''Pokloni za siromašnu djecu završili u privatnom katoličkom vrtiću, državna tajnica pobjegla od kamera''
Page 8 of 12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: ''Pokloni za siromašnu djecu završili u privatnom katoličkom vrtiću, državna tajnica pobjegla od kamera''
Noor wrote:
al danas se to odvaja...nikola je jedno, a božičnjak drugo.
Sveti Nikola pada na 6. prosinca, a Djed Božićnjak se veže uz božićno-novogodišnje vrijeme.
Dakle, odvojeno je da teško može biti odvojenije.
Guest- Guest
Re: ''Pokloni za siromašnu djecu završili u privatnom katoličkom vrtiću, državna tajnica pobjegla od kamera''
kaja wrote:Znaci u vrticu to podijeliti je nemoguce, a sto rade onda na stolu u vrticu?
Majke ti Janje i oca Franje, pa dijele ih tete u vrtićima. Barem to nije problem zaključiti.
Guest- Guest
Nisi ušao u materiju. Poklone za potrebite ne možes podijeliti stavljajući ih na stol, jer ne možes Ivici reci ti uzmi a tebi Marice ne treba. Pokloni su trebali biti distribuirani roditeljima. Kroz koji kanal ne znam. Treba vidjeti kako su dostavili ostale.slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:Znaci u vrticu to podijeliti je nemoguce, a sto rade onda na stolu u vrticu?
Majke ti Janje i oca Franje, pa dijele ih tete u vrtićima. Barem to nije problem zaključiti.
Ovdje su Margareta i Nada htjele ispasti velikodušne i donjeti poklone katoličkom vrticu ali kao svaki pravi uhljeb nisu ih htjele platiti nego su maznule sa hrpice za potrebite. Međutim zajeb je bio sto su paketi kao označene novčanice , na njima je zvjezdica i adresa - za potrebite!
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kad nemaš pojma, čabata znaslidingdoorsoperator wrote:catabbath wrote:danni1 wrote:Nemaju ništa svoje pa otimaju tuđe ( od vjernika).
LOL veliki vjernici slavite lika kojeg je izmislio američki trgovački lobi
Svetog Nikolu izmislio američki trgovački lobi? Prvi glas. Ja sam mislio da je čovjek živio još tamo davno u trećem stoljeću.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
kaja wrote:Nisi ušao u materiju. Poklone za potrebite ne možes podijeliti stavljajući ih na stolslidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:Znaci u vrticu to podijeliti je nemoguce, a sto rade onda na stolu u vrticu?
Pa na stolu se nalaze da se tako pokažu djeci u vrtiću i slikaju za medije, a tete ih podijele kasnije sa stola.
Guest- Guest
E ja da sam novinar sada bi istražila koliko je tih paketa došlo i gdje su distribuirani.
Ali prije istrage vec znam, podijelili su ih , barem dio državni uhljebi sebi.
- Margareta, došli neki pokloni iz EU za potrebite , gdje s tim?
- Glupo pitanje, pa to je za nas, podijeli to svima , reci da ministarstvo časti . Ako ostane pošalji negdje :)
Ali prije istrage vec znam, podijelili su ih , barem dio državni uhljebi sebi.
- Margareta, došli neki pokloni iz EU za potrebite , gdje s tim?
- Glupo pitanje, pa to je za nas, podijeli to svima , reci da ministarstvo časti . Ako ostane pošalji negdje :)
2015-08-15
Noor wrote:kad nemaš pojma, čabata znaslidingdoorsoperator wrote:catabbath wrote:danni1 wrote:Nemaju ništa svoje pa otimaju tuđe ( od vjernika).
Svetog Nikolu izmislio američki trgovački lobi? Prvi glas. Ja sam mislio da je čovjek živio još tamo davno u trećem stoljeću.
Pobrkao je svetog Nikolu sa djedom Božićnjakom. Doduše, u Americi tu zapravo i ne prave neku razliku, ali u Evropi je situacija ipak bitno drugačija, posebno u većinski katoličkim zemljama.
Guest- Guest
Je je, i Ivici daju a Marici ne daju jer nije potrebita. Pa Marica udari u dreku..slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:Nisi ušao u materiju. Poklone za potrebite ne možes podijeliti stavljajući ih na stolslidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:Znaci u vrticu to podijeliti je nemoguce, a sto rade onda na stolu u vrticu?
Pa na stolu se nalaze da se tako pokažu djeci u vrtiću i slikaju za medije, a tete ih podijele kasnije sa stola.
2015-08-15
slidingdoorsoperator wrote:veber wrote:ajd odjebi s tim sranjima. više sam poklonio vrtićima i školama nego vi "kršćani".
To više je relativno, jer nije samo pitanje koliko si poklonio u ukupnom iznosu, nego i koliko u relativnom odnosno kao udio od svojih primanja. Siromašniji slojevi u pravilu dijele više humanitarne pomoći od bogatijih, a oni su u puno većoj mjeri praktični vjernici od bogatijih slojeva.
Pa više nego svi siromasi. Računaj nekih 20ak računala
U osnovnoj sam platio maturalac za dvoje djece pod uvjetom da se to ne zna.
Evo sada to prvi put velim. Samo je razrednica znala i agencija. Agencija je za još jedno dijete dala gratis.
2014-12-30
Je ova EU glupa, poslati pomoć na adresu Ministarstva.
Pa to je kao da tiffany pošalje dragulje Pink Panterima da ih dostave u dućane.
Pa to je kao da tiffany pošalje dragulje Pink Panterima da ih dostave u dućane.
