Kakve Srbi imaju veze sa sukobima Hrvata i Bošnjaka
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Kakve Srbi imaju veze sa sukobima Hrvata i Bošnjaka
Nije to isto, eva.
Nije trebalo registar otvoriti.
To je svima jasno.
To je svima jasno.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
ma ne bih ja imao ništa protiv da ga je mujo ili dobrivoje zauzeo pa i otvorio pa i sve nas otpeljo do jarka i popijuko, nego to su napravili upravo likovi poput epikura (taj mentalni sklop, ne on osobno) i sad se još podsmijava i podjebava, a kako rekoh da nije ove hrvatske nikad on ne bi iz tuzlanske mahale ni prismrdio hrvatskoj...maggie13 wrote:Nije to isto, eva.
To je svima jasno.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Isto je, nisi konzistentan i jebe te tko hoće. Zapravo HDZ je najveća štetočina koje je zadesila Hrvate, samo toga još nisu ljudi svjesni. Kad postanu, bit će prekasno.maggie13 wrote:Nije to isto, eva.
To je svima jasno.
Oduvijek su rovarili i puntali, polarizirali javnost kad nisu na vlasti,skupljali bodove, a a onda kada bi došli na vlast, većih poltrona i izdajnika od njih nema. Ispunjavali su sve, pa i više nego se od njih tražilo. Tko je potencirao haški tribunal, tko je izručio sve generale, tko je ugošćavao del Ponte, itd. itd.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
epi je posebna prica u svezi tog BiH pitanja..kombinacija frustriranosti, ogorcenosti pa, na koncu, pranja ruku pomocu sarkazma.michaellcmacha wrote:ma ne bih ja imao ništa protiv da ga je mujo ili dobrivoje zauzeo pa i otvorio pa i sve nas otpeljo do jarka i popijuko, nego to su napravili upravo likovi poput epikura (taj mentalni sklop, ne on osobno) i sad se još podsmijava i podjebava, a kako rekoh da nije ove hrvatske nikad on ne bi iz tuzlanske mahale ni prismrdio hrvatskoj...maggie13 wrote:Nije to isto, eva.
To je svima jasno.
Nekakav njegov wanabbe otpor.
2014-04-12
shvacam ljutnju i bijes.Eva_ wrote:Isto je, nisi konzistentan i jebe te tko hoće. Zapravo HDZ je najveća štetočina koje je zadesila Hrvate, samo toga još nisu ljudi svjesni. Kad postanu, bit će prekasno.maggie13 wrote:Nije to isto, eva.
To je svima jasno.
Oduvijek su rovarili i puntali, polarizirali javnost kad nisu na vlasti,skupljali bodove, a a onda kada bi došli na vlast, većih poltrona i izdajnika od njih nema. Ispunjavali su sve, pa i više nego se od njih tražilo. Tko je potencirao haški tribunal, tko je izručio sve generale, tko je ugošćavao del Ponte, itd. itd.
I sama se slazem, medjutim toliko si tema tu dotakla.
Moje misljenje je vojno-politicko, a sto su napravili, kako, zasto...mozemo dva dana.
2014-04-12
Ma mislim na Epija. Čovek je rekao ono što svi znamo. Da je HR popušila u Bosni i da sada kuka za prolivenim mlekom.Eva_ wrote:Pa zar su trebali lagati i skrivati? Ako je hrvatska istina čista zašto ju se ne smije svima predočiti? Kad se ispručivao Perković onda je bila poželjna suradnja.dzango wrote:A šta je pogrešno rekao?michaellcmacha wrote:jel sad donekle jasnije zašto sam ranije nastupao spram dotičnog na način kako već jesam... ovo je samo potvrda onog što sam navodio ranije... između ostalog svoj sam život i zdravlje izlagao ne bi li pomogao našim ljudima tamo, i danas moguće, s obzirom da im je prošla vlast omogućila uvid u registre vojnika koji su bili na ispomoći u srednjoj bosni i mostaru, zaradim još jednu tjeralicu (nije dosta ona od četničke bande u prištini) dok se ovakav lik sprda i ismijava... i to iz koga... onog tko mu je omogućio i dao priliku da dođe živjeti u hrvatsku temeljem pedigrea koji mu očito ne pripada...kic wrote:epikur37 wrote:Nema nikakve veze, gubitnicka hrvatska politika u BiH dozivjela je fijasko pa sad kmeci....kmeek velikosrpska agresija, kmeeeeek :)
ti si samo takve batine zaslužio.
