'' Znanost KOJA JE PRAVA? MOŽETE LI VI PREPOZNATI KOJA SLIKA JE PRAVA? Umjetna inteligencija je stvorila lažnu stvarnost i imamo razloga za brigu''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: '' Znanost KOJA JE PRAVA? MOŽETE LI VI PREPOZNATI KOJA SLIKA JE PRAVA? Umjetna inteligencija je stvorila lažnu stvarnost i imamo razloga za brigu''
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Tvoje te komunjare nisu mogle naučiti o Isusu ništa...No, kad su tvoje komunjare devdesetih postale prošlost, tada si postao nacionalist...Ali, ni tada nisi postao sposoban shvatiti poruku Isusa...Regoč wrote:Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Isus vam je objasnio na svoj način zašto ovo nije vaša stvarnost...orion wrote:red wolf wrote:
Nije to stvar...Pitanje što je vaša stvarnost?
vi se meni obraćaš sa vi ....
Stvarnost je takva kakva je ... taj čas jedem jabuku, tipkam po lapu, istovremeno slušam Radiohead, a iz druge sobe čujem kako TV laprda nešto nerazumljivo..... jednostavno je to to.... ako se nešto događa pozadinski, ako čovjek toga nije svjestan, tada to nije njegova doživljena stvarna stvarnost.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: '' Znanost KOJA JE PRAVA? MOŽETE LI VI PREPOZNATI KOJA SLIKA JE PRAVA? Umjetna inteligencija je stvorila lažnu stvarnost i imamo razloga za brigu''
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Ili znaš ili ne znaš...To ti je vrlo jednostavno...orion wrote:red wolf wrote:Isus vam je objasnio na svoj način zašto ovo nije vaša stvarnost...orion wrote:red wolf wrote:
Stvarnost je takva kakva je ... taj čas jedem jabuku, tipkam po lapu, istovremeno slušam Radiohead, a iz druge sobe čujem kako TV laprda nešto nerazumljivo..... jednostavno je to to.... ako se nešto događa pozadinski, ako čovjek toga nije svjestan, tada to nije njegova doživljena stvarna stvarnost.
pusti puste priče ..... organski dio mene događaje u materijanom svijetu šalje putem receptora u centralnu jedinicu koja povratno oblikuje dojam, zaključak, bol, sreću ..... što god
Stvarnost je ukupnost svega što realno postoji. Sastoji se od energije, materije i informacije.
To je ono što pouzdano znamo.
Ono što ne znamo je koja je temeljna priroda stvarnosti, ona koja stvarnost oblikuje i određuje onakvom kakva jest na pojavnoj razini.
U posljednje vrijeme se gomila sve više fizikalnih argumenata za potvrdu hipoteze kako je to zapravo informacija.
To je ono što pouzdano znamo.
Ono što ne znamo je koja je temeljna priroda stvarnosti, ona koja stvarnost oblikuje i određuje onakvom kakva jest na pojavnoj razini.
U posljednje vrijeme se gomila sve više fizikalnih argumenata za potvrdu hipoteze kako je to zapravo informacija.
Guest- Guest
Ajde vuce, sto ti mislis zasto je nasa stvarnost ovakva kakva je? Zasto ljudi neznaju sto cine? Ili, malo osornije receno, sta misls zasto su ljudi "glupi"?red wolf wrote:Ili znaš ili ne znaš...To ti je vrlo jednostavno...orion wrote:red wolf wrote:Isus vam je objasnio na svoj način zašto ovo nije vaša stvarnost...orion wrote:red wolf wrote:
pusti puste priče ..... organski dio mene događaje u materijanom svijetu šalje putem receptora u centralnu jedinicu koja povratno oblikuje dojam, zaključak, bol, sreću ..... što god
Guest- Guest
Similar topics
» prava slika izraelske vojske u gazi...
» Povećanje povlaštenih mirovina - prava slika feudalne Hrvatske
» Slika koja govori sve o budućnosti Agrokora...
» A sad, gospodo iz Haaga, možete slobodno ‘svi da mi popušite k*vac i pojedete sva govna koja ste izasvali’
» Ovo je prava Albanija, a ne ona koja se nalazi na Balkanu i za koju svi znaju (FOTO)
» Povećanje povlaštenih mirovina - prava slika feudalne Hrvatske
» Slika koja govori sve o budućnosti Agrokora...
» A sad, gospodo iz Haaga, možete slobodno ‘svi da mi popušite k*vac i pojedete sva govna koja ste izasvali’
» Ovo je prava Albanija, a ne ona koja se nalazi na Balkanu i za koju svi znaju (FOTO)
Page 2 of 2