Robin Hood
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Robin Hood
Na žalost , ni ja. Tebi bih zakinula cijelu. :)Regoč wrote:Barem ne zakidam druge na plaći.Triny wrote:Ti si uhljeb, ti si na strani pakla.Regoč wrote:Ona je poduzetnica, odavno je na mračnoj strani.Leviathan2 wrote:ola, dobrodosla na mracnu stranu :DTriny wrote:Svako oporezivanje je krađa, a progresivno je uberkrađa.
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Imam vrhunsku knjigovotkinju.Regoč wrote:Ne smišlja. Sad smišlja kako da ne osvane u novih Rajskih papirih.pismejker wrote:tja..istina i to......Leviathan2 wrote:a ima i toga, postoji stara poslovica, dobar kurac umilna zena :D ili dobar kurac mir u kuci :Dpismejker wrote:tja..istina...no sto kad se cura ili zena zalijepi i jos ti pocne govoriti da Ti qrc cuda cini...vjerovatno se cedno emotivno zaljubila..Leviathan2 wrote:
ne, ja ih i dalje zovem zene i cure
niti ih posjedujem niti mi sluze kao objekt stjecanja bogatstva i zarade
A tema..Triny vjerovatno smislja kako zamraciti placanje poreza...
Trinity-
2014-04-17
Ne možeš ti mene tako malo platiti...Triny wrote:Na žalost , ni ja. Tebi bih zakinula cijelu. :)Regoč wrote:Barem ne zakidam druge na plaći.Triny wrote:Ti si uhljeb, ti si na strani pakla.Regoč wrote:Ona je poduzetnica, odavno je na mračnoj strani.Leviathan2 wrote:
ola, dobrodosla na mracnu stranu :D
Sve ste riešile, misliš ti. No, sad ćemo usvojiti zakon da se sve šeme moraju prijavljivati pa ćemo mi odlučivati može li ili ne može.Triny wrote:Imam vrhunsku knjigovotkinju.Regoč wrote:Ne smišlja. Sad smišlja kako da ne osvane u novih Rajskih papirih.pismejker wrote:tja..istina i to......Leviathan2 wrote:a ima i toga, postoji stara poslovica, dobar kurac umilna zena :D ili dobar kurac mir u kuci :Dpismejker wrote:
tja..istina...no sto kad se cura ili zena zalijepi i jos ti pocne govoriti da Ti qrc cuda cini...vjerovatno se cedno emotivno zaljubila..
aaa, jugonostalgicaru jedan aRegoč wrote:Ne možeš ti mene tako malo platiti...Triny wrote:Na žalost , ni ja. Tebi bih zakinula cijelu. :)Regoč wrote:Barem ne zakidam druge na plaći.Triny wrote:Ti si uhljeb, ti si na strani pakla.Regoč wrote:
Ona je poduzetnica, odavno je na mračnoj strani.
sad ti valja ona iz samoupravljanja, nemreju me tak malo platit kak mogu malo radit :D
"Na ruke " je zlatno pravilo.Regoč wrote:Sve ste riešile, misliš ti. No, sad ćemo usvojiti zakon da se sve šeme moraju prijavljivati pa ćemo mi odlučivati može li ili ne može.Triny wrote:Imam vrhunsku knjigovotkinju.Regoč wrote:Ne smišlja. Sad smišlja kako da ne osvane u novih Rajskih papirih.pismejker wrote:tja..istina i to......Leviathan2 wrote:
a ima i toga, postoji stara poslovica, dobar kurac umilna zena :D ili dobar kurac mir u kuci :D
Trinity-
2014-04-17
podrska sestri triny na ostajanju na tamnoj strani i u poslovanju "na ruke"
eto...i takvi kao "rade" po kojekakvim službama....Leviathan2 wrote:aaa, jugonostalgicaru jedan aRegoč wrote:Ne možeš ti mene tako malo platiti...Triny wrote:Na žalost , ni ja. Tebi bih zakinula cijelu. :)Regoč wrote:Barem ne zakidam druge na plaći.Triny wrote:
Ti si uhljeb, ti si na strani pakla.
sad ti valja ona iz samoupravljanja, nemreju me tak malo platit kak mogu malo radit :D
Trinity-
2014-04-17
to mi puno znači brate levi...Leviathan2 wrote:podrska sestri triny na ostajanju na tamnoj strani i u poslovanju "na ruke"
Trinity-
2014-04-17
Navodno je ta još iz Austrije.Leviathan2 wrote:aaa, jugonostalgicaru jedan aRegoč wrote:Ne možeš ti mene tako malo platiti...Triny wrote:Na žalost , ni ja. Tebi bih zakinula cijelu. :)Regoč wrote:Barem ne zakidam druge na plaći.Triny wrote:
Ti si uhljeb, ti si na strani pakla.
