ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

''Pokloni za siromašnu djecu završili u privatnom katoličkom vrtiću, državna tajnica pobjegla od kamera''

Page 5 of 12 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next

Go down

''Pokloni za siromašnu djecu završili u privatnom katoličkom vrtiću, državna tajnica pobjegla od kamera'' - Page 5 Empty Re: ''Pokloni za siromašnu djecu završili u privatnom katoličkom vrtiću, državna tajnica pobjegla od kamera''

Post by catabbath Thu 7 Dec - 0:12

danni1 wrote: A i imamo ispovijed za slučajeve kad posrnemo. Sv. Nikola se odavno slavi, davno prije otkriča amerike tako da s tim sranjem i konzumerizmom nema veze.

Je, počeli ste ga slaviti kad se prvi put pojavio na reklami Coca Cole :) . Ja i ti smo bezbožnici samo za razliku od tebe ja nisam lažov cheers

catabbath

2015-08-22

Back to top Go down

''Pokloni za siromašnu djecu završili u privatnom katoličkom vrtiću, državna tajnica pobjegla od kamera'' - Page 5 Empty Re: ''Pokloni za siromašnu djecu završili u privatnom katoličkom vrtiću, državna tajnica pobjegla od kamera''

Post by michaellcmacha Thu 7 Dec - 0:12

catabbath wrote:
michaellcmacha wrote:pa ne znam moguće su glupe ko kurac kad se boje klošara sa mikrofonom i kamerom...

U principu lopov bježi kad ga se uhvati u krađi, tako i one.
ja bih rekao da se u konkretnom slučaju radi o glupačicama koje ne znaju ni koji kurac rade  ni kud su došle ni kojim poslom, bolje da su poslali bilo kog sa estrade da to odradi oni bi se bez jebemti bolje snašli... mada kako napisah u dva gornja upisa nažalost obraćajući se mentalno zaostaloj osobi zvanoj ezek... ovdje je sve uredno odrađeno i pokloni su došli potrebitima samo su ove klokanice se usrale pred lešinarima sa mikrofonom i kamerom...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by red wolf Thu 7 Dec - 0:13

michaellcmacha wrote:
red wolf wrote:
michaellcmacha wrote:
red wolf wrote:
michaellcmacha wrote:ali ovaj vrtić u stvari po svom statutu prvenstveno u svoje programe prima potrebitu djecu... tak da je nejasno u čemu je problem...
Faca državne tajnice kad joj je novinarka objasnila što piše na darovima, pa njen šprint ( ide li na hrvatskom ''š'' ili ''s'' ovdje ?) dok je pobjegla...Ministrica pobjegla na sporedna vrata i onda časna i njena objašnjenja...Strava...
pa ne znam moguće su glupe ko kurac kad se boje klošara sa mikrofonom i kamerom... jebeš njih kad ne znaju kud su išle i zbog čeg su išle... uglavnom ti darovi su došli tamo gdje su i trebali doći...
Pa nisu došli tamo gdje trebaju...Zato je razumljiva njihova reakcija...Ali, ova časna...Strava...hahahahahahahahahahahahahahahaha
moguće su one glupe ali ti si nedvojbeno konjina kakvu je raritet poznavati čak i na ovaj način... taj vrtić je po statusu upotrebe javna ustanova ali po vlasničkom statusu je privatni... isti se slijedom svojih korisnika zbog nedostatnosti roditelja u platežnom smislu sufinancira od strane grada zagreba, i aj da ponovim iako si ti debil kojem nema smisla ponavljati... u vrtiću su djeca koja dolaze iz obitelji koje u konkretnom slučaju možemo okvalificirati kao potrebite... jel ima išta još da ti nije jasno... debilocerekalo
Jer ne jebem vas hadezeovce niti jedan posto...Jedna državna tajnica je shvatila što se dogodilo...Pa je pobjegla...Razumijem ju...Ministirca je pobjegla čak prije nje...I nju razumijem...Ali tebe ne razumijem...Ali, ipak si ti njihov glasač i opet ćeš glasati za njih...To ne razumijem...
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Thu 7 Dec - 0:14

michaellcmacha wrote:
catabbath wrote:
michaellcmacha wrote:pa ne znam moguće su glupe ko kurac kad se boje klošara sa mikrofonom i kamerom...

