''Pokloni za siromašnu djecu završili u privatnom katoličkom vrtiću, državna tajnica pobjegla od kamera''
Page 9 of 12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: ''Pokloni za siromašnu djecu završili u privatnom katoličkom vrtiću, državna tajnica pobjegla od kamera''
veber wrote:Je, a hrvati subkitil jelku i jeli bakalar od stoljeća sedmog. Ti si kao i kolinda, jebe vas povjest.
sveti nikola je još mojoj baki nosil sitne poklone, kad je bila mala, onda se doduše poklanjalo nešto tipa voća, slatkiša. A to je bilo prije fest više od sto godina.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: ''Pokloni za siromašnu djecu završili u privatnom katoličkom vrtiću, državna tajnica pobjegla od kamera''
bakalar je isto stoljećima prisutan u Hrvatskoj, jer se kao sušen mogao transportirat na daljinu i prodavat
Nikafa nisam imao amigu pa nemrem sudit. Nedavno sam kzpuo kćeri lenovo za soma ojra i pet god garancije i rekao joj da donfaxa se ne pojavljuje sa zahtjevima oko pca ili laptopa.
2014-12-30
kaja wrote:Nisi ušao u materiju. Poklone za potrebite ne možes podijeliti stavljajući ih na stol, jer ne možes Ivici reci ti uzmi a tebi Marice ne treba. Pokloni su trebali biti distribuirani roditeljima. Kroz koji kanal ne znam. Treba vidjeti kako su dostavili ostale.slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:Znaci u vrticu to podijeliti je nemoguce, a sto rade onda na stolu u vrticu?
Majke ti Janje i oca Franje, pa dijele ih tete u vrtićima. Barem to nije problem zaključiti.
Ovdje su Margareta i Nada htjele ispasti velikodušne i donjeti poklone katoličkom vrticu ali kao svaki pravi uhljeb nisu ih htjele platiti nego su maznule sa hrpice za potrebite. Međutim zajeb je bio sto su paketi kao označene novčanice , na njima je zvjezdica i adresa - za potrebite!
:)
u biti državni dužnosnici kad službeno idu djeci u vrtiće ne plaćaju poklone iz svog džepa, jer idu u ime države a ne svoje osobno.
pa zar djeca (dob do 14 godina) nisu samo i jedino djeca...maggie13 wrote:Hdz djeca, Sdp djeca, i ostala.slidingdoorsoperator wrote:maggie13 wrote:djeca su najvaznija, ali ti to ne mozes razumjeti.red wolf wrote:Državna tajnica, hadezeovka, bježi od kamera...Ministrica isparila...Jadna časna pokušava nešto objasniti...I ti, hadezeovka, još imaš srama braniti ovo...Da vas nema, trebalo bi vas izmisliti...maggie13 wrote:Nema slucaja sufinanciranja u tom vrticu, a i mali bogatasi ne mogu poklonit darove siromasnoj djeci pa naucit cinit dobra volja.
Naravno da ne može kada nije čovjek.
2015-08-08
maggie13 wrote:Hdz djeca, Sdp djeca, i ostala.slidingdoorsoperator wrote:maggie13 wrote:
djeca su najvaznija, ali ti to ne mozes razumjeti.
Taj njegov licemjerni šovinizam uz istovremeno blebetanje o nekakvom imaginarnom jedinstvu stvarno zna biti jako gadljiv do razine nepodnošljivosti.
Guest- Guest
marcellus wrote:bakalar je isto stoljećima prisutan u Hrvatskoj, jer se kao sušen mogao transportirat na daljinu i prodavat
Ne seri, pojavio se nakon ww2 kao pomoć.
U mojoj obitelji se za badnjak jele pečenice i kiselo zelje kao i kod drugih. U priobalju riba ili sušena hobotnica na buzaru.
Jelka se počela kititi 50ih, ne iskrivljuj povjest kao ovi tvoji na vlasti
2014-12-30
jebote pa ne radi se tu o šovinizmu... to je psihopatski oblik pritajene mržnje koji je onog trenutka kad se pružilas prilika potrpao u jame tisuće djece koja su bila nečija djeca pa onda igrom slučaja ili od kulaka ili od industrijalaca ilki pak od ustaša ali ajde onda u tom slučaju je ionako bilo skroz opravdano ih potamaniti zajedno sa roditeljima...slidingdoorsoperator wrote:maggie13 wrote:Hdz djeca, Sdp djeca, i ostala.slidingdoorsoperator wrote:maggie13 wrote:
Taj njegov licemjerni šovinizam uz istovremeno blebetanje o nekakvom imaginarnom jedinstvu stvarno zna biti jako gadljiv do razine nepodnošljivosti.