Tko kaže da radim? Ja samo idem na posal!Triny wrote:eto...i takvi kao "rade" po kojekakvim službama....Leviathan2 wrote:aaa, jugonostalgicaru jedan aRegoč wrote:Ne možeš ti mene tako malo platiti...Triny wrote:Na žalost , ni ja. Tebi bih zakinula cijelu. :)Regoč wrote:
Barem ne zakidam druge na plaći.
uvijek sestro triny :DTriny wrote:to mi puno znači brate levi...Leviathan2 wrote:podrska sestri triny na ostajanju na tamnoj strani i u poslovanju "na ruke"
Regoč-
2015-08-21
car, skidam kapu :DRegoč wrote:Tko kaže da radim? Ja samo idem na posal!Triny wrote:eto...i takvi kao "rade" po kojekakvim službama....Leviathan2 wrote:aaa, jugonostalgicaru jedan aRegoč wrote:Ne možeš ti mene tako malo platiti...Triny wrote:
Na žalost , ni ja. Tebi bih zakinula cijelu. :)
Nemoj ni to.Regoč wrote:Tko kaže da radim? Ja samo idem na posal!Triny wrote:eto...i takvi kao "rade" po kojekakvim službama....Leviathan2 wrote:aaa, jugonostalgicaru jedan aRegoč wrote:Ne možeš ti mene tako malo platiti...Triny wrote:
Trinity-
2014-04-17
a nisam znao, ja mislio da je to iz samoupravljanjaRegoč wrote:Navodno je ta još iz Austrije.Leviathan2 wrote:aaa, jugonostalgicaru jedan aRegoč wrote:Ne možeš ti mene tako malo platiti...Triny wrote:Na žalost , ni ja. Tebi bih zakinula cijelu. :)Regoč wrote:
Barem ne zakidam druge na plaći.
i mogu ti reci da sam mnoge popljuvao zbog toga :D
sad smatram da su imali i pravo
radi cim manje, nisi ledja nasao na cesti
Ne moraš ti sve znati . I ukrasti.Regoč wrote:Braća i sestre po utaji.Triny wrote:to mi puno znači brate levi...Leviathan2 wrote:podrska sestri triny na ostajanju na tamnoj strani i u poslovanju "na ruke"
Trinity-
2014-04-17
izvini, mi ne utajimo nista, nego jednostavno odemo drugim putem da izbjegnemo pljackase :DRegoč wrote:Braća i sestre po utaji.Triny wrote:to mi puno znači brate levi...Leviathan2 wrote:podrska sestri triny na ostajanju na tamnoj strani i u poslovanju "na ruke"
Moram provući karticu.Triny wrote:Nemoj ni to.Regoč wrote:Tko kaže da radim? Ja samo idem na posal!Triny wrote:eto...i takvi kao "rade" po kojekakvim službama....Leviathan2 wrote:aaa, jugonostalgicaru jedan aRegoč wrote:
Ne možeš ti mene tako malo platiti...
Leviathan2 wrote:izvini, mi ne utajimo nista, nego jednostavno odemo drugim putem da izbjegnemo pljackase :DRegoč wrote:Braća i sestre po utaji.Triny wrote:to mi puno znači brate levi...Leviathan2 wrote:podrska sestri triny na ostajanju na tamnoj strani i u poslovanju "na ruke"
Trinity-
2014-04-17
Bolje trbuh od pijače,Leviathan2 wrote:a nisam znao, ja mislio da je to iz samoupravljanjaRegoč wrote:Navodno je ta još iz Austrije.Leviathan2 wrote:aaa, jugonostalgicaru jedan aRegoč wrote:Ne možeš ti mene tako malo platiti...Triny wrote:
i mogu ti reci da sam mnoge popljuvao zbog toga :D
sad smatram da su imali i pravo
radi cim manje, nisi ledja nasao na cesti
nego grba od štihače!
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Vlada RH ponaša se kao Robin Hood
» 'Makar bio Robin Hud...'
» Batmanov kolega Robin izašao iz ormara i priznao da voli dečke
» Robin Harris: EU se mora pridružiti borbi protiv novog komunizma u Hrvatskoj
» 'Makar bio Robin Hud...'
» Batmanov kolega Robin izašao iz ormara i priznao da voli dečke