''Pokloni za siromašnu djecu završili u privatnom katoličkom vrtiću, državna tajnica pobjegla od kamera''
Page 4 of 12
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: ''Pokloni za siromašnu djecu završili u privatnom katoličkom vrtiću, državna tajnica pobjegla od kamera''
Nije to neg se ateisti uvijek guraju za poklone, božićnice, uskrsnice a stalno seru o sekularizaciji, po običaju. Nemaju ništa svoje pa otimaju tuđe ( od vjernika).catabbath wrote:danni1 wrote:Da, to su katolici tamo organizirali i poslali poklone. Nije valjda kakva Soroševa ekipa.
Katolici (i vjerojatno HDZovci) su eventualno po običaju pokrali tuđe poklone, tradicija jbg.
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
Re: ''Pokloni za siromašnu djecu završili u privatnom katoličkom vrtiću, državna tajnica pobjegla od kamera''
ajd odjebi s tim sranjima. više sam poklonio vrtićima i školama nego vi "kršćani".
i samo je jednom da nisam znao izašla zahvalnica za donaciju. nikada nisam htio da mi se ime spomene. za jebene jaslice sam donirao.
i samo je jednom da nisam znao izašla zahvalnica za donaciju. nikada nisam htio da mi se ime spomene. za jebene jaslice sam donirao.
2014-12-30
danni1 wrote:Nemaju ništa svoje pa otimaju tuđe ( od vjernika).
LOL veliki vjernici slavite lika kojeg je izmislila američki trgovački lobi
danni1 wrote:Nemaju ništa svoje pa otimaju tuđe ( od vjernika).
LOL veliki vjernici slavite lika kojeg je izmislio američki trgovački lobi
catabbath-
2015-08-22
ali ovaj vrtić u stvari po svom statutu prvenstveno u svoje programe prima potrebitu djecu... tak da je nejasno u čemu je problem...
2015-08-08
Ti dobro znaš kome si poklanjao i zašto?veber wrote:ajd odjebi s tim sranjima. više sam poklonio vrtićima i školama nego vi "kršćani".
Pa ne baš...catabbath wrote:danni1 wrote:Nemaju ništa svoje pa otimaju tuđe ( od vjernika).
LOL veliki vjernici slavite lika kojeg je izmislila američki trgovački lobi
https://www.24sata.hr/tech/znanstvenici-su-odusevljeni-pronasli-kosti-svetog-nikole-551453
red wolf-
2016-02-10
nebitno, pitanje je zašto vi to slavite.catabbath wrote:danni1 wrote:Nemaju ništa svoje pa otimaju tuđe ( od vjernika).
LOL veliki vjernici slavite lika kojeg je izmislio američki trgovački lobi
u KATOLIČKOMmichaellcmacha wrote:ali ovaj vrtić u stvari po svom statutu prvenstveno u svoje programe prima potrebitu djecu... tak da je nejasno u čemu je problem...
Faca državne tajnice kad joj je novinarka objasnila što piše na darovima, pa njen šprint ( ide li na hrvatskom ''š'' ili ''s'' ovdje ?) dok je pobjegla...Ministrica pobjegla na sporedna vrata i onda časna i njena objašnjenja...Strava...michaellcmacha wrote:ali ovaj vrtić u stvari po svom statutu prvenstveno u svoje programe prima potrebitu djecu... tak da je nejasno u čemu je problem...
red wolf-
2016-02-10
michaellcmacha wrote:ali ovaj vrtić u stvari po svom statutu prvenstveno u svoje programe prima potrebitu djecu... tak da je nejasno u čemu je problem...
Prednost pri upisu u redovite p
rograme određuje Dječji vrtić
prema sljedećim
kriterijima:
-
dijete roditelja invalida Domovinskog rata
-
dijete oba zaposlena roditelja
-
dijete koje živi samo s jednim zaposlenim roditeljem
-
dijete samohranog zaposlenog roditelja
-
dijete u udomiteljskoj obitelji, bez roditelja
ili bez odgovarajuće roditeljske skrbi
-
dijete iz obitelji s troje ili više malodobne djece
-
dijete u godini prije polaska u osnovnu školu
-
dijete roditelja koji primaju doplatak za djecu
-
dijete roditelja koji žele katolički odgoj
-
dijete roditelja koji imaju već upisano jedno ili više djece u naš vrtić
2015-08-08
danni1 wrote:nebitno, pitanje je zašto vi to slavite.
Baš obrnuto. Jedino vi spominjete da je konzumerizam i materijalizam i krađa grijeh a kako vidimo u praksi radite sve suprotno...termin poznat kao "kršćanska dvoličnost"
svima. nisam brojao krvna zrnca. u 5g koliko je moja mala išla u vrtić sve su grupe dobile po dva računala, printere. kasnije su drugi roditelji počeli donirat papir i sl.danni1 wrote:Ti dobro znaš kome si poklanjao i zašto?veber wrote:ajd odjebi s tim sranjima. više sam poklonio vrtićima i školama nego vi "kršćani".
donirao sam od srca, ne kao ti i sl. tebi s predumišljajem.
