Kakve Srbi imaju veze sa sukobima Hrvata i Bošnjaka
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Kakve Srbi imaju veze sa sukobima Hrvata i Bošnjaka
Bome dobar.epikur37 wrote:https://www.vecernji.hr/premium/hrvatska-brani-hrvati-bih-svim-sredstvima-1211613?utm_source=Facebook&utm_medium=Status&utm_content=1211613&utm_campaign=FB+page+statusi
dobar ivankovic za cudo
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
I tebi?!epikur37 wrote:Megi mi se upucava diskretno već jedan duži period.
Vjerojetno njena podsvjesna psihodinamika dovodi do ovako dvosmislenih izjava, kojim rasterećuje libido.
Meni ne smeta, ova naša mala igra.
Pače imponira mi jer je u pitanju jedna fina ali malo sramežljiva gospodična u najboljim godinama.
:-D
Stvarno sam sposobna.
Ali hvala na lijepom misljenju@~@
2014-04-12
Delikatno djevojče, nemoj prenagliti da ne pobjegne.epikur37 wrote:Megi mi se upucava diskretno već jedan duži period.
Vjerojetno njena podsvjesna psihodinamika dovodi do ovako dvosmislenih izjava, kojim rasterećuje libido.
Pače imponira mi jer je u pitanju jedna fina ali malo sramežljiva gospodična u najboljim godinama.
Nije solidarnost, demokracija, većina odlučuje.maggie13 wrote:Aha, muska solidarnost..to se ne vazi :-D
jesi vidio ti epija...svladao ga wishful thinking :-PRegoč wrote:Delikatno djevojče, nemoj prenagliti da ne pobjegne.epikur37 wrote:Megi mi se upucava diskretno već jedan duži period.
2014-04-12
Zastani, curo! Ti si sama sjela na stolicu, a njega stavila pod stol.maggie13 wrote:jesi vidio ti epija...svladao ga wishful thinking :-PRegoč wrote:Delikatno djevojče, nemoj prenagliti da ne pobjegne.epikur37 wrote:Megi mi se upucava diskretno već jedan duži period.
naravno, ja gazdarica ;-)Regoč wrote:Zastani, curo! Ti si sama sjela na stolicu, a njega stavila pod stol.maggie13 wrote:jesi vidio ti epija...svladao ga wishful thinking :-PRegoč wrote:Delikatno djevojče, nemoj prenagliti da ne pobjegne.epikur37 wrote:Megi mi se upucava diskretno već jedan duži period.
2014-04-12
Maggie dominira!maggie13 wrote:naravno, ja gazdarica ;-)Regoč wrote:Zastani, curo! Ti si sama sjela na stolicu, a njega stavila pod stol.maggie13 wrote:jesi vidio ti epija...svladao ga wishful thinking :-PRegoč wrote:Delikatno djevojče, nemoj prenagliti da ne pobjegne.epikur37 wrote:Megi mi se upucava diskretno već jedan duži period.
epikur37 wrote:Megi mi se upucava diskretno već jedan duži period.
Mene je u potpunosti stavila na ignore. Nekada u mojim rijetkim obilascima foruma bi me dočekala sa dobrodošlicom... Ispao sam u drugu ligu :) doduše zasluženo.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
tebe, prijatelju, nikad..newuser wrote:epikur37 wrote:Megi mi se upucava diskretno već jedan duži period.
Mene je u potpunosti stavila na ignore. Nekada u mojim rijetkim obilascima foruma bi me dočekala sa dobrodošlicom... Ispao sam u drugu ligu :) doduše zasluženo.
samo si vrlo rijetko tu, a i ja na periode nisam prečesto..
nadam se da si dobro, ti i familija
2014-04-12
Regoč wrote:Maggie dominira!maggie13 wrote:naravno, ja gazdarica ;-)Regoč wrote:Zastani, curo! Ti si sama sjela na stolicu, a njega stavila pod stol.maggie13 wrote:jesi vidio ti epija...svladao ga wishful thinking :-PRegoč wrote:
Delikatno djevojče, nemoj prenagliti da ne pobjegne.
Ista Kaja, po cipelama noorka.
2014-12-30
nikad! nezz otkud ti toveber wrote:Regoč wrote:Maggie dominira!maggie13 wrote:naravno, ja gazdarica ;-)Regoč wrote:Zastani, curo! Ti si sama sjela na stolicu, a njega stavila pod stol.maggie13 wrote:
jesi vidio ti epija...svladao ga wishful thinking :-P
Ista Kaja, po cipelama noorka.
nije svaka štikla Štikla
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
veber-
2014-12-30
Teledirigirana lutka od McCainaepikur37 wrote:Situacija u BiH i sukob s bošnajcima drumom, precjednica šumom :)
Kermit-
2014-04-17
maggie13 wrote:tebe, prijatelju, nikad..newuser wrote:epikur37 wrote:Megi mi se upucava diskretno već jedan duži period.
samo si vrlo rijetko tu, a i ja na periode nisam prečesto..
