Merkelica izbacuje Njemce i na njihovo mjesto useljava emigrante II dio
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Merkelica izbacuje Njemce i na njihovo mjesto useljava emigrante II dio
osjeća se ko komunista 1989.g.epikur37 wrote:neoliberalni_placenik wrote:Socijalizam na djelu. Možeš izbiti socijalizam iz Njemačke(poraziti nacional socijalizam) ali u duši Njemca socijalizam je konstanta. Država naredi u ime općeg dobra izbacuj židove, njemce , slavene koga god treba i useljavaj svoje. Nacional socijalizam.
U neoliberalnoj kapitalističkoj Americi samo bi ovi dobili metak u glavu da te netko pokuša tako izbaciti iz stana
yoda tebi sve teze zadnjih dana padaju u vodu, mali potres u tvom svijetu ideja ;)
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
evo i tebe, baš sam čekao, to što si ti pisao to ne možeš ni ti popratiti kao da se radilo o više indentitetaostrakon wrote:Imaju Japanci, Koreanci, Kinezi... isto neoliberalni kapitalizam pa uvoze sve osim niskointeligentnih muslimana. No dobro, logika vama dvojici nikad nije bila jača strana.asilovski wrote:Nevidljiva ruka svuda dođe hahahaepikur37 wrote:Čajna skupa za tu kvalitetu tržište odmah ponudi neku francusku u Lidlu i regulira ponudu i potražnju.
Nijemci skupi, ok evo imigranti, jeftiniji. Nevjerojatno kako kapital i tržište sve regulira.
Kriv je kapitalizam, a ne kršćanska kultura u kojoj su svi jednaki, svi braća...
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:osjeća se ko komunista 1989.g.epikur37 wrote:neoliberalni_placenik wrote:Socijalizam na djelu. Možeš izbiti socijalizam iz Njemačke(poraziti nacional socijalizam) ali u duši Njemca socijalizam je konstanta. Država naredi u ime općeg dobra izbacuj židove, njemce , slavene koga god treba i useljavaj svoje. Nacional socijalizam.
U neoliberalnoj kapitalističkoj Americi samo bi ovi dobili metak u glavu da te netko pokuša tako izbaciti iz stana
yoda tebi sve teze zadnjih dana padaju u vodu, mali potres u tvom svijetu ideja ;)
hehe dobar ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Đoda volim te, ali iskreno ti si sve promašio, ovo u vezi Merkelice je ono potpuni promašaj...neoliberalni_placenik wrote:pa lipo recite koje sam gluposti pisao, za razliku od vas koji govorite da sam pisao gluposti, vadite mi moje postove i govorite koje gluposti sam pisao.asilovski wrote:ne seri, ja na tvom mjestu bi uzeo kukuruza, posua ga na pod i klečao do Šprajca da okaješ sve gluposti šta si znao napisatineoliberalni_placenik wrote:Socijalizam na djelu. Možeš izbiti socijalizam iz Njemačke(poraziti nacional socijalizam) ali u duši Njemca socijalizam je konstanta. Država naredi u ime općeg dobra izbacuj židove, njemce , slavene koga god treba i useljavaj svoje. Nacional socijalizam.
ja sam često vadio vaše postove i ruguao sam vam se, pogotovo jadnom epiju :D
Kermit-
2014-04-17
pa da, nisi čuo za onu teoriju zavjere da kapitalisti financiraju socijaliste kako bi povećali svoju zaraduneoliberalni_placenik wrote:
država naredi ovo država naredi ono, država određuje ovo, i krivo je tržište.. :D
Guest- Guest
ma sve je uredu, lipo navedi par mojih promašaja, i nađi moje postove.. možeš izgooglat moje postove bez problema.. tako sam ja googlao vaše i rugao sam vam seasilovski wrote:Đoda volim te, ali iskreno ti si sve promašio, ovo u vezi Merkelice je ono potpuni promašaj...neoliberalni_placenik wrote:pa lipo recite koje sam gluposti pisao, za razliku od vas koji govorite da sam pisao gluposti, vadite mi moje postove i govorite koje gluposti sam pisao.asilovski wrote:ne seri, ja na tvom mjestu bi uzeo kukuruza, posua ga na pod i klečao do Šprajca da okaješ sve gluposti šta si znao napisatineoliberalni_placenik wrote:Socijalizam na djelu. Možeš izbiti socijalizam iz Njemačke(poraziti nacional socijalizam) ali u duši Njemca socijalizam je konstanta. Država naredi u ime općeg dobra izbacuj židove, njemce , slavene koga god treba i useljavaj svoje. Nacional socijalizam.
