Umrla Christine Keeler, žena koja je srušila britansku vladu 1962
Page 1 of 1
Umrla Christine Keeler, žena koja je srušila britansku vladu 1962
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/umrla-sudionica-najveceg-seks-skandala-20-stoljeca-rekli-su-da-spavam-s-neprijateljem-no-nije-ih-bilo-briga-sto-je-nasem-ministru-46-a-meni-19/6816168/
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/10108803/Christine-Keeler-admits-she-betrayed-Britain.html
2014-04-16
Re: Umrla Christine Keeler, žena koja je srušila britansku vladu 1962
godine nisu bile dobre prema njoj
Kod nas bi se napalo novinare, šatoraši bi iznjeli boce i krunice i nikom ne bi bilo ništa a kamoli ostavka
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Kod nas bi se napalo novinare, šatoraši bi iznjeli boce i krunice i nikom ne bi bilo ništa a kamoli ostavka
griješiš, posve suprotno, tamo su liku koji je organizirao krug kurvi kako bi špijunirao ministre (ward) i proslijeđivao to rusima kad je sve otkriveno namjestili suđenje (gdje je opet keeler bila glavni svjedok) ali ne za izdaju, nego za "izrabljivanje" u biti cirkus od namještenog procesa, sudac ga je osudio a la turudić sanadera ali je porota donijela drukčiju odluku, no on se u međuvremenu samoubio u zatvoru (slučajno jel)
dakle tajna služba je izdajici namjestila suđenje i namjestila mu je i samoubojstvo, a kod nas izdajice tog tipa postaju nacionalni heroji.
odnosno, briti izdajice jednostavno likvidiraju u tišini, samoubojstvo ali prije toga javno sramoćenje, ili saobraćajna nesreća itd
da vučeš paralelu s nama bilo bi da je neko organizirao kurve da jebu ministre a onda te iste kurve slao srbima vučiću i co.
da, citao sam, cuo sam o tome, i sad nista nije drugacije.
tesko je biti mocan i odbiti dobru pičku, to je bolesno, nerealno.
da, godine su ceto prijatelj prosecnih zena i muskaraca.
od proseka do iznad proseka u svojoj generaciji, sa protokom vremena.
ili, od lepotice do prevremene babe, rastimovane.
imam ja takvih primera puno, srecem, koje su nekada bile glavne
ribe sad nisu ni senka ranije lepote, i obrnuto, postanu sasvim ok
u svojoj generaciji.
tesko je biti mocan i odbiti dobru pičku, to je bolesno, nerealno.
da, godine su ceto prijatelj prosecnih zena i muskaraca.
od proseka do iznad proseka u svojoj generaciji, sa protokom vremena.
ili, od lepotice do prevremene babe, rastimovane.
imam ja takvih primera puno, srecem, koje su nekada bile glavne
ribe sad nisu ni senka ranije lepote, i obrnuto, postanu sasvim ok
u svojoj generaciji.
Guest- Guest
Ma znam bio i film zapravo većina se ne zna pogotovo jer je crnja bio igrač a ubijen jemarcellus wrote:asilovski wrote:Kod nas bi se napalo novinare, šatoraši bi iznjeli boce i krunice i nikom ne bi bilo ništa a kamoli ostavka
griješiš, posve suprotno, tamo su liku koji je organizirao krug kurvi kako bi špijunirao ministre (ward) i proslijeđivao to rusima kad je sve otkriveno namjestili suđenje (gdje je opet keeler bila glavni svjedok) ali ne za izdaju, nego za "izrabljivanje" u biti cirkus od namještenog procesa, sudac ga je osudio a la turudić sanadera ali je porota donijela drukčiju odluku, no on se u međuvremenu samoubio u zatvoru (slučajno jel)
dakle tajna služba je izdajici namjestila suđenje i namjestila mu je i samoubojstvo, a kod nas izdajice tog tipa postaju nacionalni heroji.
Kermit-
2014-04-17
Vučić je derpe a Marić voli samo todorića ne znam što bi kod nas morao organizirati da bude skandal, tipa nestašicu bakalara hehemarcellus wrote:da vučeš paralelu s nama bilo bi da je neko organizirao kurve da jebu ministre a onda te iste kurve slao srbima vučiću i co.
Kermit-
2014-04-17
Similar topics
» Hrvatica primila vakcinu, srušila se i umrla
» ''NAKON MARATONSKE SJEDNICE PREPUNE VRIJEĐANJA I GALAME: Oporba nije srušila Vladu, ministrica Murganić također spašena''
» ''Kenwood Kenon već treći dan šuti o aferi koja je razotkrila i njegovu vladu i HDZ''
» Žena koja traži jednakost je neposlušna, ne prihvaća da je muškarac prvotan
» VIDEO: Žena koja je izludila muža jer je zapostavio zbog nogometa
» ''NAKON MARATONSKE SJEDNICE PREPUNE VRIJEĐANJA I GALAME: Oporba nije srušila Vladu, ministrica Murganić također spašena''
» ''Kenwood Kenon već treći dan šuti o aferi koja je razotkrila i njegovu vladu i HDZ''
» Žena koja traži jednakost je neposlušna, ne prihvaća da je muškarac prvotan
» VIDEO: Žena koja je izludila muža jer je zapostavio zbog nogometa
Page 1 of 1