U principu lopov bježi kad ga se uhvati u krađi, tako i one.
ja bih rekao da se u konkretnom slučaju radi o glupačicama koje ne znaju ni koji kurac rade  ni kud su došle ni kojim poslom, bolje da su poslali bilo kog sa estrade da to odradi oni bi se bez jebemti bolje snašli... mada kako napisah u dva gornja upisa nažalost obraćajući se mentalno zaostaloj osobi zvanoj ezek... ovdje je sve uredno odrađeno i pokloni su došli potrebitima samo su ove klokanice se usrale pred lešinarima sa mikrofonom i kamerom...
a to je samo zato što uhljebuše ne znaju svoj posao niti su si iole dale truda da pogledaju kud idu i kojim poslom...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by catabbath Thu 7 Dec - 0:16

michaellcmacha wrote:... ovdje je sve uredno odrađeno i pokloni su došli potrebitima

Pa sad koliko su potrebita dječica bogatih HDZovaca u elitnom privatnom vrtiću koji deklarativno kaže da je otvoren za sve a  u stvari običan puk ne može ni prismrditi...
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by Noor Thu 7 Dec - 0:19

catabbath wrote:
danni1 wrote: A i imamo ispovijed za slučajeve kad posrnemo. Sv. Nikola se odavno slavi, davno prije otkriča amerike tako da s tim sranjem i konzumerizmom nema veze.

Je, počeli ste ga slaviti kad se prvi put pojavio na reklami Coca Cole :) . Ja i ti smo bezbožnici samo za razliku od tebe ja nisam lažov cheers
pa ti čovječe ne znaš ni o čemu pišeš, jer ne razlikuješ Sv. Nikolu od izmišljenog Djeda Božićnjaka, koji je na Cola Coli.

Last edited by Noor on Thu 7 Dec - 0:22; edited 1 time in total
Noor
Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Thu 7 Dec - 0:20

red wolf wrote:
michaellcmacha wrote:
red wolf wrote:
michaellcmacha wrote:
red wolf wrote:
Faca državne tajnice kad joj je novinarka objasnila što piše na darovima, pa njen šprint ( ide li na hrvatskom ''š'' ili ''s'' ovdje ?) dok je pobjegla...Ministrica pobjegla na sporedna vrata i onda časna i njena objašnjenja...Strava...
pa ne znam moguće su glupe ko kurac kad se boje klošara sa mikrofonom i kamerom... jebeš njih kad ne znaju kud su išle i zbog čeg su išle... uglavnom ti darovi su došli tamo gdje su i trebali doći...
Pa nisu došli tamo gdje trebaju...Zato je razumljiva njihova reakcija...Ali, ova časna...Strava...hahahahahahahahahahahahahahahaha
moguće su one glupe ali ti si nedvojbeno konjina kakvu je raritet poznavati čak i na ovaj način... taj vrtić je po statusu upotrebe javna ustanova ali po vlasničkom statusu je privatni... isti se slijedom svojih korisnika zbog nedostatnosti roditelja u platežnom smislu sufinancira od strane grada zagreba, i aj da ponovim iako si ti debil kojem nema smisla ponavljati... u vrtiću su djeca koja dolaze iz obitelji koje u konkretnom slučaju možemo okvalificirati kao potrebite... jel ima išta još da ti nije jasno... debilocerekalo
Jer ne jebem vas hadezeovce niti jedan posto...Jedna državna tajnica je shvatila što se dogodilo...Pa je pobjegla...Razumijem ju...Ministirca je pobjegla čak prije nje...I nju razumijem...Ali tebe ne razumijem...Ali, ipak si ti njihov glasač i opet ćeš glasati za njih...To ne razumijem...
moj grijeh, moj grijeh, moj bezgranični grijeh... zato molim tebe umjesto Marije da se ti kandidiraš na slijedećim izborima pa da konačno ja i sav ostali mnogogriješni svijet imamo kome podariti svoj glas da nas povede u bolje sutra ili u tri pičke materine ili gdje god već....