2015-08-08
ok, vjerojatno nemaju predviđene troškove za poklone iz državne blagajne, mogla je svaka dati iz svoga džepa 1500 kuna i bok.marcellus wrote:kaja wrote:Nisi ušao u materiju. Poklone za potrebite ne možes podijeliti stavljajući ih na stol, jer ne možes Ivici reci ti uzmi a tebi Marice ne treba. Pokloni su trebali biti distribuirani roditeljima. Kroz koji kanal ne znam. Treba vidjeti kako su dostavili ostale.slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:Znaci u vrticu to podijeliti je nemoguce, a sto rade onda na stolu u vrticu?
Majke ti Janje i oca Franje, pa dijele ih tete u vrtićima. Barem to nije problem zaključiti.
Ovdje su Margareta i Nada htjele ispasti velikodušne i donjeti poklone katoličkom vrticu ali kao svaki pravi uhljeb nisu ih htjele platiti nego su maznule sa hrpice za potrebite. Međutim zajeb je bio sto su paketi kao označene novčanice , na njima je zvjezdica i adresa - za potrebite!
:)
u biti državni dužnosnici kad službeno idu djeci u vrtiće ne plaćaju poklone iz svog džepa, jer idu u ime države a ne svoje osobno.
ali čemu kada su u sobi pokloni za potrebite :)
ah, kakogod, završili su kod djece nema veze, i među njima ima potrebitih.
ali slati pomoć u upravu da prosljede dalje je ludaštvo...
uhljebi sve pokradu, oni su potrebiti:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
michaellcmacha wrote:jebote pa ne radi se tu o šovinizmu... to je psihopatski oblik pritajene mržnje koji je onog trenutka kad se pružilas prilika potrpao u jame tisuće djece koja su bila nečija djeca pa onda igrom slučaja ili od kulaka ili od industrijalaca ilki pak od ustaša ali ajde onda u tom slučaju je ionako bilo skroz opravdano ih potamaniti zajedno sa roditeljima...slidingdoorsoperator wrote:maggie13 wrote:Hdz djeca, Sdp djeca, i ostala.slidingdoorsoperator wrote:maggie13 wrote:
Nešto slično je napisao Yehudi u vezi islamista i njihove djece. U stilu, ta djeca još nisu islamisti, ali će postati pa ih je najbolje potamaniti na vrijeme ili tako nekako.
Mislim, ovdje stvarno ima ekipe sa genocidnim ambicijama.
Guest- Guest
u pravu je, ovdje i u italiji jede se bakalar stoljećima. nigdje drugdje oko nas, za badnjak jel..veber wrote:marcellus wrote:bakalar je isto stoljećima prisutan u Hrvatskoj, jer se kao sušen mogao transportirat na daljinu i prodavat
U mojoj obitelji se za badnjak jele pečenice i kiselo zelje kao i kod drugih. U priobalju riba ili sušena hobotnica na buzaru.
2015-08-15
ko to?michaellcmacha wrote:jebote pa ne radi se tu o šovinizmu... to je psihopatski oblik pritajene mržnje koji je onog trenutka kad se pružilas prilika potrpao u jame tisuće djece koja su bila nečija djeca pa onda igrom slučaja ili od kulaka ili od industrijalaca ilki pak od ustaša ali ajde onda u tom slučaju je ionako bilo skroz opravdano ih potamaniti zajedno sa roditeljima...slidingdoorsoperator wrote:maggie13 wrote:Hdz djeca, Sdp djeca, i ostala.slidingdoorsoperator wrote:maggie13 wrote:
2015-08-15
veber wrote:Ne seri, pojavio se nakon ww2 kao pomoć.marcellus wrote:bakalar je isto stoljećima prisutan u Hrvatskoj, jer se kao sušen mogao transportirat na daljinu i prodavat
http://www.baccala-della-mamma.com/povijest.asp
Guest- Guest
Trebala bi biti.michaellcmacha wrote:pa zar djeca (dob do 14 godina) nisu samo i jedino djeca...maggie13 wrote:Hdz djeca, Sdp djeca, i ostala.slidingdoorsoperator wrote:maggie13 wrote:djeca su najvaznija, ali ti to ne mozes razumjeti.red wolf wrote:
Državna tajnica, hadezeovka, bježi od kamera...Ministrica isparila...Jadna časna pokušava nešto objasniti...I ti, hadezeovka, još imaš srama braniti ovo...Da vas nema, trebalo bi vas izmisliti...
Pitanje je tko je potrebit i koliko ima stvarnih socijalnih slucajeva, a koliko obitelji koje zive skromno.
2014-04-12
kaja wrote:
u pravu je, ovdje i u italiji jede se bakalar stoljećima.
Druga je priča što je postao posebno popularan kada se pojavila mogućnost uvoza puno jeftinijeg sušenog bakalara iz Norveške.
Guest- Guest
ma da. ali nigdje drugdje se on jede za badnjak osim tu i u IT, i neka još zemlja, malo egzotična, maroko možda, nisam sigurna..slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:
u pravu je, ovdje i u italiji jede se bakalar stoljećima.
