Najpotresniji prizor rasplakao biologa: Progoniće me dok sam živ
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Najpotresniji prizor rasplakao biologa: Progoniće me dok sam živ
daj ne lupaj, levi..koji prirodni ciklus?? dijete umire, lešinar čeka da se to desi, a fotograf mrtvo ladno fotografira i ode.Leviathan2 wrote:ah, prirodni ciklusi, nije prvi put
možda bi ipak bilo prirodnije da je dijete pokupio i pomogao mu.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Kakve veze imaju deca i medvedi...
Serbinho-3- Posts : 27688
2014-08-25
Levi govori o globalnom zatopljenju.Noor wrote:daj ne lupaj, levi..koji prirodni ciklus?? dijete umire, lešinar čeka da se to desi, a fotograf mrtvo ladno fotografira i ode.Leviathan2 wrote:ah, prirodni ciklusi, nije prvi put
nije naveo...otkud znam, ok.Regoč wrote:Levi govori o globalnom zatopljenju.Noor wrote:daj ne lupaj, levi..koji prirodni ciklus?? dijete umire, lešinar čeka da se to desi, a fotograf mrtvo ladno fotografira i ode.Leviathan2 wrote:ah, prirodni ciklusi, nije prvi put
2017-10-06
Zato što je samo Kaji smrt djeteta prirodni proces, a smrt medvjeda tragedija.Noor wrote:nije naveo...otkud znam, ok.Regoč wrote:Levi govori o globalnom zatopljenju.Noor wrote:daj ne lupaj, levi..koji prirodni ciklus?? dijete umire, lešinar čeka da se to desi, a fotograf mrtvo ladno fotografira i ode.Leviathan2 wrote:ah, prirodni ciklusi, nije prvi put
- Strogo zabranjeno hranjenje???? Pa covek je doveo do otapanja leda, covek neka ga hrani!!! Glupi kanadjani!
(poslednji sarmuraj, 9. decembar 2017 09:43)
# Link komentara
Preporučujem [size=15](+981)
Ne preporučujem (-131)[/size]
2014-08-25
Čovjek je doveo do otapanja leda da bi sebe prehranio, medo nek se prilagodi il nek crkne, još i o medvedima da vodimo brigu. kao nemamo dosta svojih problema pa nam trebaju i medveđi.Serbinho-3 wrote:
- Strogo zabranjeno hranjenje???? Pa covek je doveo do otapanja leda, covek neka ga hrani!!! Glupi kanadjani!
(poslednji sarmuraj, 9. decembar 2017 09:43)
# Link komentara
Preporučujem [size=15](+981)
Ne preporučujem (-131)[/size]
Serbinho-3 wrote:Kakve veze imaju deca i medvedi...
sta znam da li imaju ili nemaju,
samo vise volim ljude nego medvede, posebno volim decu.
ja sam samo hteo da sebe ogradim od samog naslova teme.
medvedi vise vole svoj rod od ljudskog, barem tako postupaju, to je prirodno !
tacno, covek mora i treba da brine o zemlji kao planeti
i svemu sto postoji na njoh i u njoj.
ali, covek je moj prioritet, znaci deca, sva, nista drugo.
nema frke.
Guest- Guest
Ima nade i za tebe. Pokazuješ naznake normalnostipizzon wrote:Serbinho-3 wrote:Kakve veze imaju deca i medvedi...
sta znam da li imaju ili nemaju,samo vise volim ljude nego medvede
, posebno volim decu.
nema frke.
Samo da proda fotku, isto sa ovim medvjedom, ako je već vidio da umire od gladi ili ga nahrani ili mu skrati mukeNoor wrote:daj ne lupaj, levi..koji prirodni ciklus?? dijete umire, lešinar čeka da se to desi, a fotograf mrtvo ladno fotografira i ode.Leviathan2 wrote:ah, prirodni ciklusi, nije prvi put
Kermit-
2014-04-17
Najpotresniji prizor rasplakao biologa: Progoniće me dok sam živ.
I mene. Jebem ti mater glupu, hiti mu nekaj za jest.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
pa koji bezosjećajni monstrum moraš biti i ne odreagirati, ne mogu to shvatitiasilovski wrote:Samo da proda fotku, isto sa ovim medvjedom, ako je već vidio da umire od gladi ili ga nahrani ili mu skrati mukeNoor wrote:daj ne lupaj, levi..koji prirodni ciklus?? dijete umire, lešinar čeka da se to desi, a fotograf mrtvo ladno fotografira i ode.Leviathan2 wrote:ah, prirodni ciklusi, nije prvi put
2017-10-06
Noor wrote:
strašno..
Ova ptičica se baš neće najesti, možda da iskorisi kosti za nekakvu crnu juhicu...
ili da tebe kljunom opali u čelo, da dođeš k sebicatabbath wrote:Noor wrote:
strašno..
Ova ptičica se baš neće najesti, možda da iskorisi kosti za nekakvu crnu juhicu...
nije ti humor baš...