nadam se da si dobro, ti i familija
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
jel sad donekle jasnije zašto sam ranije nastupao spram dotičnog na način kako već jesam... ovo je samo potvrda onog što sam navodio ranije... između ostalog svoj sam život i zdravlje izlagao ne bi li pomogao našim ljudima tamo, i danas moguće, s obzirom da im je prošla vlast omogućila uvid u registre vojnika koji su bili na ispomoći u srednjoj bosni i mostaru, zaradim još jednu tjeralicu (nije dosta ona od četničke bande u prištini) dok se ovakav lik sprda i ismijava... i to iz koga... onog tko mu je omogućio i dao priliku da dođe živjeti u hrvatsku temeljem pedigrea koji mu očito ne pripada...kic wrote:epikur37 wrote:Nema nikakve veze, gubitnicka hrvatska politika u BiH dozivjela je fijasko pa sad kmeci....kmeek velikosrpska agresija, kmeeeeek :)
ti si samo takve batine zaslužio.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
pizzon wrote:Regoč wrote:Krivi ste za sve zlo, bilo kao turski sluge, bilo samostalno.pizzon wrote:Eroo wrote:Nikakve, osim što su protjerali stotine tisuća ne-Srba, koji su onda došli u mjesta,
di nije bilo ni smještaja ni hrane za njih. Tako se u većini tih mjesta stanovništvo podvojilo.
Rat među muslimanima i Hrvatima je bio neizbježan.
Neki dan je jedan bivši srpski generalo ovo isto potvrdio u TV emisiji "Ćirilica" .
Rekao je nešto ovako, parafraziram:
-Naš interes je bio da isprovociramo rat između Hrvata i Muslimana i u tome smo uspjeli.
ne kenjaj
mi smo krivi sto ste se vi poklali
yebite se
cak i hag nije razmatrao nesto sl )
i sad su srbi krivi sto su tudjman & com.
proglaseni ratnim zlocncima za UZP :);)
hahaha
ja sam kriv sto si ti ubio komsiju muju
vidim koliko smo krivi
srbija 0 osudjenih a hrvatska UZP na obraz samog tudjmana )
zato, sad, pa ubuduce, mozete svoje stavove da nebijete sebi u goozicu
posebno, dok budete slavili zlocinacke praznike tokom agvgusta
hahahahahahaha
aj ne seri debilčino. zašto su srbi 1992. po proglašenju neovisnosti BiH redom napali sve općine u bih s hrvatskom većinom? iz miroljubivosti? idi u tri pičke materine irinejeve. smeće jedno, ne seri.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
A šta je pogrešno rekao?michaellcmacha wrote:jel sad donekle jasnije zašto sam ranije nastupao spram dotičnog na način kako već jesam... ovo je samo potvrda onog što sam navodio ranije... između ostalog svoj sam život i zdravlje izlagao ne bi li pomogao našim ljudima tamo, i danas moguće, s obzirom da im je prošla vlast omogućila uvid u registre vojnika koji su bili na ispomoći u srednjoj bosni i mostaru, zaradim još jednu tjeralicu (nije dosta ona od četničke bande u prištini) dok se ovakav lik sprda i ismijava... i to iz koga... onog tko mu je omogućio i dao priliku da dođe živjeti u hrvatsku temeljem pedigrea koji mu očito ne pripada...kic wrote:epikur37 wrote:Nema nikakve veze, gubitnicka hrvatska politika u BiH dozivjela je fijasko pa sad kmeci....kmeek velikosrpska agresija, kmeeeeek :)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Pa zar su trebali lagati i skrivati? Ako je hrvatska istina čista zašto ju se ne smije svima predočiti? Kad se ispručivao Perković onda je bila poželjna suradnja.dzango wrote:A šta je pogrešno rekao?michaellcmacha wrote:jel sad donekle jasnije zašto sam ranije nastupao spram dotičnog na način kako već jesam... ovo je samo potvrda onog što sam navodio ranije... između ostalog svoj sam život i zdravlje izlagao ne bi li pomogao našim ljudima tamo, i danas moguće, s obzirom da im je prošla vlast omogućila uvid u registre vojnika koji su bili na ispomoći u srednjoj bosni i mostaru, zaradim još jednu tjeralicu (nije dosta ona od četničke bande u prištini) dok se ovakav lik sprda i ismijava... i to iz koga... onog tko mu je omogućio i dao priliku da dođe živjeti u hrvatsku temeljem pedigrea koji mu očito ne pripada...kic wrote:epikur37 wrote:Nema nikakve veze, gubitnicka hrvatska politika u BiH dozivjela je fijasko pa sad kmeci....kmeek velikosrpska agresija, kmeeeeek :)
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Nije to isto, eva.
Nije trebalo registar otvoriti.
To je svima jasno.
Nije trebalo registar otvoriti.
To je svima jasno.
2014-04-12
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Ma kakve veze bona ima što Suljagić,Bečirević,Komšić imaju ptsp...raja je to
» Milanovicu nije trebalo petljanje oko Srebrenice.Kakve veze to ima sa pravima Hrvata u BiH?
» Čavić: Suština problema u BiH nije u odnosima Srba i Bošnjaka nego u odnosima Hrvata i Bošnjaka
» Obespravljivanje Hrvata vitalni interes Bošnjaka
» U BiH živi 50% Bošnjaka, 30% Srba i 15% Hrvata
» Milanovicu nije trebalo petljanje oko Srebrenice.Kakve veze to ima sa pravima Hrvata u BiH?
» Čavić: Suština problema u BiH nije u odnosima Srba i Bošnjaka nego u odnosima Hrvata i Bošnjaka
» Obespravljivanje Hrvata vitalni interes Bošnjaka
» U BiH živi 50% Bošnjaka, 30% Srba i 15% Hrvata
Page 5 of 7