Merkelica izbacuje Njemce i na njihovo mjesto useljava emigrante
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Merkelica izbacuje Njemce i na njihovo mjesto useljava emigrante
Ovo je čak tužno, Merkelica ide protiv svojeg vlastitog naroda da bi smjestila komplet tuđina, ali dobro barem je zajebala pokvarene grčke pacove i pkazala im mjesto, jel tako Marcele?
Kermit-
2014-04-17
bogatima treba uzeti i dati onima koji nemaju, tako je humano, a najmanje imaju izbjeglice
Last edited by ostrakon on 10/9/2015, 18:02; edited 1 time in total
Guest- Guest
Jel smijem ubaciti sliku gole Mrkelice??
Guest- Guest
Totalno loodilo. nevidjena medijska tortura. Jednoumlje kao u virjeme CCCP-a. Sto ti imas tu razmisljati i propitivati. Neki Juncker ili Markelica je odlucila i slus. Bit ce jako zanimljivo. Naime ne postoji (meni tako izgleda) nikakova izlazna taktika. Kako iskociti iz svega kada se izgubi kontrola a hoce i to jako brzo. Milijuni se valjaju prema Eu. Bogu hvala u ovom trenutku o istome pisu i izbjeglice i sms i lakaju i selfaju gdje ih se docekuje sa glazbom i cvrenim tepihom. Pocelo je i mamac je zagrizen. Kao kakova pohlepna riba na komad smrdljivog incuna. Kako iskociti kada se dodje do granice izdrzljivosti?? Ne mozes ljudima reci da je rat prestao. Poceti ce novi. Sto kada (a hoce) krene u Egiptu. Koliko? deset, dvadeset milijuna ce nagurati prema Eu. Cudno. Neko jako cudno vrijeme. Vrijeme gdje smo izgubili osjecaj za svoju obitelj, prijatelje,susjede i sirotinju a brinemo se o necijoj tudjoj koja (moje misljenje) ima figu u dzepu i ceka da ti dobro vrati ........
2014-04-14
što kaže onaj gradonačelnik u videu, da će onima koji imaju prazne stanove zaplijeniti imovinu i dati ju na korištenje izbjeglicama jer više ne vrijedi to da se netko poziva na zakone o privatnoj imovini, uvest će izvanredno stanje i oduzimati prazne stanove
Guest- Guest
phuuu...ebote,kod mene vise nema naci za iznajmiti stanove..u koju sam se ja fukoebinu doselio...
Guest- Guest
najebat će longiostrakon wrote:što kaže onaj gradonačelnik u videu, da će onima koji imaju prazne stanove zaplijeniti imovinu i dati ju na korištenje izbjeglicama jer više ne vrijedi to da se netko poziva na zakone o privatnoj imovini, uvest će izvanredno stanje i oduzimati prazne stanove
Guest- Guest
najavljeno povecanje poreza,cijena plina i struje..
Guest- Guest
treba njemačku natrpati sa 6milijunak kozjeba i to vojno sposobnih muškaraca da se uruši sustav i da se razjebe njemačka
Guest- Guest
o da.abraham wrote: a brinemo se o necijoj tudjoj koja (moje misljenje) ima figu u dzepu i ceka da ti dobro vrati ........
:Dneoliberalni_placenik wrote:najebat će longiostrakon wrote:što kaže onaj gradonačelnik u videu, da će onima koji imaju prazne stanove zaplijeniti imovinu i dati ju na korištenje izbjeglicama jer više ne vrijedi to da se netko poziva na zakone o privatnoj imovini, uvest će izvanredno stanje i oduzimati prazne stanove
Last edited by jasambrend on 10/9/2015, 18:16; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
da je u svabiji,stvarno bi se zabrinuo..neoliberalni_placenik wrote:najebat će longiostrakon wrote:što kaže onaj gradonačelnik u videu, da će onima koji imaju prazne stanove zaplijeniti imovinu i dati ju na korištenje izbjeglicama jer više ne vrijedi to da se netko poziva na zakone o privatnoj imovini, uvest će izvanredno stanje i oduzimati prazne stanove
Guest- Guest
bogomdani wrote:Jel smijem ubaciti sliku gole Mrkelice??
GO-GO-GO
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
ostrakon wrote:što kaže onaj gradonačelnik u videu, da će onima koji imaju prazne stanove zaplijeniti imovinu i dati ju na korištenje izbjeglicama jer više ne vrijedi to da se netko poziva na zakone o privatnoj imovini, uvest će izvanredno stanje i oduzimati prazne stanove
........IMAŠ KUĆU, VRATI STAN.........
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Nema marcela da podrži svoju hrabru kancelarku ccc
Kermit-
2014-04-17
Yehudi wrote:bogomdani wrote:Jel smijem ubaciti sliku gole Mrkelice??
GO-GO-GO
- Spoiler:
Guest- Guest
dobro,sakrio sam golu merkelicu pod spoiler,da se Kic ne buni...
Guest- Guest
Ebem ga uz ovakve slike se covjek treba zamislit sta zeni :D. Kao mlada nije ni losa al sad kad je narasla brrrrrbogomdani wrote:dobro,sakrio sam golu merkelicu pod spoiler,da se Kic ne buni...
omni-
2014-04-12
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Merkelica izbacuje Njemce i na njihovo mjesto useljava emigrante II dio
» Jugoslaven s Kosova napao Njemce sjekirom, nije terorizam
» Italija plijeni imovinu građanima i useljava imigrante
» U Njemačkoj se rađa sve manje ljudi, ali ih se zato sve više useljava
» Prvih 50 izbjeglica iz Sirije useljava se u državne stanove u Sisku
» Jugoslaven s Kosova napao Njemce sjekirom, nije terorizam
» Italija plijeni imovinu građanima i useljava imigrante
» U Njemačkoj se rađa sve manje ljudi, ali ih se zato sve više useljava