Youtube cenzurirao video ministarstva unutarnjih poslova Poljske
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Youtube cenzurirao video ministarstva unutarnjih poslova Poljske
sve bi i jo to skroti za glovu ako je od države, ali privatnici imaju pravo ne ispeći turtu za pederi, i skinuti neki video sa svoga serveraprckov wrote:nastaje kad si odbacio zajednicke moralne principe (a ufol prodajes moral) I ostavio drugoj strain, koja na trzistu ideja nema svoje mjesto I glas, da formira svoje sepataristicke principe, a u kojima je sad moralno skratit drugu za glavu.aben wrote:ka ot trenutak nastaje? tek kad ga država blagoslovi.prckov wrote:onog trenutka kada kompanija drzi monopol I otvoreno staje I podrzava stranu jedne grupe koja radi protiv interesa druge grupe, ona za mene postaje legitimna meta. I to bukvalno meta. Ako nemamo osnovne zajednicke moralne standarde, onda imamo sepataristicke I razlicite, ali su oba standarda isto vrijedna. Meni moja tebi tvoja. Dakle druga strana smatra da je prva strana neprijatelj drugoj strain I sasvim je moralno of druge strane da roknu prvu bombom jer se to ne kosi sa njihovim moralnim principima. Ili nije?aben wrote:pa sun si sa napiso odokle kreće spirala zla, iipak inzistiroš na osudi privatnikov.slidingdoorsoperator wrote:
Kulturu kiča, izvitopereni moral, poremećeni svjetonazor i nakaradni sustav vrijednosti?
To sigurno nije ono što tržište traži, to je ono što mu korporacije podržane od politike nameću kao vrijednosti vrlog novog svijeta.
Na kraju njima i nije najvažniji profit, zato jer se više bave dekonstrukcijom tradicionalnih vrijednosti u društvu nego stjecanjem profita, a zbog toga zakonskim riješenjima budu nagrađene povlaštenim položajem na tržištu od strane politike.
Distopija.
privatnicima jest nojvažniji profit, i ako će ih države nagroditi za agendu, unda se to zove tržište jer je država de tržišta. jo ko dioničar bi omoh smijeni upravu ako bi propuštila zaroditi na glupoj državi.
ali, zapravo ne razumin ča govoriš;
na koji nočin rodu protiv drugih? ako je u skladu sa NAP unda je to u redu, a ako ni, oni su meta i zome, isto.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
oni nude trzistu svoj proizvod, deklariraj sta nudis, nije moje da nagadamaben wrote:prckov wrote:ili neka stave deklaraciju na svoj proizvod "mi ne podrzavamo slobodu govora za sve, nego iskljucivo slobodu govora I interese jedne grupe, tj. smatramo da ne mozemo imat zajednicke vrijednosti I principe sa svim ljudima, I seperacija moralnih standarda je prihvatljiv model dinamike u drustvu".
a ne kao prodaju przenu kavu a unutra grah tetovac. Onda postujem, deklariraj sta nudis
ali oni ne reklamiraju krivo da podržavaju slobodu govora, nemo krivog reklamironja.
inače, obavezno deklariranje je fašizam
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ne, ni tvoje da nagađaš,prckov wrote:oni nude trzistu svoj proizvod, deklariraj sta nudis, nije moje da nagadamaben wrote:prckov wrote:ili neka stave deklaraciju na svoj proizvod "mi ne podrzavamo slobodu govora za sve, nego iskljucivo slobodu govora I interese jedne grupe, tj. smatramo da ne mozemo imat zajednicke vrijednosti I principe sa svim ljudima, I seperacija moralnih standarda je prihvatljiv model dinamike u drustvu".
a ne kao prodaju przenu kavu a unutra grah tetovac. Onda postujem, deklariraj sta nudis
ali oni ne reklamiraju krivo da podržavaju slobodu govora, nemo krivog reklamironja.
ali unda ne kupuj. tjeranje proizvođača da pišu ča se nalazi u crnoj neprozirnoj kutiji je fašizam.