Druga je priča što je postao posebno popularan kada se pojavila mogućnost uvoza puno jeftinijeg sušenog bakalara iz Norveške.
2015-08-15
veber wrote:marcellus wrote:bakalar je isto stoljećima prisutan u Hrvatskoj, jer se kao sušen mogao transportirat na daljinu i prodavat
joj daj ne gnoji jelka se kitila u pretprošlom stoljeću, bar u Zagrebu. Bar mi je tak baka pričala, a i mama mi je kitila jelku ko klinka i još ima te kuglice, a i to je bilo prije pedesetih.
KuK monarhija i to.
https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/zasto-uopce-kitimo-jelku-za-bozic.html
"Iako je ukrašavanje doma zelenilom uvriježeno od davnina u Hrvatskoj se običaj kićenja božićnog drvca pojavio tek 1850-ih godina."
'Ukrašeno drvce uvode luterani u 16. stoljeću u Njemačkoj, a konzumerizam je omogućio širenje kićenja drvca i u nekršćanske dijelove svijeta',
tu nema dvojbe ni najmanje... likovi poput tog ezekiela, jehudija ali i ovog istrijana i sokola su stvarno osobe koji kad bi mogli bi bez jebemti tamanili sve što im dođe pod ruku a da im nije po volji i na njihovoj ideološkoj trasi... ipak uglavnom su bezopasni jer se radi o kukavicama i mala je vjerojatnost da uziđu do vrha piramide, ali ako kojim slučajem doguraju tako visoko ko onaj nacionalkomunist hićo ili sindikalfašist muso onda ode dosta tog u tropičkumaterinu...slidingdoorsoperator wrote:michaellcmacha wrote:jebote pa ne radi se tu o šovinizmu... to je psihopatski oblik pritajene mržnje koji je onog trenutka kad se pružilas prilika potrpao u jame tisuće djece koja su bila nečija djeca pa onda igrom slučaja ili od kulaka ili od industrijalaca ilki pak od ustaša ali ajde onda u tom slučaju je ionako bilo skroz opravdano ih potamaniti zajedno sa roditeljima...slidingdoorsoperator wrote:maggie13 wrote:Hdz djeca, Sdp djeca, i ostala.slidingdoorsoperator wrote:
Nešto slično je napisao Yehudi u vezi islamista i njihove djece. U stilu, ta djeca još nisu islamisti, ali će postati pa ih je najbolje potamaniti na vrijeme ili tako nekako.
Mislim, ovdje stvarno ima ekipe sa genocidnim ambicijama.
2015-08-08
bakalarmarcellus wrote:veber wrote:marcellus wrote:bakalar je isto stoljećima prisutan u Hrvatskoj, jer se kao sušen mogao transportirat na daljinu i prodavat
joj daj ne gnoji jelka se kitila u pretprošlom stoljeću, bar u Zagrebu. Bar mi je tak baka pričala, a i mama mi je kitila jelku ko klinka i još ima te kuglice, a i to je bilo prije pedesetih.
KuK monarhija i to.
https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/zasto-uopce-kitimo-jelku-za-bozic.html
"Iako je ukrašavanje doma zelenilom uvriježeno od davnina u Hrvatskoj se običaj kićenja božićnog drvca pojavio tek 1850-ih godina."
'Ukrašeno drvce uvode luterani u 16. stoljeću u Njemačkoj, a konzumerizam je omogućio širenje kićenja drvca i u nekršćanske dijelove svijeta',
2014-12-30
a, daj mi objasni. moji su tu došli iz njemačke 1700i neke i nikada nisu kitili jelku, čak su se držali slavenski običaja i palili badanj. stari mi je rekao da su tek 70ih prošlog stoljeća počeli kiti jelku zbog djece.
2014-12-30
veber wrote:a, daj mi objasni. moji su tu došli iz njemačke 1700i neke i nikada nisu kitili jelku, čak su se držali slavenski običaja i palili badanj. stari mi je rekao da su tek 70ih prošlog stoljeća počeli kiti jelku zbog djece.
pa gle ja sam ju kitio šezdesetih, a moja stara četrdesetih, a moja baka tam negdje nultih...
vi ste neki pravoslavni njemci s tim badnjakom
Similar topics
» Državna tajnica na daljinsko upravljanje
» Kako bježi državna tajnica hehe
» Ukrali poklone za siromašnu djecu u Glini, javila se policija
» Bandić pokušao omalovažiti tete u vrtiću
» Sekte haraju Katoličkom uljudbom
» Kako bježi državna tajnica hehe
» Ukrali poklone za siromašnu djecu u Glini, javila se policija
» Bandić pokušao omalovažiti tete u vrtiću
» Sekte haraju Katoličkom uljudbom
Page 9 of 12