Bježeći od balkanskog, Hrvatska zaglavila u bosanskom blatu
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Bježeći od balkanskog, Hrvatska zaglavila u bosanskom blatu
I šta ako ne date? Eno se Poljaci jebavaju sa Nemcima i ne jebu ih 2%.Ringo10 wrote:MA dat će Kifla, dat će i pitati treba li još.dzango wrote:Ne morate da im date ništa. Vidite kako Megi ne da.
Kad gazda podvikne iz Brisela ili ne daj Bože onaj preko bare ima da se i gaće skidaju da se mudžosi namire.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Šalu na stranu, ali ne bi se usrećio.dzango wrote:Ma jok bre. Ti ćeš da pevaš. I đuskaš. Sad, narodnjake ili nešto drugo, na volju ti.maggie13 wrote:Vodio bi me na cajke?dzango wrote:Ništa posebno. Malo pevanja i đuskanja. Može u krilu a i ne mora.maggie13 wrote:Ajde, barem su zahtjevi skromni..poznavajući te.dzango wrote:
Ne znam ja ništa. To se ti dogovori sa njima. Ja sam samo došao po svoje.
Bolje neki jazz club.
Volim pjevat, ali me ljudi mole da ne radim to. Uši im nastradaju.
Bolje da ja skušam.
2014-04-12
Jedan je HASE, a više je njih; Ero, Gargamel, Vuk, Antijunak, pa i Jodica je bil zastranil.Ringo10 wrote:Ma neće Kifli biti teško financirati i izdržavati bosanske mudžose narednih 80 godina. To su njihovi dragi cvjetići, evo i danas ih mnogi u Kifli zdušno podržavaju a pljuju i hraču po nama. Dobit će oni njih i duž cijele granice pa ima da bude idila da se sve praši.
Sve u ime dobrih odnosa i cvjećarstva.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Trebala bi se dominantna politika potpuno promijenit.dzango wrote:I šta ako ne date? Eno se Poljaci jebavaju sa Nemcima i ne jebu ih 2%.Ringo10 wrote:MA dat će Kifla, dat će i pitati treba li još.dzango wrote:Ne morate da im date ništa. Vidite kako Megi ne da.
Kad gazda podvikne iz Brisela ili ne daj Bože onaj preko bare ima da se i gaće skidaju da se mudžosi namire.
Iskreno, iznenadilo bi me kao i gubitak na lutriji da se to dogodi.
2014-04-12
ljudi nije jos sve gotovo, znate kako nam jos mogu ovi iz HR pomoc?
Smjenit Covica I stavit nekog koji ce bit Bakirov supni umetk.
bar nam niko ne moze prebacit da nam nije politika sinhronizirana I dosljedna
Smjenit Covica I stavit nekog koji ce bit Bakirov supni umetk.
bar nam niko ne moze prebacit da nam nije politika sinhronizirana I dosljedna
2014-04-19
Onda možeš da đuskaš. Može i u krilu.maggie13 wrote:Šalu na stranu, ali ne bi se usrećio.dzango wrote:Ma jok bre. Ti ćeš da pevaš. I đuskaš. Sad, narodnjake ili nešto drugo, na volju ti.maggie13 wrote:Vodio bi me na cajke?dzango wrote:Ništa posebno. Malo pevanja i đuskanja. Može u krilu a i ne mora.maggie13 wrote:
Ajde, barem su zahtjevi skromni..poznavajući te.
Bolje neki jazz club.
Bolje da ja skušam.
2014-04-19
Svi su oni Hase.Eva_ wrote:Jedan je HASE, a više je njih; Ero, Gargamel, Vuk, Antijunak, pa i Jodica je bil zastranil.Ringo10 wrote:Ma neće Kifli biti teško financirati i izdržavati bosanske mudžose narednih 80 godina. To su njihovi dragi cvjetići, evo i danas ih mnogi u Kifli zdušno podržavaju a pljuju i hraču po nama. Dobit će oni njih i duž cijele granice pa ima da bude idila da se sve praši.
Sve u ime dobrih odnosa i cvjećarstva.
2014-04-19
Napisao sam tu nešto, ali mi se obrisalo. Jebiga.
crvenkasti-
2014-04-17
Možda su admini.crvenkasti wrote:Napisao sam tu nešto, ali mi se obrisalo. Jebiga.
2014-04-19
Plenković: 'Uputit ćemo poruke smirivanja i snažne potpore Republike Hrvatske'
pro 04, 2017
Plenković će s Čovićem razgovarati večeras, a utorak ujutro na rasporedu ima sastanak s predstavnicima Hrvatskog narodnog sabora
Premijer Andrej Plenković večeras i sutra boravit će u radnom posjetu Mostaru, u misiji smirivanja bosanskohercegovačkih Hrvata zabrinutih zbog mogućih posljedica osuđujuće presude Haškog suda njihovim bivšim vojnim i političkim čelnicima.
"Dogovorili smo da početkom idućeg tjedna dođemo u Mostar, sastanemo se s vodstvom Hrvata i braniteljima i uputimo poruke smirivanja i snažne potpore Republike Hrvatske", rekao je Plenković u petak u Zagrebu na konferenciji za novinare s čelnikom bosanskohercegovačkih Hrvata Draganom Čovićem.
Plenković će s Čovićem razgovarati večeras, a utorak ujutro na rasporedu ima sastanak s predstavnicima Hrvatskog narodnog sabora.