2014-04-16
znaci ti bi nudio konzerve hrane bez natpisa sta je unutraaben wrote:ne, ni tvoje da nagađaš,prckov wrote:oni nude trzistu svoj proizvod, deklariraj sta nudis, nije moje da nagadamaben wrote:prckov wrote:ili neka stave deklaraciju na svoj proizvod "mi ne podrzavamo slobodu govora za sve, nego iskljucivo slobodu govora I interese jedne grupe, tj. smatramo da ne mozemo imat zajednicke vrijednosti I principe sa svim ljudima, I seperacija moralnih standarda je prihvatljiv model dinamike u drustvu".
ali unda ne kupuj. tjeranje proizvođača da pišu ča se nalazi u crnoj neprozirnoj kutiji je fašizam.
prodavo bi macka u vreci I ako ja hocu da znam sta je unutra prije nego sto kupim je fasizam. Nisam te ja tjero da prodajes ista, sam si odlucio da mi ponudis, dakle sta nudis
2014-04-19
ne bi jo nišće nudi; samo ne bi zabranjivo da neko nudi.prckov wrote:znaci ti bi nudio konzerve hrane bez natpisa sta je unutraaben wrote:ne, ni tvoje da nagađaš,prckov wrote:oni nude trzistu svoj proizvod, deklariraj sta nudis, nije moje da nagadamaben wrote:prckov wrote:ili neka stave deklaraciju na svoj proizvod "mi ne podrzavamo slobodu govora za sve, nego iskljucivo slobodu govora I interese jedne grupe, tj. smatramo da ne mozemo imat zajednicke vrijednosti I principe sa svim ljudima, I seperacija moralnih standarda je prihvatljiv model dinamike u drustvu".
prodavo bi macka u vreci I ako ja hocu da znam sta je unutra prije nego sto kupim je fasizam. Nisam te ja tjero da prodajes ista, sam si odlucio da mi ponudis, dakle sta nudis
napr, jo želin da na proizvodu bude prozirna funestrica da vidin kako to izgljedo, recimo kutija riži. ali ne zahtjevan da mi se razloži u tablici koliko masti i proteinov imo unutrima i sa zadovoljsvon bi kupi jeftiniji proizvod ki ne moro računati i analizirati sastav. ali, fašisti mi ne dopušćaju.
2014-04-16
i prcko, imoš onu emisiju kad kupuju na dražbi sadržaj napuštenih garažnih unita.
oni ne smu kopati da točno vidu ča je unutrima, i to ni fašizam jer niko nišće ne moro kupiti. fašizam bi bi da država prodavatelja natiro da svima omogući uvid u sadržaj garažnog unita.
oni ne smu kopati da točno vidu ča je unutrima, i to ni fašizam jer niko nišće ne moro kupiti. fašizam bi bi da država prodavatelja natiro da svima omogući uvid u sadržaj garažnog unita.
2014-04-16
ma dobro, nisam mislio na tebeaben wrote:ne bi jo nišće nudi; samo ne bi zabranjivo da neko nudi.prckov wrote:znaci ti bi nudio konzerve hrane bez natpisa sta je unutraaben wrote:ne, ni tvoje da nagađaš,prckov wrote:oni nude trzistu svoj proizvod, deklariraj sta nudis, nije moje da nagadamaben wrote:
napr, jo želin da na proizvodu bude prozirna funestrica da vidin kako to izgljedo, recimo kutija riži. ali ne zahtjevan da mi se razloži u tablici koliko masti i proteinov imo unutrima i sa zadovoljsvon bi kupi jeftiniji proizvod ki ne moro računati i analizirati sastav. ali, fašisti mi ne dopušćaju.
nisi ti sam u tom odnosu kad nesto nudis (prodajes)
to je transakcija u kojoj moraju bit zadovoljeni obostrani interesi na obostranu korist
inace je prevara. Npr. ti meni nudis kavu a ja tebi kikiriki iz fokusime ali ne pise nista na proizvodu, ne bi bilo ok jelde
Last edited by prckov on 7/12/2017, 14:30; edited 1 time in total
2014-04-19
to je kockaaben wrote:i prcko, imoš onu emisiju kad kupuju na dražbi sadržaj napuštenih garažnih unita.
na koju su svojevoljno I unapred pristali
2014-04-19
Sora wrote:To se tebi zove PRAVOSUĐE?jasambrend wrote:melkior wrote:Liberalno je tamanit liberale u cilju zaštite osobnih sloboda.
