POGREB ĆE BITI SKROMAN
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: POGREB ĆE BITI SKROMAN
:)prckov wrote:zna ga noorka usicatjasambrend wrote:Noor wrote:pusti debo to, to su muške teme, ajmo mi igrat lastikdebotoijusto wrote:[size=40]očekuje se dolazak 40-ak generala[/size]
ima li USA toliko generala ?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:pusti debo to, to su muške teme, ajmo mi igrat lastikdebotoijusto wrote:[size=40]očekuje se dolazak 40-ak generala[/size]
ima li USA toliko generala ?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
To sve umirovljeno ili?debotoijusto wrote:očekuje se dolazak 40-ak generala
Trinity-
2014-04-17
dzango wrote:Ne bi ni ja mogao.kofein wrote:Cimerica opet dovela djevojku, pa Debo i mačor nisu mogli spavati
Već si u glavi postavio set za snimanje.... pervertitu, ti sa dvije lezbe u klinču, mačor gleda, a Deboto kamera iz ruke.
Guest- Guest
Može i mačor da snima a ovaj da gleda. Meni svejedno.kofein wrote:dzango wrote:Ne bi ni ja mogao.kofein wrote:Cimerica opet dovela djevojku, pa Debo i mačor nisu mogli spavati
Već si u glavi postavio set za snimanje.... pervertitu, ti sa dvije lezbe u klinču, mačor gleda, a Deboto kamera iz ruke.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pogreb sjatoga Prigožina: OPSADNO STANJE U SANKT PETERBURGU
» Pogreb iranskog predsjednika Rafsandžanija pretvorio se u prosvjed uz parolu: "Smrt Rusiji!"
» Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
» Projekcije za idućih 50 godina : Europljana će biti sve manje , 30% će biti starci
» Slobin mali: Biti dobar Hrvat znači biti što više protiv Srbije
» Pogreb iranskog predsjednika Rafsandžanija pretvorio se u prosvjed uz parolu: "Smrt Rusiji!"
» Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
» Projekcije za idućih 50 godina : Europljana će biti sve manje , 30% će biti starci
» Slobin mali: Biti dobar Hrvat znači biti što više protiv Srbije
Page 2 of 2