PARKING HOBOTNICA
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: PARKING HOBOTNICA
Čuj..nije bilo auta kao danas,istina,ali nije da nije bilo..iako Fitjeki i stojke,tu i tamo koja Škoda,fiat 125p,Moskwić...
Kakogod..
Ne zovi vraga,kako je krenulo,budes uskoro placao..Polako se gubi svetost privatnog vlasnistva,i kako su curi ćopili,istina mali stancic,ipak nije u redu,da to naprave za 4000 kuna,a vlasnistvo vrijeti 20000 Ojra.
slutim povratak mracnog srednjeg vijeka i feudalnog sustava...
Kakogod..
Ne zovi vraga,kako je krenulo,budes uskoro placao..Polako se gubi svetost privatnog vlasnistva,i kako su curi ćopili,istina mali stancic,ipak nije u redu,da to naprave za 4000 kuna,a vlasnistvo vrijeti 20000 Ojra.
slutim povratak mracnog srednjeg vijeka i feudalnog sustava...
Guest- Guest
Weberu,bjez ti u Svabiju,na Balkanu ces samo nastaviti tradiciju svojih predaka..Da ti popale sve sto posjedujes..
Guest- Guest
kod nas je nepoznavanje propisa isto problem.
recimo ja sam jedan auto odjavio. točno je bilo 6mj.
i tražio sam povrat svega. od osiguranja do državnih nameta.
i sve sam dobio nazad, ali ljudi to ne znaju.
recimo svi moji auti su u grawe i ovi te uredno obavjeste ako je auto odjavljen da ti vrate osiguranje. država kurvinjski šuti.
bio sam u švici kod jednog poznanika i on vozi z3 i m5 sve na jedno osiguranje i državne dažibe, a s obzirom da nije imao nikada sudar ima osiguranje neki kikiriki.
dadu ti jedan par tablica i samo ih seliš s auta na auto.
recimo ja sam jedan auto odjavio. točno je bilo 6mj.
i tražio sam povrat svega. od osiguranja do državnih nameta.
i sve sam dobio nazad, ali ljudi to ne znaju.
recimo svi moji auti su u grawe i ovi te uredno obavjeste ako je auto odjavljen da ti vrate osiguranje. država kurvinjski šuti.
bio sam u švici kod jednog poznanika i on vozi z3 i m5 sve na jedno osiguranje i državne dažibe, a s obzirom da nije imao nikada sudar ima osiguranje neki kikiriki.
dadu ti jedan par tablica i samo ih seliš s auta na auto.
2014-12-30
možda i budem. imam ponude iz austrije. čak i iz mađarske. a sve mi je to pred kućnim pragom.pismejker wrote:Weberu,bjez ti u Svabiju,na Balkanu ces samo nastaviti tradiciju svojih predaka..Da ti popale sve sto posjedujes..
2014-12-30
Ispocetka muka ziva da se priviknes na zakone,ali kad se priviknes,ziva milina..sve pod konac i uredno postrojeno..I sto je meni najbitnije,nema atmosfere beznadeznosti,nema nenasmijanih i zabrinutih faca,nema lopovluka,bar vidljivog,koji ujebaje zivote gradjana(ybtg,porezi su porezi,ali hajde..ostane jos uvijek dovoljno za lagodan zivot)..sve u svemu,sad doli vidim atmosferu,kao nesto grdo mracno..veber wrote:možda i budem. imam ponude iz austrije. čak i iz mađarske. a sve mi je to pred kućnim pragom.pismejker wrote:Weberu,bjez ti u Svabiju,na Balkanu ces samo nastaviti tradiciju svojih predaka..Da ti popale sve sto posjedujes..
Doli ti moras loviti i istiskivati svoja prava..Ovdje se samo na njih pozoves i ostvarena su...
Zbilja,zahvalan sam svapskoj drzavi,ali svaka joj cast...
Guest- Guest
živio sam u njemačkoj skoro dvije godine, tako da mi je i to u životopisu. šteta kaj se nisam više potrudio oko njemačkog pa znam osnove. sve smo na bosanskom ili engleskom obavljali. ovisno da li smo bili u pogonu ili u uredu
ali naučio sam osnove. sada me kći malo podučava. ona uči pet jezika, zadnje upisala mađarski.
ali naučio sam osnove. sada me kći malo podučava. ona uči pet jezika, zadnje upisala mađarski.
2014-12-30
Leviathan2 wrote:u biti oni se pozivaju na zakon a ne postoji zakon nego neki njihov pravilnik koji oni tumace ko zakon, ne platis i kazes odjebi, nek pokazu odakle im pravo naplacivanja parkingaveber wrote:u biti ljudi niti ne znaju da se mogu žalit i da ti mogu naplatiti samo koliko si bio, a ne nekakve dnevne karte. ja fotkam auto i onda ih za oštećenje branika teretim i sve pet.
sve je to app i otimacina
Naplata parkinga se temelji na Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, temeljem njega se izvode pravilnici, odluke, uredbe i ostale pizde materine kao podzakonski akti te su isti kao takvi - valjani.