2017-10-06
Ne razumem zasto neki pojedinci imaju potrebu da guraju decu, kada se govori o zivotinjama.pizzon wrote:Serbinho-3 wrote:Kakve veze imaju deca i medvedi...
sta znam da li imaju ili nemaju,
samo vise volim ljude nego medvede, posebno volim decu.
nema frke.
Psiholoski sindrom ili ...
Skretanje paznje, price...
Trovac moze takvu istu pricu da pusti.
Necu ti odgovoriti nista za decu, jer stvarno ne vidim nikakvu vezu a ako tako nesto u Srbiji ili Dzibutiju moze da ima, ne bih bio deo te price.
2014-08-25
Noor wrote:nije ti humor baš...
Pokaži ženski dite i ona ugasi pamet. Možda bi se više trebala ljuititi na njegovo pleme koji gladni i žedni čekaju hranu od zapada da bi se jedino mogli nekontrolirano razmnožavati kao pantigane i tako u krug...
Medu ubili ljudi, biolog ga dokrajcio, kupi tiraz na smrti mede i prica o emocijama.
Kanada isto trash, nemaju kontrolu nad situacijom i organizacija im nije jaca strana.
Kanada isto trash, nemaju kontrolu nad situacijom i organizacija im nije jaca strana.
2014-08-25
ma, al to je posve drugi problem i druga tema.catabbath wrote:Noor wrote:nije ti humor baš...
Pokaži ženski dite i ona ugasi pamet. Možda bi se više trebala ljuititi na njegovo pleme koji gladni i žedni čekaju hranu od zapada da bi se jedino mogli nekontrolirano razmnožavati kao pantigane i tako u krug...
2017-10-06
vezano za djecu, u sudanu, za njihovu tragediju krivi su ljudi a ne carter koji je slikao
otac mu je ili joj je vjerojatno bio drogirani ratnik sa zapadnom puškom u ruci , majka umrla od side a donirani novac je završio u rukama afričkih, sudanskog diktatora sa 17 žena i 53 BW-a i 720 vila u različitim krajevima svijeta.
i da je spasio curcicu tisuće drugih nije mogao ni može.
za zatopljavanje i uništavanje prirodnih staništa životinja krivi su opet ljudi, biolog može jednog spasiti ali tiusće drugih ne može
a to su vam ljudi kao regoč i danny , žderu, piju, prizivaju ratove a kada se pojave ovakve fotke onda kao pričaju o svojoj ljubavi prema djeci
otac mu je ili joj je vjerojatno bio drogirani ratnik sa zapadnom puškom u ruci , majka umrla od side a donirani novac je završio u rukama afričkih, sudanskog diktatora sa 17 žena i 53 BW-a i 720 vila u različitim krajevima svijeta.
i da je spasio curcicu tisuće drugih nije mogao ni može.
za zatopljavanje i uništavanje prirodnih staništa životinja krivi su opet ljudi, biolog može jednog spasiti ali tiusće drugih ne može
a to su vam ljudi kao regoč i danny , žderu, piju, prizivaju ratove a kada se pojave ovakve fotke onda kao pričaju o svojoj ljubavi prema djeci
Last edited by kaja on Sun 10 Dec - 14:58; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa gle, mogao je on nahraniti jednoga, ja biSerbinho-3 wrote:Medu ubili ljudi, biolog ga dokrajcio, kupi tiraz na smrti mede i prica o emocijama.
ali miljoni onda ne bi vidjeli što se događa s njima zbog odvratnih ljudi, ljudi su spodobe uz neke izuzetke
2015-08-15
drugo, te fotografe i biologe ti prizori prate cijeli život, nije njima svejedno
ali tko bi to vidio u svijetu bez njih
ali tko bi to vidio u svijetu bez njih
2015-08-15
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Upozorenje poznatig biologa: čovječanstvi kako poznajemo nestaje za par desetlječa
» Dua Lipa: "Srbi su hteli da izmene istoriju Kosova"; "Film o Srebrenici me je rasplakao"
» '' NOVI ZELAND VIDEO: STRAVIČAN PRIZOR NA NAJZABAČENIJEM DIJELU OTOKA Snimka iz zraka najbolje pokazuje razmjere katastrofe ''
» Nevjerojatan prizor u Srbiji
» ''Snimio je fascinantan prizor iznad površine Mjeseca, ovo ljudske ruke sigurno nisu stvorile''
» Dua Lipa: "Srbi su hteli da izmene istoriju Kosova"; "Film o Srebrenici me je rasplakao"
» '' NOVI ZELAND VIDEO: STRAVIČAN PRIZOR NA NAJZABAČENIJEM DIJELU OTOKA Snimka iz zraka najbolje pokazuje razmjere katastrofe ''
» Nevjerojatan prizor u Srbiji
» ''Snimio je fascinantan prizor iznad površine Mjeseca, ovo ljudske ruke sigurno nisu stvorile''
Page 2 of 5