake.
SF-SN !
a ustase,
ma kurac su ovdje ustase, sve ovo su izgubljene ovce koje misle da su ustase
kako je onomad terminator napisao, ak si peder budi pravi peder a ne tetkica
tako danas i ovi ustase i cetnici, tetkice :D
neću bit ovdje često jer je tu toksična atmosfera ali tu i tamo ću opanjkat nekog ustašu. ima ustaša na forumu ima ne laži. tetkice ili ne toksični su a mnogi su se sami deklarirali. prema tome...debila ima i nisu svi debili ustaše ali su svi ustaše debili.
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Upozorenje poznatig biologa: čovječanstvi kako poznajemo nestaje za par desetlječa
» Dua Lipa: "Srbi su hteli da izmene istoriju Kosova"; "Film o Srebrenici me je rasplakao"
» '' NOVI ZELAND VIDEO: STRAVIČAN PRIZOR NA NAJZABAČENIJEM DIJELU OTOKA Snimka iz zraka najbolje pokazuje razmjere katastrofe ''
» Nevjerojatan prizor u Srbiji
» ''Snimio je fascinantan prizor iznad površine Mjeseca, ovo ljudske ruke sigurno nisu stvorile''
» Dua Lipa: "Srbi su hteli da izmene istoriju Kosova"; "Film o Srebrenici me je rasplakao"
» '' NOVI ZELAND VIDEO: STRAVIČAN PRIZOR NA NAJZABAČENIJEM DIJELU OTOKA Snimka iz zraka najbolje pokazuje razmjere katastrofe ''
» Nevjerojatan prizor u Srbiji
» ''Snimio je fascinantan prizor iznad površine Mjeseca, ovo ljudske ruke sigurno nisu stvorile''
Page 5 of 5