2015-08-15
kaja wrote:Je je, i Ivici daju a Marici ne daju jer nije potrebita. Pa Marica udari u dreku..slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:Nisi ušao u materiju. Poklone za potrebite ne možes podijeliti stavljajući ih na stolslidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:Znaci u vrticu to podijeliti je nemoguce, a sto rade onda na stolu u vrticu?
E pa sad. Svakom se djetetu mora nešto dati, jer nije riječ o vrijednosti poklona nego o poklonima i poklanjanju samom po sebi.
Guest- Guest
PP bi još u duhu božića dostavili.
2014-12-30
veber wrote:
Pa više nego svi siromasi.
Više u apsolutnom smislu po vrijednosti darovanog, ali ja nisam govorio o tome nego o relativnom udjelu darovanog u odnosu na prihode darivatelja.
Dakle, ako netko pokloni više u apsolutnim brojevima, a netko više u tom relativnom omjeru, onda je ovaj drugi zapravo na neki način poklonio više.
U biti to je samo načelna primjedba s moje strane i ništa više od toga.
Guest- Guest
vrtio sam ja i 3.1 istina i bog za pisanje i printanje na epsonu sa beskonačnim papirom...:)... ubijala ona kričavo plava boja pozadine i onda što veliš nadošla 95-ica i hdd od 20 gigi... ludilo... 40 gige su se nekak pojavile kad i milenium i onda se amd uzjebao sa onim athlonom na 1,3 gigaherca i duronom na mislim 700 pa je raspizdio intela... :)))) na kraju dobro ispalo u cijeloj priči i amd konačno podigao razinu pa su sad oba prihvatljiva i po cijeni i po mogućnostima...veber wrote:Spectrum je bio zanimljiv. Commodore još bolji. Ono ubaciš kazetu i igraš. Ali 486 je prekretnica. Jebote sada imam mob od 128gb, a sistem mu je na 16. Prvi pc koji sam imao s winsima 95 imao je 40giga i dva floppya
2015-08-08
slidingdoorsoperator wrote:catabbath wrote:danni1 wrote:Nemaju ništa svoje pa otimaju tuđe ( od vjernika).
sveti nikola je donosio djeci u hrvatskoj sitne poklone u čarapu na prozoru dok su se u americi još iskrcavali na plymouth rock i tukli se s medvjedima i indijancima
slidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:kad nemaš pojma, čabata znaslidingdoorsoperator wrote:catabbath wrote:danni1 wrote:Nemaju ništa svoje pa otimaju tuđe ( od vjernika).
Pobrkao je svetog Nikolu sa djedom Božićnjakom. Doduše, u Americi tu zapravo i ne prave neku razliku, ali u Evropi je situacija ipak bitno drugačija, posebno u većinski katoličkim zemljama.
da, djed mraz, santa claus, je zapravo iskrivljeni oblik od st niclaus, sveti nikola, koji je kasnije u SAD sekulariziran i komercijaliziran. No u Hrvatskoj je sveti nikola i dalje sveti nikola.
https://www.tportal.hr/lifestyle/clanak/kako-su-se-skompali-sveti-nikola-i-krampus-ak-05-12-20171204
zgodan tekstić
Je, a hrvati subkitil jelku i jeli bakalar od stoljeća sedmog. Ti si kao i kolinda, jebe vas povjest.
2014-12-30
ili Mikula...marcellus wrote:slidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:kad nemaš pojma, čabata znaslidingdoorsoperator wrote:catabbath wrote:
da, djed mraz, santa claus, je zapravo iskrivljeni oblik od st niclaus, sveti nikola, koji je kasnije u SAD sekulariziran i komercijaliziran. No u Hrvatskoj je sveti nikola i dalje sveti nikola.
https://www.tportal.hr/lifestyle/clanak/kako-su-se-skompali-sveti-nikola-i-krampus-ak-05-12-20171204
zgodan tekstić
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
veber wrote:Spectrum je bio zanimljiv. Commodore još bolji. Ono ubaciš kazetu i igraš. Ali 486 je prekretnica. Jebote sada imam mob od 128gb, a sistem mu je na 16. Prvi pc koji sam imao s winsima 95 imao je 40giga i dva floppya
amiga 500 najbolji kućni komp ikad
Hdz djeca, Sdp djeca, i ostala.slidingdoorsoperator wrote:maggie13 wrote:djeca su najvaznija, ali ti to ne mozes razumjeti.red wolf wrote:Državna tajnica, hadezeovka, bježi od kamera...Ministrica isparila...Jadna časna pokušava nešto objasniti...I ti, hadezeovka, još imaš srama braniti ovo...Da vas nema, trebalo bi vas izmisliti...maggie13 wrote:Nema slucaja sufinanciranja u tom vrticu, a i mali bogatasi ne mogu poklonit darove siromasnoj djeci pa naucit cinit dobra volja.
Naravno da ne može kada nije čovjek.
2014-04-12
veber wrote:Je, a hrvati subkitil jelku i jeli bakalar od stoljeća sedmog. Ti si kao i kolinda, jebe vas povjest.
sveti nikola je još mojoj baki nosil sitne poklone, kad je bila mala, onda se doduše poklanjalo nešto tipa voća, slatkiša. A to je bilo prije fest više od sto godina.
Similar topics
» Državna tajnica na daljinsko upravljanje
» Kako bježi državna tajnica hehe
» Ukrali poklone za siromašnu djecu u Glini, javila se policija
» Bandić pokušao omalovažiti tete u vrtiću
» Sekte haraju Katoličkom uljudbom
» Kako bježi državna tajnica hehe
» Ukrali poklone za siromašnu djecu u Glini, javila se policija
» Bandić pokušao omalovažiti tete u vrtiću
» Sekte haraju Katoličkom uljudbom
Page 8 of 12