Nisam ništa krivo rekao, rat sa srbima je jedno rat s bošnjacima je drugo i prešućuje se.
Da, hrvatska politika je gubitnička u BiH i nastavlja se tako, ruganje istom je izraz ogorčenja i nema veze s braniteljima jer su i oni u većini ogorčeni istom.
Moja kritika je posve opravdana a u svjetlu novih događaja je to postaje još jasnije. I mogu je bilo gdje i pred kime ponoviti.
Miha ima neki osobni pik, a tu pak nema pomoći.
S moje strane, neću mu parirati...on može nastaviti ovakve nesuvisle optužbe. Kaj se mene tiče nek pored češnjaka ubaci malo i đumbira i pazi na zdravlje.
Da, hrvatska politika je gubitnička u BiH i nastavlja se tako, ruganje istom je izraz ogorčenja i nema veze s braniteljima jer su i oni u većini ogorčeni istom.
Moja kritika je posve opravdana a u svjetlu novih događaja je to postaje još jasnije. I mogu je bilo gdje i pred kime ponoviti.
S moje strane, neću mu parirati...on može nastaviti ovakve nesuvisle optužbe. Kaj se mene tiče nek pored češnjaka ubaci malo i đumbira i pazi na zdravlje.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
to se mi malo medju sobom..dzango wrote:Ma mislim na Epija. Čovek je rekao ono što svi znamo. Da je HR popušila u Bosni i da sada kuka za prolivenim mlekom.Eva_ wrote:Pa zar su trebali lagati i skrivati? Ako je hrvatska istina čista zašto ju se ne smije svima predočiti? Kad se ispručivao Perković onda je bila poželjna suradnja.dzango wrote:A šta je pogrešno rekao?michaellcmacha wrote:jel sad donekle jasnije zašto sam ranije nastupao spram dotičnog na način kako već jesam... ovo je samo potvrda onog što sam navodio ranije... između ostalog svoj sam život i zdravlje izlagao ne bi li pomogao našim ljudima tamo, i danas moguće, s obzirom da im je prošla vlast omogućila uvid u registre vojnika koji su bili na ispomoći u srednjoj bosni i mostaru, zaradim još jednu tjeralicu (nije dosta ona od četničke bande u prištini) dok se ovakav lik sprda i ismijava... i to iz koga... onog tko mu je omogućio i dao priliku da dođe živjeti u hrvatsku temeljem pedigrea koji mu očito ne pripada...kic wrote:
2014-04-12
epikur37 wrote:Nisam ništa krivo rekao, rat sa srbima je jedno rat s bošnjacima je drugo i prešućuje se.
Možda mu se sviđaš a ne sme da prizna.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ma to ona pandurčina loži vatru. Stari udbaš.maggie13 wrote:to se mi malo medju sobom..dzango wrote:Ma mislim na Epija. Čovek je rekao ono što svi znamo. Da je HR popušila u Bosni i da sada kuka za prolivenim mlekom.Eva_ wrote:Pa zar su trebali lagati i skrivati? Ako je hrvatska istina čista zašto ju se ne smije svima predočiti? Kad se ispručivao Perković onda je bila poželjna suradnja.dzango wrote:A šta je pogrešno rekao?michaellcmacha wrote:
jel sad donekle jasnije zašto sam ranije nastupao spram dotičnog na način kako već jesam... ovo je samo potvrda onog što sam navodio ranije... između ostalog svoj sam život i zdravlje izlagao ne bi li pomogao našim ljudima tamo, i danas moguće, s obzirom da im je prošla vlast omogućila uvid u registre vojnika koji su bili na ispomoći u srednjoj bosni i mostaru, zaradim još jednu tjeralicu (nije dosta ona od četničke bande u prištini) dok se ovakav lik sprda i ismijava... i to iz koga... onog tko mu je omogućio i dao priliku da dođe živjeti u hrvatsku temeljem pedigrea koji mu očito ne pripada...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:epikur37 wrote:Nisam ništa krivo rekao, rat sa srbima je jedno rat s bošnjacima je drugo i prešućuje se.