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by catabbath Thu 7 Dec - 0:23

Noor wrote:
catabbath wrote:Je, počeli ste ga slaviti kad se prvi put pojavio na reklami Coca Cole :) . Ja i ti smo bezbožnici samo za razliku od tebe ja nisam lažov cheers
pa ti čovječe ne znaš ni o čemu pišeš, jer ne razlikuješ Sv. Nikolu od izmišljenog Djeda Božičnjaka, koji je na Cola Coli.

Kad si ga ti počela slaviti konzumeristički? 91ve ili još za vrijeme Juge?
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by Noor Thu 7 Dec - 0:24

catabbath wrote:
Noor wrote:
catabbath wrote:Je, počeli ste ga slaviti kad se prvi put pojavio na reklami Coca Cole :) . Ja i ti smo bezbožnici samo za razliku od tebe ja nisam lažov cheers
pa ti čovječe ne znaš ni o čemu pišeš, jer ne razlikuješ Sv. Nikolu od izmišljenog Djeda Božičnjaka, koji je na Cola Coli.

Kad si ga ti počela slaviti konzumeristički? 91ve ili još za vrijeme Juge?
koga? Sv. Nikolu? pa od kad znam za sebe sestra i ja smo čistile čizme i ostavljale ih u prozoru...znači, debelo za Juge
Noor
Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Thu 7 Dec - 0:25

catabbath wrote:
michaellcmacha wrote:... ovdje je sve uredno odrađeno i pokloni su došli potrebitima

Pa sad koliko su potrebita dječica bogatih HDZovaca u elitnom privatnom vrtiću koji deklarativno kaže da je otvoren za sve a  u stvari običan puk ne može ni prismrditi...
jel ja to osjetim nacifašistički vonj u tvom upisu... de pogledaj slike te "žigosane djece" i pojasni na koji način detektiraš da su to djeca hdzovaca... kako vam jezik neće nego pravo onako pravo fašistički.... ;)...
http://www.dominikanke.org/index.php?option=com_content&view=article&id=56%3Afotogalerija-djeji-vrti-blaena-hozana-&catid=18%3Ahozana-fotogalerija&Itemid=49

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by catabbath Thu 7 Dec - 0:27

Noor wrote:koga? Sv. Nikolu? pa od kad znam za sebe sestra i ja smo čistile čizme i ostavljale ih u prozoru...znači, debelo za Juge

Eto. Coca cola vam je taj običaj uvela 1931. davno prije Juge study
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by catabbath Thu 7 Dec - 0:28

michaellcmacha wrote: pojasni na koji način detektiraš da su to djeca hdzovaca...

Po tetama koje su donijele poklone za odabrane.
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by L'âme Thu 7 Dec - 0:29

red wolf wrote:
maggie13 wrote:
red wolf wrote:
maggie13 wrote:Nema slucaja sufinanciranja u tom vrticu, a i mali bogatasi ne mogu poklonit darove siromasnoj djeci pa naucit cinit dobra volja.
Državna tajnica, hadezeovka, bježi od kamera...Ministrica isparila...Jadna časna pokušava nešto objasniti...I ti, hadezeovka, još imaš srama braniti ovo...Da vas nema, trebalo bi vas izmisliti...
djeca su najvaznija, ali ti to ne mozes razumjeti.
Vama hadezeovcima su djeca na prvom mjestu...
vama ogranicenim i licemjernim kriticarima dusebriznicima ni vlastita pamet nije, jer je nemate.
O djeci da i ne govorim.
To se nadam da nemate.
Jedino sto sam o tebi naucila ovdje je da samo znas generalizirat i osudjivat te da nista ne razumijes.
Komentiraj ono sto sam napisala, a prestani gluposti pisat.
Ako mozes.
Vjecni sam optimist.