2014-12-30
pa ne znam moguće su glupe ko kurac kad se boje klošara sa mikrofonom i kamerom... jebeš njih kad ne znaju kud su išle i zbog čeg su išle... uglavnom ti darovi su došli tamo gdje su i trebali doći...red wolf wrote:Faca državne tajnice kad joj je novinarka objasnila što piše na darovima, pa njen šprint ( ide li na hrvatskom ''š'' ili ''s'' ovdje ?) dok je pobjegla...Ministrica pobjegla na sporedna vrata i onda časna i njena objašnjenja...Strava...michaellcmacha wrote:ali ovaj vrtić u stvari po svom statutu prvenstveno u svoje programe prima potrebitu djecu... tak da je nejasno u čemu je problem...
2015-08-08
Pa nisu došli tamo gdje trebaju...Zato je razumljiva njihova reakcija...Ali, ova časna...Strava...hahahahahahahahahahahahahahahahamichaellcmacha wrote:pa ne znam moguće su glupe ko kurac kad se boje klošara sa mikrofonom i kamerom... jebeš njih kad ne znaju kud su išle i zbog čeg su išle... uglavnom ti darovi su došli tamo gdje su i trebali doći...red wolf wrote:Faca državne tajnice kad joj je novinarka objasnila što piše na darovima, pa njen šprint ( ide li na hrvatskom ''š'' ili ''s'' ovdje ?) dok je pobjegla...Ministrica pobjegla na sporedna vrata i onda časna i njena objašnjenja...Strava...michaellcmacha wrote:ali ovaj vrtić u stvari po svom statutu prvenstveno u svoje programe prima potrebitu djecu... tak da je nejasno u čemu je problem...
red wolf-
2016-02-10
michaellcmacha wrote:pa ne znam moguće su glupe ko kurac kad se boje klošara sa mikrofonom i kamerom...
U principu lopov bježi kad ga se uhvati u krađi, tako i one.
catabbath-
2015-08-22
u biti i dandanas, doniram laptop, printer, pc vrtiću, a moja mala krenula u prvi.
srednje.
okorištavam se vrtićem ko kradezejovci.
srednje.
okorištavam se vrtićem ko kradezejovci.
2014-12-30
moguće su one glupe ali ti si nedvojbeno konjina kakvu je raritet poznavati čak i na ovaj način... taj vrtić je po statusu upotrebe javna ustanova ali po vlasničkom statusu je privatni... isti se slijedom svojih korisnika zbog nedostatnosti roditelja u platežnom smislu sufinancira od strane grada zagreba, i aj da ponovim iako si ti debil kojem nema smisla ponavljati... u vrtiću su djeca koja dolaze iz obitelji koje u konkretnom slučaju možemo okvalificirati kao potrebite... jel ima išta još da ti nije jasno... debilocerekalored wolf wrote:Pa nisu došli tamo gdje trebaju...Zato je razumljiva njihova reakcija...Ali, ova časna...Strava...hahahahahahahahahahahahahahahahamichaellcmacha wrote:pa ne znam moguće su glupe ko kurac kad se boje klošara sa mikrofonom i kamerom... jebeš njih kad ne znaju kud su išle i zbog čeg su išle... uglavnom ti darovi su došli tamo gdje su i trebali doći...red wolf wrote:Faca državne tajnice kad joj je novinarka objasnila što piše na darovima, pa njen šprint ( ide li na hrvatskom ''š'' ili ''s'' ovdje ?) dok je pobjegla...Ministrica pobjegla na sporedna vrata i onda časna i njena objašnjenja...Strava...michaellcmacha wrote:ali ovaj vrtić u stvari po svom statutu prvenstveno u svoje programe prima potrebitu djecu... tak da je nejasno u čemu je problem...
2015-08-08
Neumjerenost je grijeh. A i imamo ispovijed za slučajeve kad posrnemo. Sv. Nikola se odavno slavi, davno prije otkriča amerike tako da s tim sranjem i konzumerizmom nema veze.catabbath wrote:danni1 wrote:nebitno, pitanje je zašto vi to slavite.
Baš obrnuto. Jedino vi spominjete da je konzumerizam i materijalizam i krađa grijeh a kako vidimo u praksi radite sve suprotno...termin poznat kao "kršćanska dvoličnost"
kradu od djece , sad sam sve vidio
katolicka uljudba
katolicka uljudba
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
danni1 wrote: A i imamo ispovijed za slučajeve kad posrnemo. Sv. Nikola se odavno slavi, davno prije otkriča amerike tako da s tim sranjem i konzumerizmom nema veze.
Je, počeli ste ga slaviti kad se prvi put pojavio na reklami Coca Cole . Ja i ti smo bezbožnici samo za razliku od tebe ja nisam lažov
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Državna tajnica na daljinsko upravljanje
» Kako bježi državna tajnica hehe
» Ukrali poklone za siromašnu djecu u Glini, javila se policija
» Bandić pokušao omalovažiti tete u vrtiću
» Sekte haraju Katoličkom uljudbom
» Kako bježi državna tajnica hehe
» Ukrali poklone za siromašnu djecu u Glini, javila se policija
» Bandić pokušao omalovažiti tete u vrtiću
» Sekte haraju Katoličkom uljudbom
Page 4 of 12