Haker ukrao 4.000 BitCoin-a
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Haker ukrao 4.000 BitCoin-a
Levi, nisi izdrzao da se ne pohvalis, je li?!
:-D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
ebes ga, pa netjak mi je, jest da je udaren al morao sam, nismo ni mi iz plemena svi baustelci :Dmaggie13 wrote:Levi, nisi izdrzao da se ne pohvalis, je li?!
Ima i lijencina, kazes :-PLeviathan2 wrote:ebes ga, pa netjak mi je, jest da je udaren al morao sam, nismo ni mi iz plemena svi baustelci :Dmaggie13 wrote:Levi, nisi izdrzao da se ne pohvalis, je li?!
2014-04-12
ma nije mali lijen, da vidis kad dojde na selo pa se uvati poljoprivrede, pici ko pravi, to mu kao odmor :Dmaggie13 wrote:Ima i lijencina, kazes :-PLeviathan2 wrote:ebes ga, pa netjak mi je, jest da je udaren al morao sam, nismo ni mi iz plemena svi baustelci :Dmaggie13 wrote:Levi, nisi izdrzao da se ne pohvalis, je li?!
jedino tada nema sa sobom komp ni mobitel, kad dojde onda to pali samo petkom na 2 sata
Dobro, cuvate mu vid..ima to svoje prednosti, uz bio uzgoj, naravno :-DLeviathan2 wrote:ma nije mali lijen, da vidis kad dojde na selo pa se uvati poljoprivrede, pici ko pravi, to mu kao odmor :Dmaggie13 wrote:Ima i lijencina, kazes :-PLeviathan2 wrote:ebes ga, pa netjak mi je, jest da je udaren al morao sam, nismo ni mi iz plemena svi baustelci :Dmaggie13 wrote:Levi, nisi izdrzao da se ne pohvalis, je li?!
jedino tada nema sa sobom komp ni mobitel, kad dojde onda to pali samo petkom na 2 sata
2014-04-12
ma ok je klinac, ozenio se , dvoje djece i stigne jos 100 chuda napravitmaggie13 wrote:Dobro, cuvate mu vid..ima to svoje prednosti, uz bio uzgoj, naravno :-DLeviathan2 wrote:ma nije mali lijen, da vidis kad dojde na selo pa se uvati poljoprivrede, pici ko pravi, to mu kao odmor :Dmaggie13 wrote:Ima i lijencina, kazes :-PLeviathan2 wrote:ebes ga, pa netjak mi je, jest da je udaren al morao sam, nismo ni mi iz plemena svi baustelci :Dmaggie13 wrote:Levi, nisi izdrzao da se ne pohvalis, je li?!
i jako fino cheljade, prema svima
Na strikana, hoces reci 8~₪Leviathan2 wrote:ma ok je klinac, ozenio se , dvoje djece i stigne jos 100 chuda napravitmaggie13 wrote:Dobro, cuvate mu vid..ima to svoje prednosti, uz bio uzgoj, naravno :-DLeviathan2 wrote:ma nije mali lijen, da vidis kad dojde na selo pa se uvati poljoprivrede, pici ko pravi, to mu kao odmor :Dmaggie13 wrote:Ima i lijencina, kazes :-PLeviathan2 wrote:
ebes ga, pa netjak mi je, jest da je udaren al morao sam, nismo ni mi iz plemena svi baustelci :D
2014-04-12
ma ne bas, ja sam malo grub inace, baustela uticajmaggie13 wrote:Na strikana, hoces reci 8~₪Leviathan2 wrote:ma ok je klinac, ozenio se , dvoje djece i stigne jos 100 chuda napravitmaggie13 wrote:Dobro, cuvate mu vid..ima to svoje prednosti, uz bio uzgoj, naravno :-DLeviathan2 wrote:ma nije mali lijen, da vidis kad dojde na selo pa se uvati poljoprivrede, pici ko pravi, to mu kao odmor :Dmaggie13 wrote:
Ima i lijencina, kazes :-P
Ipak se osjeca ta obiteljska poveznica svojevrsne patine finoce :-DLeviathan2 wrote:ma ne bas, ja sam malo grub inace, baustela uticajmaggie13 wrote:Na strikana, hoces reci 8~₪Leviathan2 wrote:ma ok je klinac, ozenio se , dvoje djece i stigne jos 100 chuda napravitmaggie13 wrote:Dobro, cuvate mu vid..ima to svoje prednosti, uz bio uzgoj, naravno :-DLeviathan2 wrote:
ma nije mali lijen, da vidis kad dojde na selo pa se uvati poljoprivrede, pici ko pravi, to mu kao odmor :D
2014-04-12
cek beba, ako si ti fina prema meni, zas ja prema tebi nebi uzvratio istom mjerom ili cak visemaggie13 wrote:Ipak se osjeca ta obiteljska poveznica svojevrsne patine finoce :-DLeviathan2 wrote:ma ne bas, ja sam malo grub inace, baustela uticajmaggie13 wrote:Na strikana, hoces reci 8~₪Leviathan2 wrote:ma ok je klinac, ozenio se , dvoje djece i stigne jos 100 chuda napravitmaggie13 wrote:
Dobro, cuvate mu vid..ima to svoje prednosti, uz bio uzgoj, naravno :-D
kod nas vazi ona, vracaj duplo i dobro i lose :D
Onda sam i ja iz plemena..sve za uzajamno uvazavanje i odrzavanje ravnoteze :-))Leviathan2 wrote:cek beba, ako si ti fina prema meni, zas ja prema tebi nebi uzvratio istom mjerom ili cak visemaggie13 wrote:Ipak se osjeca ta obiteljska poveznica svojevrsne patine finoce :-DLeviathan2 wrote:ma ne bas, ja sam malo grub inace, baustela uticajmaggie13 wrote:Na strikana, hoces reci 8~₪Leviathan2 wrote:
ma ok je klinac, ozenio se , dvoje djece i stigne jos 100 chuda napravit
2014-04-12
tebe samo formalno treba uclanit u pleme :Dmaggie13 wrote:Onda sam i ja iz plemena..sve za uzajamno uvazavanje i odrzavanje ravnoteze :-))Leviathan2 wrote:cek beba, ako si ti fina prema meni, zas ja prema tebi nebi uzvratio istom mjerom ili cak visemaggie13 wrote:Ipak se osjeca ta obiteljska poveznica svojevrsne patine finoce :-DLeviathan2 wrote:ma ne bas, ja sam malo grub inace, baustela uticajmaggie13 wrote:
Na strikana, hoces reci 8~₪
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
;D
samo, ako postanes pripadnica, ima da te ismijavaju ovdje :D
mene je metlida cak i ciganom zvala,
jadni cigani sta su joj oni krivi da ih usporedjuje s nama :D
samo, ako postanes pripadnica, ima da te ismijavaju ovdje :D
mene je metlida cak i ciganom zvala,
jadni cigani sta su joj oni krivi da ih usporedjuje s nama :D
» Haker iz Đakova