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by kaya Thu 7 Dec - 0:31

Ja mislim da je tijek događaja bio ovakav: ministrica i ova lopata su odlučile od svih vrtića posjetiti privatni katolički za kamere , onda su odlučile iz ministarstva popaliti poklone za potrebite i odnjeti u katolički vrtić da oni ne moraju kupovati a i one su kao nešto donijele . Onda su ove dve novinari izbezumili pitanjem pa su pobjegle da se dogovore s ravnateljicom . Onda je ravnateljica koja je jos veće tele od njih izašla i rekla najgluplju stvar, da je vrtić kupio poklone a da ce potrebitima dostaviti “poklone za potrebite”. Zaboravila je da su novinari snimili poklone “ koje je kupio vrtić” na stolu sa zvjezdicom EU :)
A jbg.. bad luck..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by L'âme Thu 7 Dec - 0:33

Citam danas, u prosloj godini jedno dijete posvojeno.
Mali Denis ubijen u Istri.

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by catabbath Thu 7 Dec - 0:33

kaja wrote:Ja mislim da je tijek događaja bio ovakav: ministrica i ova lopata su odlučile od svih vrtića posjetiti privatni katolički za kamere  , onda su odlučile iz ministarstva popaliti poklone za potrebite i odnjeti u katolički vrtić da oni ne moraju kupovati a i one su kao nešto donijele . Onda su ove dve novinari izbezumili pitanjem  pa su pobjegle da se dogovore s ravnateljicom . Onda je ravnateljica koja je jos veće tele od njih izašla i rekla najgluplju stvar, da je vrtić kupio poklone a da ce potrebitima dostaviti “poklone za potrebite”. Zaboravila je da su novinari snimili poklone “ koje je kupio vrtić” na stolu sa zvjezdicom EU :)
A jbg.. bad luck..

Ima smisla.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by veber Thu 7 Dec - 0:34

Noor wrote:
catabbath wrote:

pa ti čovječe ne znaš ni o čemu pišeš, jer ne razlikuješ Sv. Nikolu od izmišljenog Djeda Božićnjaka, koji je na Cola Coli.

Mali zguglaj da vidiš od kuda deda mraz. I zašto jensv nikola baš tako formuliran i zašto je božić s martovskih ida premješten na zimski solsticij. No o tome in vivo ili ozbiljnijeg servisa.
Kao hint, kršćanstvo je kopiralo rim i ugradilo talmud.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Noor Thu 7 Dec - 0:34

catabbath wrote:
Noor wrote:koga? Sv. Nikolu? pa od kad znam za sebe sestra i ja smo čistile čizme i ostavljale ih u prozoru...znači, debelo za Juge

Eto. Coca cola vam je taj običaj uvela 1931. davno prije Juge study
Prvi poznati crtež Djedice u crvenom odjelu s bijelim krznom naslikao je davne 1881. godine Thomas Nast, prema liku iz dječje pjesmice.

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Noor Thu 7 Dec - 0:36

veber wrote:
Noor wrote:
catabbath wrote:

Mali zguglaj da vidiš od kuda deda mraz. I zašto jensv nikola baš tako formuliran i zašto je božić s martovskih ida premješten na zimski solsticij. No o tome in vivo ili ozbiljnijeg servisa.
Kao hint, kršćanstvo je kopiralo rim i ugradilo talmud.
ma znam, al danas se to odvaja...nikola je jedno, a božičnjak drugo.
Noor
Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by kaya Thu 7 Dec - 0:37

Jer ako malo razmisliš, poklone za potrebite treba dati roditeljima da im oni poklone. Ne možes im dati u vrticu jer sto ces dati jednima drugima ne , ili siromašnima sa zvjezdicom a drugima bez zvjezdice.
Znaci u vrticu to podijeliti je nemoguce, a sto rade onda na stolu u vrticu?
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by veber Thu 7 Dec - 0:39

Kod mene je deda mraz, badnjak provedem sa starim, za božić dolazim k sebi. To su Hrvatski običaji. Mada mi i germanske ubacimo.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 12 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next

Back to top

- Similar topics