Robin Hood
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Robin Hood
Bolje trbuh od pijače,Leviathan2 wrote:a nisam znao, ja mislio da je to iz samoupravljanjaRegoč wrote:Navodno je ta još iz Austrije.Leviathan2 wrote:aaa, jugonostalgicaru jedan aRegoč wrote:Ne možeš ti mene tako malo platiti...Triny wrote:
Na žalost , ni ja. Tebi bih zakinula cijelu. :)
sad ti valja ona iz samoupravljanja, nemreju me tak malo platit kak mogu malo radit :D
i mogu ti reci da sam mnoge popljuvao zbog toga :D
sad smatram da su imali i pravo
radi cim manje, nisi ledja nasao na cesti
nego grba od štihače!
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Sve se može eufemizirati.Triny wrote:Leviathan2 wrote:izvini, mi ne utajimo nista, nego jednostavno odemo drugim putem da izbjegnemo pljackase :DRegoč wrote:Braća i sestre po utaji.Triny wrote:to mi puno znači brate levi...Leviathan2 wrote:podrska sestri triny na ostajanju na tamnoj strani i u poslovanju "na ruke"
pa valjda imas nekog prijatelja tamo da to uradi za tebe :DRegoč wrote:Moram provući karticu.Triny wrote:Nemoj ni to.Regoč wrote:Tko kaže da radim? Ja samo idem na posal!Triny wrote:eto...i takvi kao "rade" po kojekakvim službama....Leviathan2 wrote:
aaa, jugonostalgicaru jedan a
sad ti valja ona iz samoupravljanja, nemreju me tak malo platit kak mogu malo radit :D
nah, to je nas osobni pogled na svijet kako funkcioniraRegoč wrote:Sve se može eufemizirati.Triny wrote:Leviathan2 wrote:izvini, mi ne utajimo nista, nego jednostavno odemo drugim putem da izbjegnemo pljackase :DRegoč wrote:Braća i sestre po utaji.Triny wrote:
to mi puno znači brate levi...
Neće nitko jer bi morali napraviti i moj diel posla. Kažu, tko provuče, neka "radi".Leviathan2 wrote:pa valjda imas nekog prijatelja tamo da to uradi za tebe :DRegoč wrote:Moram provući karticu.Triny wrote:Nemoj ni to.Regoč wrote:Tko kaže da radim? Ja samo idem na posal!Triny wrote:
eto...i takvi kao "rade" po kojekakvim službama....
morali bi neradit za dvoje :DRegoč wrote:Neće nitko jer bi morali napraviti i moj diel posla. Kažu, tko provuče, neka "radi".Leviathan2 wrote:pa valjda imas nekog prijatelja tamo da to uradi za tebe :DRegoč wrote:Moram provući karticu.Triny wrote:Nemoj ni to.Regoč wrote:
Tko kaže da radim? Ja samo idem na posal!
E, shvatil si! Lako je radit za dvoje, al ajd ti ne radi za dvoje. Da mi je to doživjet pa u mirovinu.Leviathan2 wrote:morali bi neradit za dvoje :DRegoč wrote:Neće nitko jer bi morali napraviti i moj diel posla. Kažu, tko provuče, neka "radi".Leviathan2 wrote:pa valjda imas nekog prijatelja tamo da to uradi za tebe :DRegoč wrote:Moram provući karticu.Triny wrote:
Nemoj ni to.
Regoč wrote:Činjenica ostaje da je svako veliko bogatstvo sazdano na otimačini.
TAKO JE
Evo ovi bosanski logoraši tvrde ( pod zakletvom ) da je Praljka zanimalo jedino zlato i novac
Zatvorene Bosance se moglo otkupiti iz raznih logora za 10 000 DM
tako da me ne čudi način na koji je Praljak " zaradio " milijune i milijune
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Tako ti Allaha džele šanuhu?Yehudi wrote:Regoč wrote:Činjenica ostaje da je svako veliko bogatstvo sazdano na otimačini.
TAKO JE
Evo ovi bosanski logoraši tvrde ( pod zakletvom ) da je Praljka zanimalo jedino zlato i novac
Eroo- Posts : 79056
2016-07-22
Ja liberale nikad neću razumijeti...
red wolf-
2016-02-10
Tako je kad nema države da tlači i otima pa se poduzetništvo isplati.Yehudi wrote:Regoč wrote:Činjenica ostaje da je svako veliko bogatstvo sazdano na otimačini.
TAKO JE
isti kurac jel ti drzava otima il ti neoliberalni poduzetnici :DRegoč wrote:Tako je kad nema države da tlači i otima pa se poduzetništvo isplati.Yehudi wrote:Regoč wrote:Činjenica ostaje da je svako veliko bogatstvo sazdano na otimačini.
TAKO JE
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Vlada RH ponaša se kao Robin Hood
» 'Makar bio Robin Hud...'
» Batmanov kolega Robin izašao iz ormara i priznao da voli dečke
» Robin Harris: EU se mora pridružiti borbi protiv novog komunizma u Hrvatskoj
» 'Makar bio Robin Hud...'
» Batmanov kolega Robin izašao iz ormara i priznao da voli dečke
» Robin Harris: EU se mora pridružiti borbi protiv novog komunizma u Hrvatskoj