Možda mu se sviđaš a ne sme da prizna.
Možda ali moje srce parnim danima pripada megi :)
2015-08-06
nije nikakav problem bio otići na bilo koje sudište i odgovarati za počinjeno po bilo kojem modelu odgovornosti, ali je problem ako država čiji su optuženici u pitanju i ako je država sama optužena da njeni dužnosnici sudjeluju u prikupljanju dokaza segmentativno i selektivno ruju po arhivama i izvlače onaj dio arhivske građe koji je lako uvesti u kontekst koji odgovara optužbi pa ona onda polako i bez problema slaže optužnicu na temelju takvih "dokaza"... a upravo ovaj nastavni slijed je u prilog tomu... sad će bošnjaci slagati optužnice i baratati sa podacima iz naših arhiva u koje su ih pustili likovi koji ni luk jeli ni luk mirisali... ali na konto toga su si osigurali lagodan život (to su kakti bile žrtve i jadničci)...
2015-08-08
Obojica imaju velike osjecaje tu.
Ne dolijevaj ulje na vatru.
2014-04-12
Popušila je i arbitražu sa Slovenijom, popušila Inu od Mađara, popuši di god krene. Možda upravo u ovom trenutku i predsjednica nekom puši. To je hrvatska tradicija kad je HDZ na čelu države.dzango wrote:Ma mislim na Epija. Čovek je rekao ono što svi znamo. Da je HR popušila u Bosni i da sada kuka za prolivenim mlekom.Eva_ wrote:Pa zar su trebali lagati i skrivati? Ako je hrvatska istina čista zašto ju se ne smije svima predočiti? Kad se ispručivao Perković onda je bila poželjna suradnja.dzango wrote:A šta je pogrešno rekao?michaellcmacha wrote:jel sad donekle jasnije zašto sam ranije nastupao spram dotičnog na način kako već jesam... ovo je samo potvrda onog što sam navodio ranije... između ostalog svoj sam život i zdravlje izlagao ne bi li pomogao našim ljudima tamo, i danas moguće, s obzirom da im je prošla vlast omogućila uvid u registre vojnika koji su bili na ispomoći u srednjoj bosni i mostaru, zaradim još jednu tjeralicu (nije dosta ona od četničke bande u prištini) dok se ovakav lik sprda i ismijava... i to iz koga... onog tko mu je omogućio i dao priliku da dođe živjeti u hrvatsku temeljem pedigrea koji mu očito ne pripada...kic wrote:
2017-03-21
Da begam ja sa teme dok je vreme?maggie13 wrote:Obojica imaju velike osjecaje tu.
