Haker ukrao 4.000 BitCoin-a
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Haker ukrao 4.000 BitCoin-a
Largest Crypto-Mining Exchange Confirms It Was Hacked, Over $50 Million In Bitcoin Stolen
As Bitcoin explodes higher on what now appears to be constant demand out of South Korea, there were unconfirmed (at least until recently) reports that Nice Hash, the largest crypto-mining marketplace, has been hacked with over 4,000 bitcoins worth over $50 million stolen.
According to TweakTown, there are some posts by people saying that NiceHash transferred all of the BTC sitting in miners' wallets into a single wallet before NH fully went down.
Why is my nicehash wallet zero? I checked the transactions on a 3rd party website and my balance was zeroed out.
— Bonus Legit (@LegitBonus) December 6, 2017
If NiceHash were hacked, then it makes sense that the hacker pushed all of the Bitcoin into a single wallet and then transferred it to their own wallet. There's no way of getting it back if that's the case, and if that is indeed the case, there's no way NiceHash can restore money to miners' wallets. If we're talking about $50 million or more, it's going to hurt, bad.
Earlier, WklTribune reported that they've been in contact with NiceHash CEO Andrej Nabergoj, who said that NiceHash is "assessing the situation and working with the authorities. We'll have a public statement shortly".
http://www.zerohedge.com/news/2017-12-06/largest-crypto-mining-exchange-confirms-it-was-hacked-over-50-million-bitcoin-stolen
Guest- Guest
Re: Haker ukrao 4.000 BitCoin-a
Holy fuck. Ja danas dobio svoj crypto novčanik, upravo prebacujem većinu imovine na njega, i onda ću ga zakopati na 3 godine. Nakon 3godine, iden išao u neku švicarsku banku i zamjeniti ih za kesh i lagano trošiti
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
4000 kom X 12 000 $, Hohoho mary xmas, haker može komotno u penziju
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
uspio sam izvuć iz jebenog krakena, većinu za sada, stranica je spora i pukla je , snoć se nisam uspio logirati nikako, suport tvrdi da je radi navale prometa(ipak je to istina) , fala kurcu sada sam poslao zahtjev, bitcoin upravo stiže, i povukao sam litecoine, to mi je 80% love, posli ću ostalo, sve ide na moj privatni stick i zakopovana ga u zemlju iduće 3godine, dok ovo nebude vrijedilo barem kao jedan trosobni stan sa pogledom na more
Guest- Guest
nemoran reć da nisam cilu noć spava, haha , ali dobro je sada
Guest- Guest
ili da sve rasprodan i uzmen lipo auto, a već iman auto 2013 godište :/
Guest- Guest
pazite na dedovo upozorenje.. iako su burze 99% sigurne(prošle godine je hakiralo bitfinex, evo sada i ovu burzu) , nemojte sve jedno bitcoine i druge kriptovalute državi online nikako.
tada ih netko drugi "čuva" umjesto vas. čak niti online novčanik. imate desktop novčanike, mobitel novčanike,sve je to puno bolje, a najbolje je isprintati na papir(i to se može), ili pohraniti na nekom specijaliziranom eletronskom offline sefu
tada ih netko drugi "čuva" umjesto vas. čak niti online novčanik. imate desktop novčanike, mobitel novčanike,sve je to puno bolje, a najbolje je isprintati na papir(i to se može), ili pohraniti na nekom specijaliziranom eletronskom offline sefu
Guest- Guest
I ja iman auto iz 2013. i sad razmišljam da si uzmem novi. To je razlog glavmi zašto sad radim umjesto da se zajebavam.
...hibridna pljacka...
2014-04-14
evo moran i ja ić radit, rekao sam doć u 8.30, a 9-30.
samo sam provjerio da mi je moj bitcoin sio sa jebeno krakena.. nisam cilu jebenu noć spava. sjeo. odoh radit. čujuemo se popodne, osim ako se javim sa mobitela haha :)
samo sam provjerio da mi je moj bitcoin sio sa jebeno krakena.. nisam cilu jebenu noć spava. sjeo. odoh radit. čujuemo se popodne, osim ako se javim sa mobitela haha :)
Guest- Guest
Paper wallet, ili stick.Pinochet wrote:pazite na dedovo upozorenje.. iako su burze 99% sigurne(prošle godine je hakiralo bitfinex, evo sada i ovu burzu) , nemojte sve jedno bitcoine i druge kriptovalute državi online nikako.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
ja mislio da ovi što kradu se zovedu lopovi
ono ispadoše hakeri
ono ispadoše hakeri
sta je joda, stiso shupak a,
ja ljepo kazem kupuj joda zlatne plocice i fino zabunkerisi na samo tebi znano mjesto
a ne, ide joda po belom svetu s parama, joda u rvackoj a pare po belom svetu
jbte, kad prdne ovaj bitcoin i ostalo digitalno smece ima da se dimi do mjeseca ;D
ja ljepo kazem kupuj joda zlatne plocice i fino zabunkerisi na samo tebi znano mjesto
a ne, ide joda po belom svetu s parama, joda u rvackoj a pare po belom svetu
jbte, kad prdne ovaj bitcoin i ostalo digitalno smece ima da se dimi do mjeseca ;D
» Haker iz Đakova
» Bitcoin
» Neoljevica vs bitcoin
» Bitcoin tulipomanija
» Haker iz Đakova
» Bitcoin
» Neoljevica vs bitcoin
» Bitcoin tulipomanija
Page 1 of 3