Ja odavno tvrdim da treba deregulirati pravosude...tko prvi potegne, jebi ga...postenije, nego ovako...
Ono, upucaj tipa pa nek se poslije zali vodovodu
Moze i pravosuđu
jebem mater paveliću što je tvoje branio i hranio.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
usput ... nema fašizma nego što je ''liberalni fašizam''. eto.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
pa interesi jesu zadovoljeni,prckov wrote:ma dobro, nisam mislio na tebe :D:aben wrote:ne bi jo nišće nudi; samo ne bi zabranjivo da neko nudi.prckov wrote:znaci ti bi nudio konzerve hrane bez natpisa sta je unutraaben wrote:ne, ni tvoje da nagađaš,prckov wrote:
oni nude trzistu svoj proizvod, deklariraj sta nudis, nije moje da nagadam
to je transakcija u kojoj moraju bit zadovoljeni obostrani interesi na obostranu korist
inace je prevara. Npr. ti meni nudis kavu a ja tebi kikiriki iz fokusime ali ne pise nista na proizvodu, ne bi bilo ok jelde
niko ne zno ča ćeš dobiti ka kupiš kinder joje, postoju ljudi kih ni briga ča kupuju.
kava za kikiriki je druga štorija.
2014-04-16
Tražiš povrat novca ili zamjenu robe.prckov wrote:ma dobro, nisam mislio na tebeaben wrote:ne bi jo nišće nudi; samo ne bi zabranjivo da neko nudi.prckov wrote:znaci ti bi nudio konzerve hrane bez natpisa sta je unutraaben wrote:ne, ni tvoje da nagađaš,prckov wrote:
oni nude trzistu svoj proizvod, deklariraj sta nudis, nije moje da nagadam
Samo ne znam može li se prevarom zvati nešto što dobiješ džabe i uvijek možeš odbiti ili vratiti "poklon".
Trinity-
2014-04-17
Mudra si bila prije puno godina.Neve wrote:još prije puno puno godina tvrdila sam da će neselektivno superliberalno guranje svih mogućih i nemogućih sloboda kojih se netko može sjetiti, dovesti do toga da će te slobode ubrzo blokirati i pobijati jedna drugu, i na kraju više nitko neće biti slobodan
to je apsurd koji se događa, ideja koja uništava samu sebe
Da, vidiš gada, on bi sudil po partizanski: pred zid pa njeka kasnije dokazuje da nije kriv.Sora wrote:To se tebi zove PRAVOSUĐE?jasambrend wrote:melkior wrote:Liberalno je tamanit liberale u cilju zaštite osobnih sloboda.
Ja odavno tvrdim da treba deregulirati pravosude...tko prvi potegne, jebi ga...postenije, nego ovako...
Ono, upucaj tipa pa nek se poslije zali vodovodu
Moze i pravosuđu
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» (VIDEO) Ministar unutarnjih poslova Hrvatske: Pogledajte taj kamp migranata u BiH, nema ni žena ni djece...
» Novi ministar unutarnjih poslova : Islam nepripada Njemačkoj
» Grmoja: MOST želi Ministarstvo unutarnjih poslova, treba nam za obračun s korupcijom
» HSP Ante Starčević traži ostavku ministra unutarnjih poslova Vlahe Orepića
» Ratni ministar unutarnjih poslova BiH uhićen zbog špekulacija nekretninama u Hrvatskoj i BiH
» Novi ministar unutarnjih poslova : Islam nepripada Njemačkoj
» Grmoja: MOST želi Ministarstvo unutarnjih poslova, treba nam za obračun s korupcijom
» HSP Ante Starčević traži ostavku ministra unutarnjih poslova Vlahe Orepića
» Ratni ministar unutarnjih poslova BiH uhićen zbog špekulacija nekretninama u Hrvatskoj i BiH
Page 3 of 3