ja to sve razumijem ali nema s ljudske strane pravo se podsmijavati niti prozivati one koji su kako su znali i umjeli pokušavali spasiti što se spasiti dalo... ako itko ovdje vrlo dobro zna da hrvatska nije pokušavala podijeliti BiH onda to on zna jer nije bedast i vrlo dobro može povezati sve okolnosti koje su dovele do situacije da e došlo do sukoba između muslimana i bh hrvata, on vrlo dobro zna da su hrvati preuzeli i shodno svojoj organiziranosti stavili pod svoj nadzor glavne vojne resurse u srednjoj bosni i da su muslimani pod svaku cijenu to htjeli oteti a usput su i morali iznaći riješenje za podrinjske izbjeglice i za dio izbjeglica iz rubnih dijelova srednje bosne naslonjene na prostore gdje su bili srbi koje su bez ispaljenog metka gubili... on vrlo dobro zna da hrvati nisu vršili napadne operacije prvo zato jer takvog cilja i plana nije ni bilo a drugo jer za takovo što hrvati nisu bili s brojnim stanjem sposobni, on vrlo dobro zna da je Armija BiH koristila skoro 100 000 (plus 160 000 vojnika koji su bili na položajima prema srbima) vojnika u borbama sa hrvatima i u to vrijeme izvršila etničko čišćenje 150 000 hrvata sa njihovog prostora... to je problem kod njega što on sve to vrlo dobro zna i zna da smo svaki put kad smo išli preko išli ne da išta osvojimo nego da spasimo ono malo što je ostalo za spasiti... da nije bilo nas zapadni mostar bi pao, došlo bi u pitanje nastupanje po livanjskom polju i mi bi i danas imali RSK i terorističke napade po hrvatskim gradovima uključujući i grad u kojem on danas živi... i perfidno podjebava...maggie13 wrote:epi je posebna prica u svezi tog BiH pitanja..kombinacija frustriranosti, ogorcenosti pa, na koncu, pranja ruku pomocu sarkazma.michaellcmacha wrote:ma ne bih ja imao ništa protiv da ga je mujo ili dobrivoje zauzeo pa i otvorio pa i sve nas otpeljo do jarka i popijuko, nego to su napravili upravo likovi poput epikura (taj mentalni sklop, ne on osobno) i sad se još podsmijava i podjebava, a kako rekoh da nije ove hrvatske nikad on ne bi iz tuzlanske mahale ni prismrdio hrvatskoj...maggie13 wrote:Nije to isto, eva.
To je svima jasno.
2015-08-08
Primjećujem da u matici često koristite taj "se", ko kamena 'ramena pa di padne.maggie13 wrote:Aha, muska solidarnost..to se ne vazi :-D
Pošto sam u dijaspori 2x toliko koliko si ti stara, dozvoljavam mogućnost da zbog zaborava i nisam u pravu.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
michaellcmacha wrote:ja to sve razumijem ali nema s ljudske strane pravo se podsmijavati niti prozivati one koji su kako su znali i umjeli pokušavali spasiti što se spasiti dalo... ako itko ovdje vrlo dobro zna da hrvatska nije pokušavala podijeliti BiH onda to on zna jer nije bedast i vrlo dobro može povezati sve okolnosti koje su dovele do situacije da e došlo do sukoba između muslimana i bh hrvata, on vrlo dobro zna da su hrvati preuzeli i shodno svojoj organiziranosti stavili pod svoj nadzor glavne vojne resurse u srednjoj bosni i da su muslimani pod svaku cijenu to htjeli oteti a usput su i morali iznaći riješenje za podrinjske izbjeglice i za dio izbjeglica iz rubnih dijelova srednje bosne naslonjene na prostore gdje su bili srbi koje su bez ispaljenog metka gubili... on vrlo dobro zna da hrvati nisu vršili napadne operacije prvo zato jer takvog cilja i plana nije ni bilo a drugo jer za takovo što hrvati nisu bili s brojnim stanjem sposobni, on vrlo dobro zna da je Armija BiH koristila skoro 100 000 (plus 160 000 vojnika koji su bili na položajima prema srbima) vojnika u borbama sa hrvatima i u to vrijeme izvršila etničko čišćenje 150 000 hrvata sa njihovog prostora... to je problem kod njega što on sve to vrlo dobro zna i zna da smo svaki put kad smo išli preko išli ne da išta osvojimo nego da spasimo ono malo što je ostalo za spasiti... da nije bilo nas zapadni mostar bi pao, došlo bi u pitanje nastupanje po livanjskom polju i mi bi i danas imali RSK i terorističke napade po hrvatskim gradovima uključujući i grad u kojem on danas živi... i perfidno podjebava...maggie13 wrote:epi je posebna prica u svezi tog BiH pitanja..kombinacija frustriranosti, ogorcenosti pa, na koncu, pranja ruku pomocu sarkazma.michaellcmacha wrote:ma ne bih ja imao ništa protiv da ga je mujo ili dobrivoje zauzeo pa i otvorio pa i sve nas otpeljo do jarka i popijuko, nego to su napravili upravo likovi poput epikura (taj mentalni sklop, ne on osobno) i sad se još podsmijava i podjebava, a kako rekoh da nije ove hrvatske nikad on ne bi iz tuzlanske mahale ni prismrdio hrvatskoj...maggie13 wrote:Nije to isto, eva.