ja sam često vadio vaše postove i ruguao sam vam se, pogotovo jadnom epiju :D
Guest- Guest
kad radnicima padne plaća povećat će im se životni standard jer neće više biti opterećeni materijalizmom
što radnici manje zarađuju, i što manje kupuju to su kapitalisti bogatiji
Guest- Guest
blago siromašnima jer njihovo je kraljestvo nebeskoostrakon wrote:kad radnicima padne plaća povećat će im se životni standard jer neće više biti opterećeni materijalizmom
Guest- Guest
Pa nije ovo odobreno na 5. interncionali nego na razini ministara, klubova, premijera, think tankova, loža znači svuda gdje je krupni kapitalostrakon wrote:pa da, nisi čuo za onu teoriju zavjere da kapitalisti financiraju socijaliste kako bi povećali svoju zaraduneoliberalni_placenik wrote:
država naredi ovo država naredi ono, država određuje ovo, i krivo je tržište.. :D
Kermit-
2014-04-17
kad država nabije 60% poreza na naftne derivate, to onda isto pomaže krupnom kapitalu, jer što je goriva cijena viša to kapitalisti više zarađuju?asilovski wrote:Pa nije ovo odobreno na 5. interncionali nego na razini ministara, klubova, premijera, think tankova, loža znači svuda gdje je krupni kapitalostrakon wrote:pa da, nisi čuo za onu teoriju zavjere da kapitalisti financiraju socijaliste kako bi povećali svoju zaraduneoliberalni_placenik wrote:
minus od 8 milijardi KN za bankarski sektor koji je Lalovac napravio kako bi spasio svoj kredit u švicarcima, to je isto dogovoreno sa kapitalistima i bankarima?
Guest- Guest
temelj kapitalizma je potrošnja, ako nema potrošnje, nema potrebe za proizvodnjom, ni za zapošljavanjem,neoliberalni_placenik wrote:blago siromašnima jer njihovo je kraljestvo nebeskoostrakon wrote:kad radnicima padne plaća povećat će im se životni standard jer neće više biti opterećeni materijalizmom
što je veća potrošnja, to je veća potreba za proizvodnjom, i to je veća potražnja za radnicima
no eto crkva kaže da je konzumerizam loš, bolje je biti siromašan i nezaposlen, Isus te više voli takvog
kao oni kreteni u Hinduizmu, gdje je bolje biti vegeterijanac, nego jesti meso da bi imao izvor bjelančevina za normalan rad mozga
Guest- Guest
Dobro da se to nadomjestiti pusenjem organski proizvedenih proizvoda i raznim gljivama. One su pune proteina.ostrakon wrote:temelj kapitalizma je potrošnja, ako nema potrošnje, nema potrebe za proizvodnjom, ni za zapošljavanjem,neoliberalni_placenik wrote:blago siromašnima jer njihovo je kraljestvo nebeskoostrakon wrote:kad radnicima padne plaća povećat će im se životni standard jer neće više biti opterećeni materijalizmom
što je veća potrošnja, to je veća potreba za proizvodnjom, i to je veća potražnja za radnicima
no eto crkva kaže da je konzumerizam loš, bolje je biti siromašan i nezaposlen, Isus te više voli takvog
kao oni kreteni u Hinduizmu, gdje je bolje biti vegeterijanac, nego jesti meso da bi imao izvor bjelančevina za normalan rad mozga
abraham-
2014-04-14
frogs and grandmothers kako bi Sloba rekaoostrakon wrote:kad država nabije 60% poreza na naftne derivate, to onda isto pomaže krupnom kapitalu, jer što je goriva cijena viša to kapitalisti više zarađuju?asilovski wrote:Pa nije ovo odobreno na 5. interncionali nego na razini ministara, klubova, premijera, think tankova, loža znači svuda gdje je krupni kapitalostrakon wrote:pa da, nisi čuo za onu teoriju zavjere da kapitalisti financiraju socijaliste kako bi povećali svoju zaraduneoliberalni_placenik wrote:
minus od 8 milijardi KN za bankarski sektor koji je Lalovac napravio kako bi spasio svoj kredit u švicarcima, to je isto dogovoreno sa kapitalistima i bankarima?