Prema ZSPC jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave imaju pravo određivati kako prometna pravila (ograničenja, regulaciju, pješačke zone i sl) tako i zabrane i ograničenja parkiranja. Temeljem te odredbe Zakona, pojedine jedinice lokalne samouprave (županije, gradovi, općine) određuju naplatu parkiranja. Tako to funkcionira i ima lijepo i logično objašnjenje.
Ad.1 - htio bi upoznati tvorca pojma "jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave" kako bih ga mogao udarat svom snagom nogom u glavu nekoliko sati pa da ga nakon toga priupitam da li je "jedinica lokalne samouprave" dostatno kao pojam kad bubaš definicije od 15000 riječi na pamet...
Ad.2 - nije da te jebem, ima na ovoj temi mnogo toga čime se slažem ali nemojmo pričati pizdarije ne pričam ni ja doktoru o neurokirurgiji niti arhitektu o statici a bome ni vodoinstalateru o instalacijama, svaka struka ima svoja pravila i posebnosti ako nešto ne shvaćamo ne znači (nužno) da je glupo.
Brain32-
2014-04-15
Krenuo ja prije nekoliko godina na kurs za svapski,pa morao prekinuti radi posla..ne mos paralelno da ga yebes..yebiga,para mi bila kriticnija..proslo par godina,upisao ponovo,ybt...nas 5-6 europljana,25 kozojeba...uzas zivi..
moram priznati,isli su mi na zivce u MP66..nekultura,pricaju izmedju sebe na arapskom,ne postivaju profesoricu,ono,misle da su glavni..vjecito sam galamio na njih i usutkivao..
pitjku mater,skoro izludio sa njima,a trebalo je 5-6 mjeseci sa njima biti u istom prostoru 4-5 sati dnevno...
moram priznati,isli su mi na zivce u MP66..nekultura,pricaju izmedju sebe na arapskom,ne postivaju profesoricu,ono,misle da su glavni..vjecito sam galamio na njih i usutkivao..
pitjku mater,skoro izludio sa njima,a trebalo je 5-6 mjeseci sa njima biti u istom prostoru 4-5 sati dnevno...
Guest- Guest
gle, sve to stoji.Brain32 wrote:Leviathan2 wrote:u biti oni se pozivaju na zakon a ne postoji zakon nego neki njihov pravilnik koji oni tumace ko zakon, ne platis i kazes odjebi, nek pokazu odakle im pravo naplacivanja parkingaveber wrote:u biti ljudi niti ne znaju da se mogu žalit i da ti mogu naplatiti samo koliko si bio, a ne nekakve dnevne karte. ja fotkam auto i onda ih za oštećenje branika teretim i sve pet.
sve je to app i otimacina
Naplata parkinga se temelji na Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, temeljem njega se izvode pravilnici, odluke, uredbe i ostale pizde materine kao podzakonski akti te su isti kao takvi - valjani.
Prema ZSPC jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave imaju pravo određivati kako prometna pravila (ograničenja, regulaciju, pješačke zone i sl) tako i zabrane i ograničenja parkiranja. Temeljem te odredbe Zakona, pojedine jedinice lokalne samouprave (županije, gradovi, općine) određuju naplatu parkiranja. Tako to funkcionira i ima lijepo i logično objašnjenje.
Ad.1 - htio bi upoznati tvorca pojma "jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave" kako bih ga mogao udarat svom snagom nogom u glavu nekoliko sati pa da ga nakon toga priupitam da li je "jedinica lokalne samouprave" dostatno kao pojam kad bubaš definicije od 15000 riječi na pamet...
Ad.2 - nije da te jebem, ima na ovoj temi mnogo toga čime se slažem ali nemojmo pričati pizdarije ne pričam ni ja doktoru o neurokirurgiji niti arhitektu o statici a bome ni vodoinstalateru o instalacijama, svaka struka ima svoja pravila i posebnosti ako nešto ne shvaćamo ne znači (nužno) da je glupo.
ali još uvijek ne mogu naplatiti na privatnom parkingu. osim u slučaju kao kod mog starog kada su penzići tražili od bandića da uvede parking naplatu u dvorištu jer dolaze neki drugi.
no starci iz centra ne razmišljaju. mogli su postavit rampu ali je neki tip navijao za naplatu. sada nemaju ni parking, a pride ga plaćaju.
penzićima oduzet pravo glasa i odlučivanja. pogotovo u centru grada.
2014-12-30
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Split parking
» Ne plaćajte kaznu za parking ili ZET!
» osigurajte nam parking stoko drugotna
» Parking na Bundeku od danas košta 120 kuna
» Bauk od Senfa trazio besplatni parking
» Ne plaćajte kaznu za parking ili ZET!
» osigurajte nam parking stoko drugotna
» Parking na Bundeku od danas košta 120 kuna
» Bauk od Senfa trazio besplatni parking