To je svima jasno.
Kolega, ne ulazim u vojni aspekt priče a poštujem doprinos obrani hrvatskih područja.
Nigdje nisam zazivao nikakve napadne akcije i 100 puta sam rekao da sam protiv bilo kakvog napada na muslimanska i srpska područja u BiH.
U ostalom ne govorim o vojnom nego o političkom dijelu.
Na prvom mjestu raspuštanje HRHB a onda poslije toga desetljetno nijekanje i zatiranje bilo kakve ideje o ravnopravnosti hrvata u beha, i asistiranje sarajevu i MZ-u u njihovom daljem degradiranju.
2015-08-06
michaellcmacha wrote:ja to sve razumijem ali nema s ljudske strane pravo se podsmijavati niti prozivati one koji su kako su znali i umjeli pokušavali spasiti što se spasiti dalo... ako itko ovdje vrlo dobro zna da hrvatska nije pokušavala podijeliti BiH onda to on zna jer nije bedast i vrlo dobro može povezati sve okolnosti koje su dovele do situacije da e došlo do sukoba između muslimana i bh hrvata, on vrlo dobro zna da su hrvati preuzeli i shodno svojoj organiziranosti stavili pod svoj nadzor glavne vojne resurse u srednjoj bosni i da su muslimani pod svaku cijenu to htjeli oteti a usput su i morali iznaći riješenje za podrinjske izbjeglice i za dio izbjeglica iz rubnih dijelova srednje bosne naslonjene na prostore gdje su bili srbi koje su bez ispaljenog metka gubili... on vrlo dobro zna da hrvati nisu vršili napadne operacije prvo zato jer takvog cilja i plana nije ni bilo a drugo jer za takovo što hrvati nisu bili s brojnim stanjem sposobni, on vrlo dobro zna da je Armija BiH koristila skoro 100 000 (plus 160 000 vojnika koji su bili na položajima prema srbima) vojnika u borbama sa hrvatima i u to vrijeme izvršila etničko čišćenje 150 000 hrvata sa njihovog prostora... to je problem kod njega što on sve to vrlo dobro zna i zna da smo svaki put kad smo išli preko išli ne da išta osvojimo nego da spasimo ono malo što je ostalo za spasiti... da nije bilo nas zapadni mostar bi pao, došlo bi u pitanje nastupanje po livanjskom polju i mi bi i danas imali RSK i terorističke napade po hrvatskim gradovima uključujući i grad u kojem on danas živi... i perfidno podjebava...maggie13 wrote:epi je posebna prica u svezi tog BiH pitanja..kombinacija frustriranosti, ogorcenosti pa, na koncu, pranja ruku pomocu sarkazma.michaellcmacha wrote:ma ne bih ja imao ništa protiv da ga je mujo ili dobrivoje zauzeo pa i otvorio pa i sve nas otpeljo do jarka i popijuko, nego to su napravili upravo likovi poput epikura (taj mentalni sklop, ne on osobno) i sad se još podsmijava i podjebava, a kako rekoh da nije ove hrvatske nikad on ne bi iz tuzlanske mahale ni prismrdio hrvatskoj...maggie13 wrote:Nije to isto, eva.
To je svima jasno.
Nevjerojatno se mi činiti da to danas uopće treba nekome u HR objašnjavati.
Sarajevskim Isilovcima je trebao prostor i ocijenili su da ga jedino mogu kod Hrvata otet.
Za napad na Hrvate su iz istočne Bosne povukli svu vojsku, a svoje civile su dali na čuvanje
nizozemskom bataljunu...Cilj im je bio izbiti na Jadran, ali su u Mostaru slomili zube.