Kermit-
2014-04-17
There is violence between political gangs in Karachi. Lots of people are leaving for Europe.
Atif, 34, from Pakistan
hahaha
Atif, 34, from Pakistan
hahaha
Kermit-
2014-04-17
Many women have felt the need to sleep in their clothes... they won’t go to the toilet at night because rapes and assaults have taken place on their way to, or from, there.
Letter written by social workers and women's groups in the Giessen camp
Kermit-
2014-04-17
This situation is opportune for those men who already regard women as their inferiors and treat unaccompanied women as “fair game”.
Kermit-
2014-04-17
When I lost my job, I set out with six friends. There is every nation in the camp — a lot from Pakistan, like me. I chose Germany because they want us here.
Ali, from Pakistan
Ali, from Pakistan
Kermit-
2014-04-17
Nijemći raus from Germany.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Raskol među demokršćanima
Bavarci okrenuli leđa Merkel i slave Orbána
Merkel je jučer bila drugi najomiljeniji političar u Berlinu, a danas je tek četvrti
http://www.vecernji.hr/eu/bavarci-okrenuli-leda-merkel-i-slave-orbana-1027015
BY BY KRAWETINO GLUPA.
Bavarci okrenuli leđa Merkel i slave Orbána
Merkel je jučer bila drugi najomiljeniji političar u Berlinu, a danas je tek četvrti
http://www.vecernji.hr/eu/bavarci-okrenuli-leda-merkel-i-slave-orbana-1027015
BY BY KRAWETINO GLUPA.
2014-04-11
A ima neke prawde u swemu owome ...kad je Hr ulazila u EU krawetina bezobrazna i bahata nije tila doć ...kao le perkowić owo ono ...pa pička ti malterina primaš nowu članiću u eu i to se jednom dešawa .....ewo sad joj ga MIlanće zakuća .....swakih 10 tisuća imigranata šta uđe u NJemačku owa gubi oko 1% popularnosti .....danas je ušlo 10 tisuća imigranata u Hr ....SWE ĆE TO ZA NJEMAČKU.
2014-04-11
Kršćanska kultura bez kršćanske vjere nema nikakvog smisla. Europa je odavno odbacila kršćanstvo, a ostala je kršćanska kultura koju je zloupotrijebila marksistička socijalistička ideologija u kreiranju nove multikulturalne stvarnosti. Malo licemjerno pozivati se na kršćanski humanizam u primanju stotine tisuća izbjeglica, dok istodobno oni koji to rade okreću glave od vlastite sirotinje i beskućnika kojih u vlastitim zemljama, itekako ima. Nema to veze s kršćanstvom nego s rušenjem cijene radne snage u BMW-u i Mercedesu. Napokon njemačka kapitalistička klasa dolazi na svoje, zaposlit će svih 5 sirijskih inženjera po cijeni jednog europskog.ostrakon wrote:Imaju Japanci, Koreanci, Kinezi... isto neoliberalni kapitalizam pa uvoze sve osim niskointeligentnih muslimana. No dobro, logika vama dvojici nikad nije bila jača strana.asilovski wrote:Nevidljiva ruka svuda dođe hahahaepikur37 wrote:Čajna skupa za tu kvalitetu tržište odmah ponudi neku francusku u Lidlu i regulira ponudu i potražnju.
Nijemci skupi, ok evo imigranti, jeftiniji. Nevjerojatno kako kapital i tržište sve regulira.
Kriv je kapitalizam, a ne kršćanska kultura u kojoj su svi jednaki, svi braća...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Merkelica izbacuje Njemce i na njihovo mjesto useljava emigrante
» Jugoslaven s Kosova napao Njemce sjekirom, nije terorizam
» Italija plijeni imovinu građanima i useljava imigrante
» U Njemačkoj se rađa sve manje ljudi, ali ih se zato sve više useljava
» Prvih 50 izbjeglica iz Sirije useljava se u državne stanove u Sisku
» Jugoslaven s Kosova napao Njemce sjekirom, nije terorizam
» Italija plijeni imovinu građanima i useljava imigrante
» U Njemačkoj se rađa sve manje ljudi, ali ih se zato sve više useljava