Ne plaćajte kaznu za parking ili ZET!
Page 1 of 1
Ne plaćajte kaznu za parking ili ZET!
http://www.vecernji.hr/zg-vijesti/bandic-porucio-ne-placajte-kaznu-za-parking-ili-zet-ako-vam-je-to-prvi-prekrsaj-1154725
Svatko ima pravo jednom pogriješiti i treba dobiti samo upozorenje - dodao je Bandić.
jebemumiša treba izdržati do svibnja...
Svatko ima pravo jednom pogriješiti i treba dobiti samo upozorenje - dodao je Bandić.
jebemumiša treba izdržati do svibnja...
Zapravo, pozvao je na švercanje i parkiranje do prve kontrole. :) Sve za opstanak press
Guest- Guest
Re: Ne plaćajte kaznu za parking ili ZET!
upravo tako...pozvao je na kršenje zakona...krmak...vlast je slast press
od kud kupi sve te ideje,siguran sam da to što on radi nije zabilježeno nigdje u svijetu.Ili je?
vili40-
2015-08-02
sjećam se da je u moskvi prije nekih izbora tada aktualni gradonačelnik ukinuo plaćanje parkinga...do izbora
Da su ZET i Zagreb parking njegove privatne firme ne bi bilo kršenja zakona, nego česti marketinški potez.Roy_Bean wrote:upravo tako...pozvao je na kršenje zakona...krmak...vlast je slast press
Trinity-
2014-04-17
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
situacija u Zagrebu je dosta komplicirana,ako Bandić izgubi a dođe Mrak,bit će još veselije.
vili40-
2015-08-02
koji zakon se krši ukoliko ne platiš kartu za tramvaj, odnosno ako ne platiš parkiranje... ne bih htio griješit, ali mislim da Zakon ne regulira niti jedno niti drugo... ili ako da de mi ga navedite da to malo pogledam...Triny wrote:Da su ZET i Zagreb parking njegove privatne firme ne bi bilo kršenja zakona, nego česti marketinški potez.Roy_Bean wrote:upravo tako...pozvao je na kršenje zakona...krmak...vlast je slast press
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
moja greška...nije zakon nego je odluka gradske skupštine...i za parking i za tramvajske karte...
vili40 wrote:od kud kupi sve te ideje,siguran sam da to što on radi nije zabilježeno nigdje u svijetu.Ili je?
bio je član KPJ, tamo je ispekao zanat
Guest- Guest
istina da mu moj dobar prijatelj našetava cucka, i da me je nagovarao prije iks godina da se prikačim bandiću uz njega ali eto nisam, ali nekako mi ne leži taj lik i gotovo, mada jedno mu se mora priznati, makar šire gledano to nije dobro, on u zagrebu i dan danas dobro kotira među ljudima neovisno o političkom opredijeljenju, i ovo mu je definitivno jedan od poteza kojim će si osigurati da moguće umre u gradonačelničkoj fotelji.... uglavnom nije mu ovo potez koji će mu njegovi glasači uzet za zlo, a blagonakloni će biti i oni koji inače nisu za njega...Roy_Bean wrote:moja greška...nije zakon nego je odluka gradske skupštine...i za parking i za tramvajske karte...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Similar topics
» Split parking
» PARKING HOBOTNICA
» osigurajte nam parking stoko drugotna
» Bauk od Senfa trazio besplatni parking
» Užas u Srbiji: zatvoren parking kod Konja
» PARKING HOBOTNICA
» osigurajte nam parking stoko drugotna
» Bauk od Senfa trazio besplatni parking
» Užas u Srbiji: zatvoren parking kod Konja