Čović je u petak istaknuo da Hrvati u BiH sa zabrinutošću prate sve ono što se u Den Haagu događalo ovih dana. "Želimo stati iza svakog časnog pripadnika HVO-a i ohrabriti te ljude da ne nasjedaju na bilo koji oblik provokacije kojih već danas ima na nekim portalima i istupima nekih ljudi u BiH", izjavio je Čović, predsjedatelj predsjedništva BiH.
Rekao je da će vodstvo bosanskohercegovačkih Hrvata "znati odgovoriti političkim sredstvima na ta iskušenja" te tražiti rješenja za BiH i za ravnopravnost Hrvata s druga dva naroda.
Žalbeno vijeće Haškog suda u srijedu je potvrdilo prvostupanjske kazne šestorici bivših političkih i vojnih čelnika bosanskohercegovačkih Hrvata kao sudionika u udruženom zločinačkom pothvatu etničkog čišćenja muslimana, u kojem je sudjelovalo i tadašnje hrvatsko vodstvo na čelu s prvim predsjednikom Franjom Tuđmanom, izvijestila je Hina.
ja dobio na lotumaggie13 wrote:Trebala bi se dominantna politika potpuno promijenit.dzango wrote:I šta ako ne date? Eno se Poljaci jebavaju sa Nemcima i ne jebu ih 2%.Ringo10 wrote:MA dat će Kifla, dat će i pitati treba li još.dzango wrote:Ne morate da im date ništa. Vidite kako Megi ne da.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Pileća krilca u KFC?dzango wrote:Onda možeš da đuskaš. Može i u krilu.maggie13 wrote:Šalu na stranu, ali ne bi se usrećio.dzango wrote:Ma jok bre. Ti ćeš da pevaš. I đuskaš. Sad, narodnjake ili nešto drugo, na volju ti.maggie13 wrote:Vodio bi me na cajke?dzango wrote:
Ništa posebno. Malo pevanja i đuskanja. Može u krilu a i ne mora.
Bolje neki jazz club.
Bolje da ja skušam.
Može, nisam probala..valjda ću preživjeti..
2014-04-12
Koliko?prckov wrote:ja dobio na lotumaggie13 wrote:Trebala bi se dominantna politika potpuno promijenit.dzango wrote:I šta ako ne date? Eno se Poljaci jebavaju sa Nemcima i ne jebu ih 2%.Ringo10 wrote:MA dat će Kifla, dat će i pitati treba li još.dzango wrote:Ne morate da im date ništa. Vidite kako Megi ne da.
Imaš za počastit čajem,valjda..
2014-04-12
dzango wrote:Možda su admini.crvenkasti wrote:Napisao sam tu nešto, ali mi se obrisalo. Jebiga.
Ma nisu, ja sam nešto zajebo. A baš je bilo dobro. Sad se više ne mogu sjetiti točno što sam napisao.
crvenkasti-
2014-04-17
nije puno, ali jos jedan mi falio za 10 milionamaggie13 wrote:Koliko?prckov wrote:ja dobio na lotumaggie13 wrote:Trebala bi se dominantna politika potpuno promijenit.dzango wrote:I šta ako ne date? Eno se Poljaci jebavaju sa Nemcima i ne jebu ih 2%.Ringo10 wrote:
MA dat će Kifla, dat će i pitati treba li još.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Megi nam blista, danas je posebno pametna.
crvenkasti-
2014-04-17
Nisam ni ja probao ta u KFC-u. Ali jesam u Dubočici. Tamo su dobra.maggie13 wrote:Pileća krilca u KFC?dzango wrote:Onda možeš da đuskaš. Može i u krilu.maggie13 wrote:Šalu na stranu, ali ne bi se usrećio.dzango wrote:Ma jok bre. Ti ćeš da pevaš. I đuskaš. Sad, narodnjake ili nešto drugo, na volju ti.maggie13 wrote:
Vodio bi me na cajke?
Bolje neki jazz club.
Bolje da ja skušam.
Može, nisam probala..valjda ću preživjeti..
2014-04-19
crvenkasti wrote:Megi nam blista, danas je posebno pametna.
Kod nje je to na dane.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Sledeći put zapiši na papir. Onda možeš da prepišeš a možeš i da slikaš i staviš fotku. Nađi jednu svesku samo za forum.crvenkasti wrote:dzango wrote:Možda su admini.crvenkasti wrote:Napisao sam tu nešto, ali mi se obrisalo. Jebiga.
Ma nisu, ja sam nešto zajebo. A baš je bilo dobro. Sad se više ne mogu sjetiti točno što sam napisao.
Bolje na ledu, pa okrene prema suncu.dzango wrote:Sledeći put zapiši na papir. Onda možeš da prepišeš a možeš i da slikaš i staviš fotku. Nađi jednu svesku samo za forum.crvenkasti wrote:dzango wrote:Možda su admini.crvenkasti wrote:Napisao sam tu nešto, ali mi se obrisalo. Jebiga.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
jooooj.prckov wrote:nije puno, ali jos jedan mi falio za 10 milionamaggie13 wrote:Koliko?prckov wrote:ja dobio na lotumaggie13 wrote:Trebala bi se dominantna politika potpuno promijenit.dzango wrote:
I šta ako ne date? Eno se Poljaci jebavaju sa Nemcima i ne jebu ih 2%.
I opet joooooj.
Da si to dobio, unajmila bih privatnog istrazitelja da nadje Nju
:-))
2014-04-12
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» jos jedan s bosanskom putovnicom
» I ‘liberalni’ Zagreb okrenuo leđa bosanskom Komšićiluku
» Svinja u blatu
» Srbija je čuvar balkanskog mira
» dva komunisticka prasca valjaju se u blatu