Bježeći od balkanskog, Hrvatska zaglavila u bosanskom blatu
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Bježeći od balkanskog, Hrvatska zaglavila u bosanskom blatu
jooooj.prckov wrote:nije puno, ali jos jedan mi falio za 10 milionamaggie13 wrote:Koliko?prckov wrote:ja dobio na lotumaggie13 wrote:Trebala bi se dominantna politika potpuno promijenit.dzango wrote:
I šta ako ne date? Eno se Poljaci jebavaju sa Nemcima i ne jebu ih 2%.
Iskreno, iznenadilo bi me kao i gubitak na lutriji da se to dogodi.
Imaš za počastit čajem,valjda..
I opet joooooj.
Da si to dobio, unajmila bih privatnog istrazitelja da nadje Nju
:-))
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Jebe njega jedna druga stvar. Šta ako napiše kao Srbin i onda se iznenada preobrazi u Hrvata. Ništa mu ne vredi što ima zapisano kada ne zna ćirilicu.Eva_ wrote:Bolje na ledu, pa okrene prema suncu.dzango wrote:Sledeći put zapiši na papir. Onda možeš da prepišeš a možeš i da slikaš i staviš fotku. Nađi jednu svesku samo za forum.crvenkasti wrote:dzango wrote:Možda su admini.crvenkasti wrote:Napisao sam tu nešto, ali mi se obrisalo. Jebiga.
Ma nisu, ja sam nešto zajebo. A baš je bilo dobro. Sad se više ne mogu sjetiti točno što sam napisao.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
naime 6 + 1 je glavni pogodak, pa onda 6 pa onda 5 + 1maggie13 wrote:jooooj.prckov wrote:nije puno, ali jos jedan mi falio za 10 milionamaggie13 wrote:Koliko?prckov wrote:ja dobio na lotumaggie13 wrote:
Trebala bi se dominantna politika potpuno promijenit.
Iskreno, iznenadilo bi me kao i gubitak na lutriji da se to dogodi.
I opet joooooj.
ja sam imo 5+1
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Crveni ćirilicu piše i čita bolje od mene rođenog u Smederevu (ovo da Vebera prcamo)
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Eva_ wrote:Crveni ćirilicu piše i čita bolje od mene rođenog u Smederevu (ovo da Vebera prcamo)
Može biti. Ali kada se prebaci u hrvatski mod, onda ne zna. Crveni, ne Veber.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ma Crveni je vaš kolega, vidim ja to, dvostruki agent Sova.dzango wrote:Eva_ wrote:Crveni ćirilicu piše i čita bolje od mene rođenog u Smederevu (ovo da Vebera prcamo)
Može biti. Ali kada se prebaci u hrvatski mod, onda ne zna. Crveni, ne Veber.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Ljepota je u ocima promatraca.crvenkasti wrote:Megi nam blista, danas je posebno pametna.
;-)
2014-04-12
i ti bi sjao da si se ovako dobro odmorio..wknd je kriv :-Depikur37 wrote:crvenkasti wrote:Megi nam blista, danas je posebno pametna.
Kod nje je to na dane.
2014-04-12
koliko si dobio...tisucica?prckov wrote:naime 6 + 1 je glavni pogodak, pa onda 6 pa onda 5 + 1maggie13 wrote:jooooj.prckov wrote:nije puno, ali jos jedan mi falio za 10 milionamaggie13 wrote:Koliko?prckov wrote:
ja dobio na lotu
I opet joooooj.
ja sam imo 5+1
:-P
2014-04-12
"Republika Hrvatska je neo-ustaška banana republika i sramota EU"
Građanski savez, sarajevska stranka poznata po ekstremnim desnim bošnjačkim stavovima izdala je priopćenje u kojem proziva Republiku Hrvatsku zbog trenutnog odnosa prema presudi u Haagu.
Građanski savez (GS) osuđuje organiziranu histeriju i negiranje pravosudinh činjenica utvrđenih u haškom sudu koje zadnjih dana provodi vlast u Republici Hrvatskoj predvođena HDZ-ovcima Kolindom Grabar Kitarović i Andrejom Plenkovićem, priopćeno je iz GS-a.
"HDZ je presudom u Hagu i službeno upisan na stranice povijesti na kojima počiva nacizam i fašizam, kao i Miloševićev velikosrpski nacionalizam. Masovno i organizirano slavljenje ratnih zločinaca i njihovih djela, koji uključuju ubojstva djece, žena i staraca, su od Republike Hrvatske napravile neo-ustašku banana republiku koja je sramota današnje EU koja počiva na porazu toga što se u RH danas slavi", stoji u priopćenju.
"Za nas u GS je mala satisfakcija što smo bili jedini koji su govorili da zahtjevi za ispunjavanje ratnih ciljeva mirnodopskim sredstvima koje smo slušali iz Zagreba predstavlja povratak Hrvatske na pozicije banovine i tuđmanizma. Međutim, za budućnost je važno da se zna da je najava revizije presude u Hagu ustvari HDZ-ov prijedlog Izbornog zakona BiH koji demokratsku većinu stavlja u političke dretelje i heliodrome. Javnost u BiH mora biti svjesna da su izmjene izbornog zakona posljednja linija obrane mogućnosti da u BiH zaživi civilizirana građanska država jednakih građana. GS pozdravlja konzistentnost u obrani civilizacijskih normi antifašizma koje u Hrvatskoj vidimo u liku i djelu Stjepana Mesića, Vesne Pusić i medija u vidu Index.hr i Novosti", stoji u priopćenju.
Podsjetimo: Kao što su i nebrojeno puta do sada pokazali, GS je još jednom potvrdio svoj politički identitet. Stranka je to koja odbija Bosnu i Hercegovinu kao državu njena tri ravnopravna i državotvorna naroda. Također, zazivanjem građanske države u ovakvim uvjetima, GS pokazuje svoje težnje, no čudi izostanak reakcija OHR-a koji bi u drugim situacijama zasigurno reagirao.
Prijedlozi GS-a krše Ustav, protivni su odlukama Ustavnog suda BiH, degradiraju Hrvate kao narod pretvarajući ih u građane drugog reda, i na kraju - krše temelje samog Daytonskog sporazuma.
Ivan C. / Dnevnik.ba
Similar topics
» jos jedan s bosanskom putovnicom
» I ‘liberalni’ Zagreb okrenuo leđa bosanskom Komšićiluku
» Svinja u blatu
» Srbija je čuvar balkanskog mira
» dva komunisticka prasca valjaju se u blatu
» I ‘liberalni’ Zagreb okrenuo leđa bosanskom Komšićiluku
» Svinja u blatu
» Srbija je čuvar balkanskog mira
» dva komunisticka prasca valjaju se u blatu
Page 5 of 5