Zato i je u Mostaru bilo onako krvavo...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
lako za hrvatsko stado. HDZ će dobivat glasove i da im magarac bude na čelu stranke. Nego, kak se ni uspjelo saveznicima, Amerima objasnit tko je tko u Bosni pa da lobiraju za hrvatsku stvar? I kaj je radila moćna hrvatska predsjednica, mogla je ispred ograde bar nosat transparent s istinom, kad je već tamo stajala tjedan dana.Eroo wrote:michaellcmacha wrote:ja to sve razumijem ali nema s ljudske strane pravo se podsmijavati niti prozivati one koji su kako su znali i umjeli pokušavali spasiti što se spasiti dalo... ako itko ovdje vrlo dobro zna da hrvatska nije pokušavala podijeliti BiH onda to on zna jer nije bedast i vrlo dobro može povezati sve okolnosti koje su dovele do situacije da e došlo do sukoba između muslimana i bh hrvata, on vrlo dobro zna da su hrvati preuzeli i shodno svojoj organiziranosti stavili pod svoj nadzor glavne vojne resurse u srednjoj bosni i da su muslimani pod svaku cijenu to htjeli oteti a usput su i morali iznaći riješenje za podrinjske izbjeglice i za dio izbjeglica iz rubnih dijelova srednje bosne naslonjene na prostore gdje su bili srbi koje su bez ispaljenog metka gubili... on vrlo dobro zna da hrvati nisu vršili napadne operacije prvo zato jer takvog cilja i plana nije ni bilo a drugo jer za takovo što hrvati nisu bili s brojnim stanjem sposobni, on vrlo dobro zna da je Armija BiH koristila skoro 100 000 (plus 160 000 vojnika koji su bili na položajima prema srbima) vojnika u borbama sa hrvatima i u to vrijeme izvršila etničko čišćenje 150 000 hrvata sa njihovog prostora... to je problem kod njega što on sve to vrlo dobro zna i zna da smo svaki put kad smo išli preko išli ne da išta osvojimo nego da spasimo ono malo što je ostalo za spasiti... da nije bilo nas zapadni mostar bi pao, došlo bi u pitanje nastupanje po livanjskom polju i mi bi i danas imali RSK i terorističke napade po hrvatskim gradovima uključujući i grad u kojem on danas živi... i perfidno podjebava...maggie13 wrote:epi je posebna prica u svezi tog BiH pitanja..kombinacija frustriranosti, ogorcenosti pa, na koncu, pranja ruku pomocu sarkazma.michaellcmacha wrote:ma ne bih ja imao ništa protiv da ga je mujo ili dobrivoje zauzeo pa i otvorio pa i sve nas otpeljo do jarka i popijuko, nego to su napravili upravo likovi poput epikura (taj mentalni sklop, ne on osobno) i sad se još podsmijava i podjebava, a kako rekoh da nije ove hrvatske nikad on ne bi iz tuzlanske mahale ni prismrdio hrvatskoj...maggie13 wrote:Nije to isto, eva.
To je svima jasno.
Nevjerojatno se mi činiti da to danas uopće treba nekome u HR objašnjavati.
Sarajevskim Isilovcima je trebao prostor i ocijenili su da ga jedino mogu kod Hrvata otet.
Za napad na Hrvate su iz istočne Bosne povukli svu vojsku, a svoje civile su dali na čuvanje
nizozemskom bataljunu...Cilj im je bio izbiti na Jadran, ali su u Mostaru slomili zube.
Zato i je u Mostaru bilo onako krvavo...
2017-03-21
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Ma kakve veze bona ima što Suljagić,Bečirević,Komšić imaju ptsp...raja je to
» Milanovicu nije trebalo petljanje oko Srebrenice.Kakve veze to ima sa pravima Hrvata u BiH?
» Čavić: Suština problema u BiH nije u odnosima Srba i Bošnjaka nego u odnosima Hrvata i Bošnjaka
» Obespravljivanje Hrvata vitalni interes Bošnjaka
» U BiH živi 50% Bošnjaka, 30% Srba i 15% Hrvata
» Milanovicu nije trebalo petljanje oko Srebrenice.Kakve veze to ima sa pravima Hrvata u BiH?
» Čavić: Suština problema u BiH nije u odnosima Srba i Bošnjaka nego u odnosima Hrvata i Bošnjaka
» Obespravljivanje Hrvata vitalni interes Bošnjaka
» U BiH živi 50% Bošnjaka, 30% Srba i 15% Hrvata
Page 6 of 7